Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.726
Cevap
53
Favori
305.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman yazılımla çözülebilecek bir şey. Neden düzeltmiyor ki Samsung... anlamak mümkün değil... umarım düzeltirler. Ben de Lumia 925 ten gecmeyi düşünüyorum ama telefon baya hassas gözüküyor. Düşürüp kırılmasından korkuyorum. Anneme aldım, çantasında taşıdigindan o bi sıkıntı yaşamıyor. 1500 TL civarı optik imge stabilization li kamerası olan çok az resmi garantili telefon var. Lumia 925 ten sonra fotoğraf kalitesi biraz garip geldi gözüme. Bilgisayardan bakınca baya iyi ama ekranda hafif bulanık gibi...
  • Aynı sorun A7 2016 forumunda da dile getirilmiş. Arkadaşın birisi play store dan "Screen notifications" uygulaması ile sorununu çözmüş. Denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NRCLK -- 8 Ocak 2017; 1:47:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu A 2017'lerin tasarımını hiç beğenmedim,video altındaki yorumların %90'da olumsuz.

Elimizdeki telefonların kıymetini bilelim.Kasayı koruyup donanımı geliştirselermişti efsane olurmuştu.2017 A'lar 2016 kadar tutmayacak sanırım...

• UzmanÇavuş06 kullanıcısına yanıt
    Evet katılıyorum.bircok açıdan bizim telefon tasarım olarak çok daha karizmatik. Eğer fiyat olarak da rekabetçi olmazlarsa çok satamaz gibi 2017'ler..
  • arkdaşlar bugün cihazı odin üzerinden sıfırladım şimdi maile takıldım giriyom giriyom kabul etmiyor yardımcı olabilirmisiniz
  • Galeriyi veya galeri içindeki bir klasörü parmak izi ile sifreliyebilir miyiz ? Normalde kilit ekrani kullanmiyorum ama sadece galeri ve veya galeri içindeki klasör şifrelemek istiyorum parmak izi ile mümkün müdür ?

My knox felan varda telefonda hiç birşey anlamadım.
  • Telefonun kendinde bildiğim kadariyla oyle bir özellik yok. Uygulama sifrelemek icin parmak izi uyumlu "cm applock "kullanıyorum
  • bendeki a5 2016 ile, yeni çıkacak a5 2017 yi değiştirelim deseler kabul etmem.
    sadece aynı sınıftaki c5 ile değişebilirim.
  • 2016 nın sar değeri çok düşüktü, değerler kesin mi gerçekten ölçüldü mü bilmiyorum ama 2017 nin ki çok daha yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzmanÇavuş06

Galeriyi veya galeri içindeki bir klasörü parmak izi ile sifreliyebilir miyiz ? Normalde kilit ekrani kullanmiyorum ama sadece galeri ve veya galeri içindeki klasör şifrelemek istiyorum parmak izi ile mümkün müdür ?

Aynı konu için takipteyim..
  • Arkadaşlar A3 2016'nın şarj aleti de 2.0A mi? Bugün Teknosa'ya gittim baktım, tüm şarj aletleri 2.0'dı
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzmanÇavuş06

Galeriyi veya galeri içindeki bir klasörü parmak izi ile sifreliyebilir miyiz ? Normalde kilit ekrani kullanmiyorum ama sadece galeri ve veya galeri içindeki klasör şifrelemek istiyorum parmak izi ile mümkün müdür ?

merhaba , AppLOCK - Fingerprint Unlock programını kullanabilirsiniz.
    Samsung ve android 6.0 destekli ücretsiz ve reklam yok.
    en azından benim kullandığım zamanlar öyleydi,işinizi göreceğini düşünüyorum.
    kullanımı da oldukça kolay
  • ★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★

Arkadaslar ne guncellemesi bu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan5a

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★

Güncelleme ayrıntılarının fotosunu da koyabilirmisin inince

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glorya_

quote:

Orijinalden alıntı: furkan5a

Güncelleme ayrıntılarının fotosunu da koyabilirmisin inince

Valla indirmedim yer kaplar diye

• furkan5a F kullanıcısına yanıt
    Güncelleme hiç yer kaplar mı bi düşünmek lazım yani... Hem orda güncelle demeden önce ne olduğu yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutuzov

Güncelleme hiç yer kaplar mı bi düşünmek lazım yani... Hem orda güncelle demeden önce ne olduğu yazıyor

Bilmiyordum öğrenmiş oldum
  • Muhtemelen Aralık ayı güvenlik yamasıdır. Yani indirmek lazım. Bana 2 hafta once gelmişti, yükledim.Telefonun performansını da geliştirdi biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

Muhtemelen Aralık ayı güvenlik yamasıdır. Yani indirmek lazım. Bana 2 hafta once gelmişti, yükledim.Telefonun performansını da geliştirdi biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutuzov

Yer kaplıyor kardesim ozellikle baktim indirmeden once
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.