Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - One UI 6 Güncellemesi Geldi! (147. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Skaya11
1 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir - 20 Masaüstü
5 sn
4.752
Cevap
163
Favori
317.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Isıdan dolayı mı böyle oldu acaba? Ben de adaptör almak istiyorum. Mediamarktta 25w 550 TL maalesef. Evde 20w lık anker var. 1 saatte %50 civarı dolduruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dovahkriiid D kullanıcısına yanıt

D&R için bir şey diyemiycem ama A101 de satılanlardan emin değilim. FPPRO diye bir tamirat kanalı iphone şarj soketi bozulan ve buna sebep olan adaptörün a101 de orjinal diye satılan adaptör olduğunu iddia ediyordu. Bu adaptör işi çok sakat iş.

Tavsiyem, orjinal samsung 25 watt adaptöre sahip bir başkasınınkiyle deneyip kontrol etmeniz.

• İlk mesajı güncelledim, aramıza yeni katılanlardan konuyu öne çıkar butonuna basmalarını rica ediyorum. Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] - One UI 6 Güncellemesi Geldi! 

• Kelimeden filtre SMS engelleyici program ne var tavsiye edebileceğiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikes -- 22 Ağustos 2023; 22:8:39 >
  • RAM plus ı kapamak mı iyi full açmak mı iyi? Nasıl kullanıyorsunuz arkadaşlar?

• cLk kullanıcısına yanıt

Kapalı kullanıyorum. Faydası olduğunu iddia eden kimseye rastlamadım, adı var kendi yok gibi. Cihazda 8GB RAM mevcut zaten, arada sırada Cihaz Bakımı kısmından bir kere optimize et demek yeterli. Telefonu şarj etmeden önce ya da sonra bir kere yeniden başlatıyorum bu da işe yarıyor performans için üç dört günde bir. Tavsiye ederim.

Sorun daha farklı bir hal almaya başladı şarj kablosunun bir yüzüyle şarj ederken normal hızda şarj ediyor diğer yüzünü çevirip taktığımda ilk başta hızlı şarj başlıyor sonrasında da şarjı tamamen kesiyor. Aynı şekilde başka bir type-c kablo kullanarak şarj etmeyi denediğimde şarj kablosunun bir yüzü normal şarj ederken diğer yüzünü takarak şar ettiğimde düzensiz bir şekilde şarj oluyor (sürekli bir şekilde şarj etme süresi değişiyor) sizce sorun nerede olabilir?

İnternetten bulduğum çözümleri aktarıyorum;

1. Telefon kapalıyken bu uyarı çıktığında güç ve ses kısma tuşuna basılı tutup telefonun kendisini başlatmasını beklemek ve şarjda bırakmak.
    2. Şarj ayarlarından hızlı şarj, pil koruma gibi ayarları kapatmak ve %100 olsa bile bir kaç saat telefonu şarj etmek.
    3. Telefonu yeniden başlattığınızda hala bu hata varsa ayarlardan uygulamalara girin, oradan sistem uygulamaları kısmını açın USBSettings isimli uygulamayı bulun veriyi sil diyin, telefonu yeniden başlatın.

Umarım işinize yarar.

En basit mantıkla şarj soketi bozulmuş olabilir. Servise göstermenizi öneririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aydogan kullanıcısına yanıt

Herhangi bir değişiklik olmadı fakat zaman ayırıp araştırdığınız için çok teşekkür ederim.

• Deae kullanıcısına yanıt

En erken 1 ay sonra gönderebilirim hocam fakat telefonu aktif olarak kullandığım için kesin emin olmak istiyorum. Teknik servisin sitesinde teşhis sonrası onarımın 3 iş günü olduğu söylenmiş fakat genelde 21 günün 21 ini dolduruyorlar.

Bölgenin iş yoğunluğuna göre değişir, ben önceki telefonumu batarya değişimi için servise bıraktığımda ertesi gün almıştım. Telefonun sıvı teması almadığından eminsek yazılım hatası diyebiliriz sanırım, bu arada genel bilgi olsun telefonu ne olursa olsun sıfırlıyorlar göndermeden önce yedeklerinizi alın.

• Biraz konu dışı olacak hatta bunu yazmaya da utanıyorum ama A54 fiyatlandırmasında düzenleme getirmezse Honor90 süpürür burayı. Dayanamaz. Şu an lansman kampanyasıyla ve kulaklık hediyesiyle 16bin'e satılıyor. Samsung yazılımı ve deneyimi dışında kendini sattıracak hiçbir boşluk bırakmıyor.

Detayları yazmayayım telefonu kendiniz görün.

https://www.hepsiburada.com/honor-90-512-gb-12-gb-ram-honor-turkiye-garantili-p-HBCV00004QNXP4?magaza=Hepsiburada

Play store var mı bu telefonda hocam? Ya da şöyle sorayım, yazılım olarak eksiği var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Play store var mı bu telefonda hocam? Ya da şöyle sorayım, yazılım olarak eksiği var mı?

Huawei den ayrıldı yani doğal olarak honor cihazlarda herhangi bir sorun yok play store yüklü olarak geliyor

• cLk kullanıcısına yanıt

Var hocam Honor serisinde, ama iki yıl destek alıyorlar. Malzeme kalitesini, servis ve garanti olaylarını vs. çok bilmiyorum ama günlük kullanıcı olsam sadece kağıt üstünde kıyaslayıp görsem ikisini almamak için bir sebep yok.

Fiyat iyi görünüyor, ancak Samsung gibi 4 yıl Android güncellemesi vaat etmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sterio hoparlör yok
    Süper amoled yok
    Suya dayanıklılık yok
    Ois yok
    2 sene önceki işlemci
    Ekran çizilmeye dayanıklı değil
    Güncelleme yazılım desteği bilgisi yok.

Yoklar telefonu olmuş 🙂🙂

• Deae kullanıcısına yanıt

Valla tam hanım telefonu, onlar için kamerası iyi olsun hafızası hemen dolmasın yeterli. Uzun süre kullanırlar. 😅 Yanında kulaklığı, şarj aleti de var.

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.