telefon zaten 2 aylık falan . bi sıkıntısı yok şimdilik. %15 den %85 e bir saatte şarj oluyor . |
Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (65. sayfa)
-
-
şu telefonun nem algılandı sorunu hele ki şarj az iken beni mahvediyor yav.
-
Servise gönderin bence cihazı, kimsede öyle bir problem yok.
-
O sorun geçmiyor. Ben servisten değişim sağladım. Bir an önce servise başvurun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1-2 gündür telefon ile konuşurken aşırı ısınıyor, oyun vs oynarken bu kadar ısınmıyor öyle söyleyeyim. Bi uygulamadan dolayı mı oluyor nasıl kontrol edebilirim bilgisi olan varmı ? Biraz android cahiliyim telefonlarla pek alakam yok..
-
pil koruma konusunda ikilem yaşıyorum :) Pillerin şarj edilme sayısına göre performansları düşüyor diye biliyorum.Şimdi Tam şarjda total kullanımda daha az şarj döngüsü olacak,pil korumada ise daha fazla şarj döngüsü olacak.
Yani bir yandan korurken bir yandan da daha fazla sayıda şarj olmuş oluyor.Siz ne düşünüyorsunuz?
-
Döngüden ziyade, %100 doldurulması daha fazla ömrünü azaltıyor. Mesela tesla arabalar bile tam dolu olarak batarya gösterir, fakat gerçekte %80 doludur. Bu sayede daha fazla ömür biçerler bataryaya. Telefona ne kadar ömür biçtiğinize bağlı. 3 4 sene kullanır değiştiririm diyorsanız gerek yok bence. Ama 6 7 sene kullanmayı düşünüyorum derseniz %85i kullanmak avantajınıza olur.
-
Çok iyi duruyor.
Böyle ince bir kılıf ben de almak istiyorum ama kargosu gümrüğü derken pahalı oluyor sanki. Siz kaça aldınız? Gümrük vergisi işini nasıl hallediyor AliExpress?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 30 Mayıs 2023; 12:26:13 > -
Herşey dahil 130 TL ye geldi, sizin gümrükle falan işiniz olmuyor, PTT kapıya getiriyor
Arkadaşlar merhaba a54 telefonu alalı iki hafta oluyor kamera da ağır çekim ve hızlı çekim modunda kayıt yaptığımda telefon kilitleniyor kamera yanıt vermiyor uyarısı veriyor ve telefonu kapatıp açmam gerekiyor ki açarken tuş kombinasyonu ile acabiliyorum başına gelen varmı acaba bir bilgisi olan arkadaşım yardım edebilir mi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papillonnart -- 30 Mayıs 2023; 18:11:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A54 alıcam sorun yaşayan varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefona acil ihtiyacım yok ama dolar artıp zam gelecek diye hepsiburadadan taksitle aldım. Aslında poco x5 pro alacaktım ama taksit yoktu. Henüz açmadım biraz konuya bakacağım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de kardeşime aldım bugün teslim oldu onun görüşlerini eklerim zamanla
2 aydır kullanıyorum çok memnunum.
Anladım teşekkürler.
-
sıkıntı yok. 1-2 haftaya döşerler elinizi çabuk tutun
-
arkadaşlar şuan telefon bakıyorum a54 de sanırım karar kıldım 10.549 a siyah rengini alabiliyorum size danışmak istedim fiyatı pahalı mı teşekkürler
-
Şunu aldık babamın telefonuna, gayet iyi duruyor. Hesabımda 25 lira indirim varmış denk geldi.
www.n11.comSamsung Galaxy A54 Kılıf Focus Karbon Kamera Korumalı Silikon Kılıf Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-a54-kilif-focus-karbon-kamera-korumali-silikon-kilif-37070895?magaza=nevarium -
O fiyata çok iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X