Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9.299
Cevap
156
Favori
636.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
50 oy
Giriş
    Hiç öyle birşey yok hocam bende.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı konular ve ayarlar S23 konusunda da konuşuluyor bence bu beyaz muhabbeti amoled ekrandan kaynaklı, gözünüz alışır alışmaz bilemem ama beyazı beyaz görmeyi bir kenara bırakmamız gerekiyor. Amoled ekranın özelliği siyahı gerçek siyah olarak göstermesi ve enerji tasarrufu sağlaması zaten. Bu konu şeye benzedi artık LCD ekran telefon kullanıp siyahlar neden grimsi parlak asla kararmıyor demeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 25 Ağustos 2023; 15:41:58 >
  • Telefon hakkında bi sorun dile getirince hemen bende bi sorun yok falan demek biraz garip oluyor. Tel hakkında referans sizin cihaz ve kullanımınız değil. Arkadaş ekran sarı diyo sanki o yanılıyor da öylesine sarı diyor.

• Valla benim telefonun ekranında bir sorun yok, beyazlar ilk günkü gibi 😀 ekranınızda bi tuhaflık olduğunu düşünüyorsanız yakınınızdaki teknoloji mağazasına gidip standdaki a54ün ekranı ile bi kıyaslama yapın, eger ekranda bir fark varsa gerek arkadaşınızın telefonuyla falan iki telefonun ekranlarını da yan yan fotoğraf yada video çekip sonrada servise gitmesini talep edin.

Parlaklık seviyesi
    Yazılım
    Ekran koruyucu cam
    Sizin kendi gözlerinizin sağlık durumu gibi birçok etken gördüğünüz görüntüyü etkiler.
    Bu kadar öznel bir durumda herkesten aynı cevabı beklememek gerekir.
    Samsung amoled ekranlar her zaman siyahı daha koyu siyah, renkleri daha canlı, beyazı da soluk gri yada hafif sarımsı olarak gösterebilir. Ben apple ürünlerinde ekranı sarı yapmak için özellikle truetone ve nightshifti açıyorum göz sağlığı için.
    Samsung amoled teknolojisini ben şahsen beğeniyorum. İnsan gözünü yormuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onsos1100 -- 25 Ağustos 2023; 16:23:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onunkine sarı değil mi denilmiş. Evet bende yok hem de ucundan kenarından hiç bir şekilde sarılık vs. yok. Demekki diğer cihazda bir sıkıntı var ve bunu bu başlığı takip edenlerin bilmesi oldukça önemli. Sırf sizin sıkıntıniz var diye cihazı mı kötüleyeceğiz. Bence siz beni engelleyin mesajlarımı görmemiş olursunuz böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 25 Ağustos 2023; 17:27:29 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aydogan kullanıcısına yanıt
    Hepsine bakacağım hocam elinize emeğinize sağlık

Genelde telefon oyunları sürekli harca sürekli kazan mantığında ilerliyor bana hitap etmiyor artık. 😅

Şunları da ekleyeyim:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bedtime.backtobed

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devsisters.SolitaireDeckedOut

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devsisters.gb

• Senkronizasyon yedekleme ne varsa kapattım. Ekran parlaklığını düşürdüm. Sonuç 4 gün kullanim 7 saat 16 dakika ekran süresi :)

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 25 Ağustos 2023; 23:59:16 >
  • Bugün tekrar değişim gerçekleştirdim yetkili servisten, Samsung Türkiye tarafından yeni cihaz verildi tekrar. Bence nem algılandı sorunu kronik bir sorun bu modelde ya da daha 6 ay olmadan bana denk geldi iki kez bilemiyorum. Netice itibariyle ben soğudum telefondan. 256 gb siyah renk kapalı kutu telefonu (Kapalı kutu derken güvenlik bandı açılmamış, herhangi bir siteden alınmış sıfır kutunun aynısı, ki ben yetkili Samsung mağazasından satın aldım faturası mevcut ) ek olarak spiegen crystal clear kılıf (kendi sitesinden alınmış kutulu faturası mevcut) jetech 2 adet ekran koruyucu (üçlü paketin biri kullanıldı) ve jetech mat kılıf (her ikisi de amazon.com.tr üzerinden alındı, kutuları ve satışa ilişkin bilgiler mevcut) satmak istiyorum beyler. Fiyatım 14bin lira. Samsung yetkili servisin söylediği, garanti ilk cihazın alındığı tarihten itibaren geçerli. Telefon nisan başında alındığına göre yaklaşık 5 ay geçmiş, 24 ay yerine 19 ay garantili, kapalı kutu cihazı saydığım eklerle birlikte daha uygun fiyata almak isteyen varsa bana özelden yazabilir. İzmir içinde görerek elden teslim de edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alighieri -- 26 Ağustos 2023; 0:10:18 >

• A52 modelinden A54'e geçen arkadaş var mı? Eğer varsa geçilir mi ve deneyimleri nelerdir?

+1 A52 kullanıcısıyım A54 stabil bir cihaz mı, günlük kullanımda ısınma sorunu vs. var mı, kronik sorunu var mı merak ediyorum

Cihaz oldukça stabil. Yaz dönemi rahatsız etmeyecek hafif bir ısınma oluyor günlük kullanımda. Kışın nasıl olur bilmiyorum. Sürekli güncelleniyor cihaz Samsung aylık yeni güncelleme veriyor. Konuya geriye doğru bakarsanız bireysel bazda sorun yaşayan bazı kullanıcılar var ancak herkeste olan kronik bir sorun yok. Şarj konusunda da son güncelleme ile hemen herkes memnun.

apple se 2020 mi? bu ise bence geçilmez. o telefona ios 17 de planlanıyor görünüyor. boşuna para harcarsın.

İhtiyaç halinde ve maddiyatı düşünerek geçilebilir. Albenisi olan orta segment bir telefon. Aşağısı beklentiyi üzüyor, yukarısı fiyat olarak üzüyor.

Fakirin S23'ü desek yanlış olmaz herhalde.
    Yurtdışında da çok sevildi bu telefon.

Dostum kamera ve batarya olarak a54 daha iyi ama işlemci se2020 derim birde güncelleme alan bi cihaz sonuçta. Eger kamera ve bataryasından şikayetçi değilsen geciş yapmanı önermem yada daha üst cihazlara bakmanı öneririm.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.