< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

|
telefonda kameraya ve bataryaya çok önem veriyorum herhangi bir oyun oynamıyorum oynarsam da küçük şeyler tüm gün sosyal medyadayım a54 ve a34 arasında çok kararsızım a34 şarj konusunda daha iyi anladığım kadarıyla ama kamerası kötü a54'ün ise ısınma problemi ve şarjın hızlı tükenmesi beni şüpheye düşürüyor çok yüksek hızlı şarj olsa bunu takmazdım ama şarjı da yavaş dolduğu için daha fazla önem kazanıyor ne yapmalıyım ya da bu ikisi dışında 15k'ya kadar başka telefon öneriniz varsa o da olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
nasıl bir şarj yavaşlığından bahsediyorsunuz, sabahtan akşama beklemiyorsunuz ki. ben %30-40 %80-90 aralığında kullanıyorum telefonu, 30-45 dakika yetiyor gün içinde veya akşam bu da bir dizi süresi ya da yemek yemek kadar makul bir süre. ve bildiğim kadarıyla samsung'da diğerleri kadar hızlı şarj hiçbir modelinde yok. diğer arkadaşın önerisine ek olarak bence kamera / batarya takıntınız varsa ikinci el ve/ya geçen senelerin amiral gemilerine veya iPhone'a yönelin bu civarda memnun edecek bir telefon olduğunu sanmıyorum bu segmentte genelde istenilen özelliklerden feragat etmek zorunda kalıyorsunuz birinde kamera var diğerinin bataryası ötekinin ekranı işlemcisi vs. biri illa ki eksik olacak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 9 Temmuz 2023; 0:20:31 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercaner jr. -- 9 Temmuz 2023; 0:36:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamaraMorgan -- 9 Temmuz 2023; 11:29:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bende oyun oynamam. şarj bence gayet iyi . 2023 de yaşıyoruz kamerası kötü şeye hiç bulaşmayın. ilerde güzel bir anınıza bakmak istediğinizde 3 kuruş fazla verseydim diyorsunuz. %15 den 85 e 1 saat 15 dakikada doluyor. bendeçok araştırdım 15k ya kadar rakibi yok. alıp kullanmaya bakın. |
|
&amp;#119872;&amp;#120010;&amp;#120008;&amp;#120009;&amp;#119990;&amp;#119995;&amp;#119990; &amp;#119974;&amp;#119890;&amp;#120002;&amp;#119990;&amp;#120001; &amp;#119964;&amp;#119983;&amp;#119964;&amp;#119983;Ü&amp;#119877;&amp;#119974;
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Performans olarak A54 bir tık daha iyi ama asıl fark yazılım desteği tarafında var. XR yakında tahminen iOS 18'i almayacak o yüzden alacağı bir güncelleme kaldı gibi. iPhone'larda yazılım desteği almayınca telefonu ne kadar süre kullanabilirsiniz bilmiyorum ama A54'ün önü açık. 4 android sürümü ve 5 yıl güvenlik güncellemesi var. Kısacası geçilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 9 Temmuz 2023; 19:14:5 > |
|
|