Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.797
Cevap
162
Favori
604.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
48 oy
Giriş
  • Yeni modelleri fena değil ama şebeke çekimi berbat exynoslar da.

• Ben, eşim ve abim 7-8 sene exynoslu note 4 kullandık çok da memnun olarak Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] şimdi bundan da memnunum... Şu anda elimde bir de snapdragonlu poco x3 nfc var. Ben aralarında ısınma ve pil ömrü olarak pişmanlık yaratacak bir fark gözlemlemedim ki A54 exynos 1380 işlemcisi sanpdragon 732g den %20 daha performanslı bir işlemci...

Ayrıca ilginçtir bir kaç kişiye kendi videomu çektirdim ya da başkalarını çekerken telefonu izleyen kişiler telefonu iphone zannediyorlarSamsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]  ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semiar -- 24 Ekim 2023; 11:59:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Note 4 ü iyi kullanmışsınız. Şebeke çekim problemi vardı o cihazda. 5 ay kullanabildim cihaz. Birisi aradığında 4.5g den 3g ye geçmeye çalışıyor ve arayan kişiye ulaşilamiyor uyarısı alıyordu karşı taraf. Sıfır cihazın anakartini değiştirip gönderdiler tekrar aynı sorun olunca tüketici hakem heyeti kararı ile iade edip paramı aldım. Çok sevdiğim bir cihazdı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Doğrudur, ben ciddi bir fark hissetmedim. Şebeke çekimiyle iddialı bir telefon kullanmadığım için de olabilir.

Şans işi demek ki biz 3ümüzde yaşamadık öyle bir problemSamsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] hatta en son eşim bıraktı kullanmayı o da 3. Kattan düşüp ekranı kırıldı cihazın ve açılmadı hala atmadı telefonu saklıyor baya aralarında bağ oluşmuşSamsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] ona xiaomi aldık 2 ay sonra ben A54 aldım şimdi benim telefonu araklayacak diye elimden bırakamıyorum ev de...Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]  Samsung ya da Iphone dan başka bir şey almam diyor...

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

İlginç bir bug.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Ekim 2023; 13:6:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 saat ekran alan arkadaşlar beklentiniz ne anlamadım ? Telefon gayet güzel akıcılığı vs güzel, ben ısınma problemi de yaşamadım. Günde 10 saat oyun oynarsanız her telefon ısınır.

Oyun oynamazsanız ısınma kabul edilir düzeyde. Çekim konusunda ben çok memnunum. Önceki cihazım yd çift esimli iphone 14 pro maxin çekimi çok kötüydü. Hatta Vodafoneu değiştireceğim diye çevreme hep söylüyordum. A54 geçince çekim bariz bir şekilde arttı.

• Valla bu telefon çok haksız gömüldü de aynı şeyleri konuşup duruyoruz aylardır sıktı artık, bu sürede zamlardan da nasibini aldı. Ben bir şey desem konu sahibiyim diye fan muamelesi görüyorum yazdığımda. Bu forumun kitlesi de iyice değişmiş artık önceden daha aktif olurdu telefon konuları. A54 exynos çöp bitti tamam. İki kelime. Bu bir kendini rahatlatma refleksi olmuş artık. Neyse ki S23 ve S23 ultra başlıkları kadar toksikleşmedi henüz, oranın belli başlı trolleri var. Siz de görmezden gelirseniz uzatmazlar bence. A54 hakkında ne kadar tartıştığımız şey varsa aynısı diğer telefonlar için de konuşuluyor, suçu işlemciye atmak kolaycılık. Ekran şikayetleri animasyonda kararsızlık parmak izi ısınma batarya cart curt artık ne varsa hepsini diğer S23 başlığında da okudum. Görmek isteyen görüyor, görmek istemeyen görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 24 Ekim 2023; 14:12:24 >
    Sanliurfa ve Antalya da ben ve eşim ikimiz de sebeke sorunundan dolayı hakem heyetine şikayet ettik aynı note4 telefonu. Hakem heyeti ikisine de red kararı verdi 1 sene ara ile. Bilirkişi denen muhtemel satılık şahıslar olumlu rapor oluşturmuş bir sürü kanıtla yolladım halbuki iki telefonu da "bilirkişiye" . Çok sinirlenmiştim iyi bari sizi kurtarmislar o teknoloji israfı telefondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 24 Ekim 2023; 14:3:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydogan kullanıcısına yanıt

OneUI 6 ile düzeltirler hepsini diye umuyorum ama bakalım. Daha beter hale gelmesin yeter.

Bataryayi somuruyo

Bataryayi sömüruyo islemci şoyle deyim 4nm islemci 5000mah batarya bence normal degil

Ben sanmıyorum büyük bir beklentim yok, ama daha beter olmasın yeterli. Şu an dört senelik bir telefondan gelen birisi için canavar gibi telefon, sadece kamerası ve gece çekimleri bile öne çıkması için yeterli.

Diğer taraftaki problemler android, one ui ve uygulama geliştiricileri kaynaklı. Telefonu arşa çıkarmayacak ama deneyimi iyileştirebilir. Bu telefonda öldürücü bir sorun olmadı şu ana kadar neyse ki, bunu korusunlar yeterli.

• ben oyun oynamıyorum klasik banka,internet,whatsapp falan . oyun oynamak için i9 işlemcili pc topladım . akıllı telefon olarak kullanınca çiçek gibi telefon bi eksiği yok. samsung 2013 lerde çok kötüydü kendini iyi geliştirmiş.

O zaman amiral gemisi ayarında s3 almıştım. 1000 dolar vermiştim o günün parasıyla. Telefonda 1 gb ram vardı. Müzik dinlerken takılıyordu kasmaktan. Ve çerçeveleri kazı kazan gibi kazılıyordu. Yani rengi bile kalmıyordu üstünde. 16 gb da depolaması vardı. Samsung zamanında ne kazık atmış öyle. Şimdiki A54 ise 8 gb ram 256 depolama 4 yıl güncelleme 5 yıl güvenlik vs ile 500 dolara almış bulunuyorum.

• Arkadaşlar almayın aldırmayın. Bu nasıl bir telefon ya. 13-14k para veriyoruz nasıl 9 saat ekran süresi verebilir. Tam bir rezalet. 5000mah pil koymuşlar bir de. Başka markalar bu pille 15-16 saat ekran süresi veriyor. Yazıklar olsun samsung. Zaten işlemci de o kadar ısınıyor ki kışın doğalgazı açmayıp telefonla ısınmayı düşünüyoruz ailecek.
    (İRONİ OLDUĞUNU YAZMAMA GEREK YOK SANIRIM.)

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.