Teşekkür ederim hocam ::)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - Tüm bilgiler ilk mesajda! (71. sayfa)
-
-
A54 yarın elimde olacak diğer bir husus Samsung Exynos kullanıcı yorumlari nedense geneli olumsuz Qualcomm Snapdragon 778G (SM7325) de bir o kadar olumlu kendimde kullandım gerçekten yıllara meydan okuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne var mesela 10-11k aralığında A54 den kağıt üstünde daha dolu? Ben 1 ay araştırıp en son A54 e karar verdim OİS kameralı tek cihaz bu fiyat aralığında 2023 modeller arasında A54
-
Samsung fold 4 ü çaldırdıktan sonra idareten buna geçtim. Bence cihaz çok iyi. kılıf +hayalet ekran koruyucu aldım şahane oldu
Hayalet ekran koruyucu ile parmak izi çalışmıyor yalnız belirteyim.
Tek sorunu bence ön kameranın düşük ışıkta aşırı derecede juddering sorunu.
İnstagram hikayesi çekerken de aynı sorun mevcut. Bu baya büyük bir sorun. Güncelleme ile gider mi? Bilemem.
E-sim desteklenmesini isterdim ama yok. Çift sim mevcut.
Henüz düşük ışıkta ön kamerayı kullanmadım onu merak ediyorum. Fold 4 bu konuda efsaneydi gerçekten. A54, te Sony sensör olduğunu öğrendim. Göreceğiz bakalım.
Ekleme : cihazı üç gün önce hb den 350 lira kuponla 10650 liraya aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 9 Haziran 2023; 3:2:33 >
Arkadaşlar telefon ile ilgili önemli bir deneyimimi paylaşmak istiyorum, bu cihazı ilk olarak ön siparişle kulaklık hediyesi ile birlikte samsung shopdan aylar önce almıştım (256 lık model) forumda da epey bahsedilen boşta şarj tüketimi bende de yaşanmaktaydı, örneğin yatarken şarjı %35 de bırakıyordum uyandığımda %8 lere kadar düşüyordu, bunun yazılımsal yada kullandığım uygulamalar ile ilgili olduğunu düşündüm çok önemsemedim. Daha sonra anneme bir telefon lazım oldu benim telefondan istedi bende kurulumla falan uğraşmasın diye kendi telefonumu sıfırlayıp anneme verdim ve hepsiburada dan denizbank kredisiyle yine aynı cihazdan 256 lık model sipariş ettim. Neyse cihazı teslim aldım aynı kullanım senaryoları aynı uygulamalar fakat bu kez şarj tüketiminde hiç bir sorun yok boşta sadece %1 yada 2 lik şarj tüketimi yapıyor. Bana kalırsa bu telefonda bazı modellerde üretimden kaynaklı mıdır yoksa versiyondan kaynaklımı bilmiyorum ama hata olduğunu düşünüyorum. Bazı arkadaşların şarjdan memnun olup bazılarının sıkıntı yaşamasının sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.
-
-
Aynı sıkıntı bende de var her gün gece %10 düşüyor en az olduğu yerde. Bu sırf gece değil, gün içinde kullanmasanız bile 6 saatte %10-15 yiyor kendi kendine. Bu fazla.
-
Bu gece şarj yemesi bende de oldu dün gece. %15 şarj vardı, pil tasarrufu modu da açıktı. Sabah kalktığımda telefon kapanmıştı. Arkaplan uygulaması da gözükmüyor ilginç gerçekten.
Ayarlar>Genel yönetim> Bize ulaşın kısmından da yazdım şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 9 Haziran 2023; 11:46:42 >
Gece şarj düşmesi yaşayanlar pil korumayı kapatıp %96 civarına sarj edip deneyin birde.
pil korumayı kapatmak işe yarıyor deniyor. bi dene.
-
Pili koruma dediğiniz %85e kadar şarj olması ayarı ise o zaten bende kapalı. Şu zamana kadar da hiç açmadım. Genelde de tam sarj yaparım, nadir durumlarda erkenden çıkarırım.
Arkadaşlar Turkcell hattı olanlarda volte aktif mi bildirim yerinde? Sutesinde volte uyumlu cihazlarda a53 var a54 yok. Benim için volte baya önemli de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebego -- 9 Haziran 2023; 14:41:41 >
Sorun yaşayan arkadaşlar model/versiyon numaralarını yazarsa hangilerinde problem olup olmadığı ortaya çıkabilir. Ona göre geri dönüş yapılır Samsung a.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Var hocam
Şarjı gerçekten çok hızlı tükeniyor. A34 ile aynı batarya olmasına rağmen a34 şarj tüketimi konusunda çok daha verimli. Umarım sorun işlemci kaynaklı değildir, Güncelleme ile duzelir.
Bu arada xiaomi'nin 33w Şarjı adaptörü telefonu hızlı şarj etmiyor. İlk taktığımda hızlı şarj yazıyor ama dolum süresi 1:40 dk. Orijinal şarj adaptörü ile kullananlar da durum nasıl?
Orjinal 25 watt adaptör ile de aynı sürede şarj ediyor.
-
SM-A546E/DS benim telefonun model numarası bu. 128 gb'lik versiyon. Hızlı şarj tüketimini bende yaşıyorum. Telefonu daha yeni aldım sayılır, batarya oturana kadar normal diye düşünüyordum ama benzer şikayeti yazan çok kişi olunca gözüm korktu :) A54 ün üretim olarak kaç farklı versiyonu var? Hindistan, vb üretim yeri gibi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X