Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Otg girişi c type mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @lexiS

Arkadaşlar cihazım 5-6 aylık bir hafta öncesine kadar hızlı şarj oluyordu ama son bir haftadır hızlı şarj olmuyor ve normal şarj süresi batarya bitmiş ise 7 saati buluyor. Sorun neden olabilir?

Servise gönderin bence hocam batarya ölmüş olabilir.

• macropolo kullanıcısına yanıt
    Yani Şimdi bu soru mu Allah aşkına?????
    sence ne olmalıydı??
  • ahmetz84 A kullanıcısına yanıt
    Ukala ukala cevap verecekseniz sormadım varsayın. Kutudan çıkan c type adaptrü ile otg kullanılmıyor o yüzden sormuştum. Neyse başımın çaresine bakarım.

• macropolo kullanıcısına yanıt
    Dostum "UKALALIK" bana yakışan birşey değil o yüzden de lafını "iADE" ediyorum...
    Bir insan OTG kablosu sipariş ettiyse, telefonu da type C ise, sence OTG nın bağlantı tipi ne olabilir???? Elbette type C olacak, az biraz mantık yürüt....

Burası bir forum,ben sürekli tecrübe ve gerçek deneyimlerimi yazarım insanlar da faydalanır... kavga peşinde değilim, hele "HAKARET" PEŞİNDE HİÇ Değilim...

Kablo Type c mi diye belirsiz ve kısır bir soru soracağına, desen ki ""kablon type c mi ? type c olmayanlar adaptörle çalışmıyormuş"" diye en başından belirtsen. Be de seni daha iyi anlar ve ona göre cevap verirdim.. Bu tartışma da yaşanmamış olurdu.. Neyse sağlık olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz84 -- 17 Ağustos 2017; 15:55:33 >
  • Kutudan cikan kucuk sey cevirici type c olmayan eski tip usb olanin ucuna baglasan olabilir mi demek istedi ark herhalde kutudan cikan sadece sarj icin type c otg kablosu olmadan baglanamazsin veya icerik yurutemezsin ben arabaya taktim cakmakli sarj aletimin ucuna taktim orda duruyor mesela cok cok navigasyon lazim olursa kullaniyorum yoksa canavar gibi sarj konusunda

• Android 7 Rusya romu pil sureleri Galaxy A3 2017

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU]

• ellerinize saglık hocam.. güzel bi paylaşım olmuş, bizlere de fikir ve yok gösterici oldu
  • Iyi gozukuyor pil suresi ama ne zaman gelecek dagitim cok yavas rusya kazakistan ve brezilyaya geldi daha tr ye gelmedi

• mustafa346 M kullanıcısına yanıt
    http://www.samsung.com/tr/support/newsalert/100061

Ertelenmezse ay sonunda a5 2017 ye android 7 nougat geliyor. 31.08.2017 planlanan tarih demiş Samsung Türkiye.
  • zuzzi kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam lakin biz a5 2017 aliyoruz a5 2016 ya coktan gelmis yeni telefona daha once gelmesi lazim degil mi nasil bir sacmalik nasil bir tutarsizlik adam dunya para veriyor artiyor her sene ayni modeller malum bir de yeni modeli mantik ne anlayamiyorum gercekten isteseler yaparlar ama neyse

• Yeni modeller son cikanlar son guncel android surumunu alir 2 3 ay oncesinden bir eski model 7 yi aliyor leş

• 31 agustosta gelecek insallah
  • 4hill kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazınız tr cihazıysa keşke rus romu kurmasaydınız. Ben de A7 2017 cihazıma rus 7.0 attım şimdi tur romuna geçilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: uclerburak

Hocam cihazınız tr cihazıysa keşke rus romu kurmasaydınız. Ben de A7 2017 cihazıma rus 7.0 attım şimdi tur romuna geçilmiyor

tek AP ile yuklenen bi dosya buldum onu yukledim. csc degismedi simdilik geri donus yapabiliyorum denedim.

Hocam tek parçalı romu nereden buldunuz? A7 için de bulabilir miyiz?

Ve yüklediğiniz rom Türkiye romu muydu? Umarım A7 2017 için de bulabiliriz
  • quote:

Hocam tek parçalı romu nereden buldunuz? A7 için de bulabilir miyiz?

https://mega.nz/#!EToQBSwR!MLTlTw4rdR1L0unC3-3IdrZ9UszWUlrFvyI265eKrMQ
    Hocam sizin attığınız link A3 için. Bana A7 2017 olanı lazım. İnternette arattım bulamadım tek parçalı rom
  • quote:

Hocam sizin attığınız link A3 için. Bana A7 2017 olanı lazım. İnternette arattım bulamadım tek parçalı rom

bende sadece a3 icin vardi maalesef ya

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.