Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şarj ederken telefonun şarj yüzdesi %100 olmuyor 99'da kaliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende A3 var bir kere %92de takılı kaldı, telefonu kapatıp şarj ettim bir daha olmadı
  • Saniyorum ayın 31'ine yetişmesede 2 eylul gibi nougat guncellemesi gelir. . Bu hafta a8-16' da aldi. Sira 2017'lerde. . 😁

• muratgokce M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de sinirlenmistim muzik programi olmamasina fakat google playden indirebilirsiniz samsungun orjinal muzik playerini tabiki reklam falan yok google play muzik calardan nefret ettigim icin kullanmiyorum baska eksik program yok bilginize.. defaultlar yeterli..

• Byone kullanıcısına yanıt
    Samsungun yaptigi buyuk terbiyesizlik oldu hocam a 16 lara erkenden vermenin hicbir aciklamasi yok nugati biz daha yeni tel aliyoruz daha pahali daha guncel gelsin de artik lanet olsun diyorum

• İlk mesaj güncellenmiştir.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    31 ine yetisir mi hocam nugat :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa346

31 ine yetisir mi hocam nugat :D

Zaten bir kez ertelendiği için, gününde verilir.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam

• ben nougat guncellmesini yuklemeyi dusunmuyorum neden derseniz her yaptigim guncelleme sonrasi batarya omru kisaliyor. ilk aldigimda 7 saat ekran suresi alirken simdilerde 3-4 saat ekran suresi alir oldum

• sedate kullanıcısına yanıt
    O kadar etkilemesi imkansız. Güncellemeden sonra Wipe Data ve Wipe Cache yaptınız mı ?

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    hic yapmadim aldigimdan beri. yapsam faydasini gorur muyuz??

• sedate kullanıcısına yanıt
    Büyük güncellemelerden sonra wipe data ve wipe cache yapmak gerekiyor. Muhtemelen o yüzden şarj çabuk bitiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

Büyük güncellemelerden sonra wipe data ve wipe cache yapmak gerekiyor. Muhtemelen o yüzden şarj çabuk bitiyor.

Nasıl yapiliyor hocam? Benimde ekran suresi bayağı azaldi

• SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Bence önce smart switch ile bilgisayara yedekleme yapın. Sonra telefonu kapatıp ses açma, ana ekran ve güç tuşlarına basılı tutarak açın. Bir menü açılacak ordan ses tuşları ile wipe datanın üzerine gelip güç tuşuyla seçim yapın. Sonra da aynı şeyi wipe cache için tekrarlayın. Sonra yine telefonu bilgisayara bağlayıp smart switchle yedeklediğiniz verileri geri alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

Bence önce smart switch ile bilgisayara yedekleme yapın. Sonra telefonu kapatıp ses açma, ana ekran ve güç tuşlarına basılı tutarak açın. Bir menü açılacak ordan ses tuşları ile wipe datanın üzerine gelip güç tuşuyla seçim yapın. Sonra da aynı şeyi wipe cache için tekrarlayın. Sonra yine telefonu bilgisayara bağlayıp smart switchle yedeklediğiniz verileri geri alın.

Tamam hocam tesekkürler.Ben samsung account a yedeklemisim zaten o yeterli değil mi? bilgisayara yedekleme yapmama gerek var mı?
  • son 1 haftadir Pil şarj olurken 99% de.takilip kaliyor??

• Hâlâ yok gözüküyor güncelleme

• Kardeşimin a5 2017'sinde arka kamera da ön kamera da odaklama özürlü.Sizlerde de bu sorun var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisileri

Kardeşimin a5 2017'sinde arka kamera da ön kamera da odaklama özürlü.Sizlerde de bu sorun var mıdır ?

Var cok gec odakliyor.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.