Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A5 (2017) [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.248
Cevap
30
Favori
169.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben paralel ithalat ile almıştım cihaz bilgilerinde united arab emirates yazıyor bana geçmi gelecek acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa346

Hayirli olsun hocam yap tabiki sarj ss leri iyi gorunuyordu hindistan rusya vs gibi youtubeda ve netde gordugum kadadariyla daha guzel ve gelismis arayuzleri de kullanim kolayligi saglar ve daha iyi gorunuyor

bolunmus ekran cok karisik olmus ya anlayamadim kullanma klavuzu yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waynei -- 2 Eylül 2017; 14:15:16 >
  • waynei kullanıcısına yanıt
    Youtuba bak hocam bilemicem gelmedi bana update

• bizim A7 2017 model telefonlara da henüz güncelleme gelmedi.

android 7 den memnun musunuz?
  • 45 ülkede yayınlanıp hala ülkemizde yayınlanmaması tamamiyle strateji hatasıdır. Samsung almamaya tövbe ettim, android 8 yayınlandı yahu...

• quote:

Orijinalden alıntı: coldnight

Ben paralel ithalat ile almıştım cihaz bilgilerinde united arab emirates yazıyor bana geçmi gelecek acaba

Gelir ama ne zaman belli olmaz.

• Parmak izi okuyucu hizlanmis mi bana mi oyle geliyor ? Şak diye açiyor.kilidi

• Arkadaşlar merhaba. VATANDAN alinma a5 2017 cihazımla araniza katılmış bulunmaktayım.Sizlere danışmak istediğim bir konu var.Yardimci olmanızı rica ediyorum.Cihazda simgelere ya da web sayfalarını gezerken arada bir TEK TIKLAMA ile algılamayıp, ikinci tiklamayi istiyor.Dokunmatik sorunu yaşayan var mıdır? Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygt07 -- 2 Eylül 2017; 22:57:23 >
  • ygt07 Y kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam bende de bu sorun mevcut ve cogu zaman bildirim paneli kisminda oluyor nedense ama tamamen normal hocam bi yere gondermenize gerek yok iciniz rahat olsun sorun degil aslinda pek oyle ama yazilimsal oldugunu dusunuyorum emin olabilirsiniz

• Guncelleme gelmemis hala kontrol ettim simdi gene sayfalarca sey soylenir bununla ilgili ama kelimenin tam anlamiyla rezalet a5 16 larin almasi ayri rezalet updatein 1 ay gecikmesi ayri rezalet verilen tarihden itibaren 2 gun gecip hala gelmemesi ayri rezalet leş

• quote:

Guncelleme gelmemis hala kontrol ettim simdi gene sayfalarca sey soylenir bununla ilgili ama kelimenin tam anlamiyla rezalet a5 16 larin almasi ayri rezalet updatein 1 ay gecikmesi ayri rezalet verilen tarihden itibaren 2 gun gecip hala gelmemesi ayri rezalet leş

A5 2017 zaten Andrioid 7 ile cikmaliydi.Samsung neyin kafasini yaşiyor ya

• quote:

Merhabalar hocam bende de bu sorun mevcut ve cogu zaman bildirim paneli kisminda oluyor nedense ama tamamen normal hocam bi yere gondermenize gerek yok iciniz rahat olsun sorun degil aslinda pek oyle ama yazilimsal oldugunu dusunuyorum emin olabilirsiniz

Hocam teşekkür ederim.Aslında forumu okudum almadan önce sadece mesut arkadaşımızda okumuştum bu şikayeti.Aslında ben s6 edge kullanıcısıyım.Kız kardeşime hediye aldım bu telefonu yani a5 2017.Ancak seri halde kullanınca cihaz test ederken bazen simgelere iki kez tıklamak zorunda kalmam ve ilkinde almaması epey canımı sıktı.Googledan birkaç tarama yapıp birkaç siteye girmek için tıkladığımda da algılamıyordu.Siz de haklısınız ve daha çok üst bölgelerde.Klavyede seri yazımda bir şey yok.Donanımsal sandım epey korktum.Cihaz daha 3 günlük.Servise vermeyi düşünüyordum inanın.2 defa tıklamak nedir dokunmatik ekranda.Sık olmasa da oluyor.#2663# yaptım düzelmedi.Sonra wipe data fak. reset attım bakalım ne olacak.İnşallah nougatla düzelir.Donanımsal değildir.Başka yaşayan arkadaşlar var mı?MErak ettim

• ygt07 Y kullanıcısına yanıt
    Ben tesekkur ederim hocam bence de donanimsal degil yazilimsal diye dusunuyorum servise vermenize gerek yok kiz kardesinizin iyi gunlerde kullanmasi dilegiyle

• Kesinlikle hocam 7 ile cikmaliydi hala tam dagitimin herkese ulasmamasinin ve tr ye gec dagitilmasi samsungun bizi ucuncu dunya ulkesi gormesi yanlis ve hos olmayan bir durum..

• Samsung Firmwares Database

Bu siteden sürekli olarak takip edebilirisiniz arkadaşlar...
  • Güncelleme alan üyeler var mı ?

• Bana da güncelleme halen gelmedi. Ben güncelleme alan olduğuna inanmıyorum. Aldım diyenin bence telefonu Samsung Türkiye değildir. 3 gün parti parti verilen güncelleme görmedim ben hayatımda.

• Tr ye gelirse ayni gun ve sonraki gun tum tr cihazlari alir samsungda boyle update alanlar tr degil bence de

• Daha önce böyle bir cümle kurdugumu hatirlamiyorum! ama cidden bu kullandigim son samsung telefon!

Musterisine bu gozle bakan, saygi duymayan bir olusum (marka diyesim nedense gelmedi) heleki boylesine rekabetci bir pazar ortaminda ancak bizim gibi aç ve gerikalmiş ulkelerde (şapkayi önüne koymak lazım) olur saniyorum!

Adamlarda bunu yapiyor.

Hem urunlerini, dunyanin en pahali etiketleri ile sattigi ulkeler arasinda en başlardayiz!

Hem hizmette sonlardayiz!

En çok kazandigin yere en iyi hizmeti sunmalisin!

samsung Tr nin yonetim politikasini cok yanlis buluyorum.

Atomu parcalamiyorsun!

1 sene evvel cikan yazilimi test et, onayla, updete edip son kullaniciya sun! Bu kadar çetrefilli bir iş olmadığı kanaatindeyim zaman bol ama işte anlayış ve kalite Asla Tesaduf Degil bunu tersinden yasatiyor bize samsung. .

• https://samsung-firmware.org/model/SM-A520F/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Bu sitede daha önceki yazılımların turkiyeye çoğu ülkeden önce verildigide olmuş geç verildigide a5 serisi için konuşuyorum.

Ama genel anlamda bir saçma dağıtım şekli var samsungun yani s6 edge varken gelen nougata geçince bir şey sunmamıştı stabillik konusu dışında bence çok buyutmeyin standart android oluyo bir iki simge ve düzenleme dışında uzaya çıkmıyoruz yani.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.