Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
52
Favori
306.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fanatixxx

Ben de bu A5 modeliden almayı düşünüyorum. Acaba ithalatçı garantili olanlar marshmelow güncellemesini alıyor mu? (lollipop ile yüklü geliyor sanırsam) Telefona ekstradan bir müdahalede bulunmadan (root rom vs. hiç anlamam) marshmelow a güncellenir mi? Ayrıca A5 e nugat gelirse onu da alr mı? İthalatçı garantili olanından kullanan varsa telefon hakkında görüşleri nedir?

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a510-dual-sim-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMA510G-GD?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=p&utm_content=p&utm_term=k&wt_pc=akakce.p.k.pc&v=1.73

Bu sitedeki telefondan alan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

Merhaba, ben tek sim olanını almıştım marshmelow yüklüydü zaten, Polonya versiyonuydu. Çift sim kullanmayacaksanız çift sim tavsiye etmem. Aynı satıcılar N11 de vardı ben aldığımda 100 lira bonus+70 lira bir sonraki alışveriş için kupon ile almıştım 1019 liraya gelmişti, satıcı Medcell di. Aldıktan sonra en sade ve fazlalık program olamayan Fransa versiyonunu yükledim. Yani resmi yazılım root falan değil.

• fanatixxx kullanıcısına yanıt
    Selam. Ben A510FD yani Duos modelini kullanıyorum. İthalatçı garantili ve 3 tane girişi var. Biri hafıza kartı için diğer 2 si de simkartlar için. 8 aydır kullanıyorum. Tek kelime ile mükemmel performansı var. Bu açıklamayı çift sim kartlı olanını tavsiye etmeyenler için yaptım. Sizin sorduğunuz soruda da ithal edilen ülke önemli. Mesela benimki Suudi Arabistan rom'u yüklü olarak geldi. Ancak bu roma 5.1.1 den başka güncelleme verilmedi. Ben Türkiye rom'unu kurdum ve tüm güncellemeleri alıyorum.hatta az önce bir güncelleme daha geldi. Nougat güncellemesini de alacağız. Kısacası eğer alacağınız telefonun ülke rom'u samsung tarafından desteklenmiyorsa güncellemeler gelmez. Bunu da sammobile.com sitesinden takip edebilirsiniz. Fakat Rom işi de zor bi iş değil,çok kısa bi internet araştırması ile istediğiniz ülke rom'unu kurarak da güncellemeleri alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çift hatlı olandan kullanıyorum. Tek giriş var ikisini sim olarak yada birini hafıza kartı takarak tek sim kullanıyorsunuz. Root işlemini yaptım ama 5.1.1 kullanıyorum 6.0 rom bulamadım sanırım yok.
  • metinben kullanıcısına yanıt
    sammobile.com'da A510F olan standart modellerin rom'ları da oluyor bizim çift hatlı modellere. Ben A510F modelin Türkiye rom'unu kullanıyorum, hiçbir problem yok.siz de gönül rahatlığı ile yükleyebilirsiniz.

• Telefonu malum batarya problemlerinden dolayı seevise verdim. garanti kapsamında pil değişiyor. Bu noktada sıkıntı yaşayanlar bence versinler servise. Telefonu şarj aletiyle götürün ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

sammobile.com'da A510F olan standart modellerin rom'ları da oluyor bizim çift hatlı modellere. Ben A510F modelin Türkiye rom'unu kullanıyorum, hiçbir problem yok.siz de gönül rahatlığı ile yükleyebilirsiniz.

Teşekkür ederim hemen deniyorum.
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Fiyatı biraz daha düşerse almayı düşünüyorum. Beklemedeyim
  • Arkadaşlar a5 2017 alıacm hayırlısıyla çıktığında. Bir şeyi merak ettim sizin a5 2016 larda bu ikon 5*5 yapma özelliği mevcutmu? yan yana 5 ikon koyabiliyormuyuz?
  • evet.
    4*4, 4*5, 5*5 simge yerleştirme var. ben 4*5 kullanıyorum.
  • Evet var aşağıya görsel ekliyorum..

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★
  • Tesekkurler hocam cevap icin..

• lgodtr L kullanıcısına yanıt
    Tekrar teslim aldınız mı cihazı? Sorun halloldu mu?

• Arkaplan resmine vuruldum. Cok severim bu sekil bulanık resimleri. Iconları 3d seklinde gosterio.

• Cassation kullanıcısına yanıt
    Hayır almadım henüz. Yedek parça bekleniyor yazıyor. Servisten aldığımda kontrol edeceğim.
  • arkadaşlar telefon %15 şarja geldi mi çat diye kapanıyor ne yapayım bilemedim servise mi verelim telefonu ayrıca marsmallow güncellemeyi yapmadım onu mu yapmak gereklidir?
  • Ekran şifremi unuttum ve şifremi unuttum bölümü çıkmıyor. Eğer çıksa yapacağım. Acil yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uur.35

arkadaşlar telefon %15 şarja geldi mi çat diye kapanıyor ne yapayım bilemedim servise mi verelim telefonu ayrıca marsmallow güncellemeyi yapmadım onu mu yapmak gereklidir?

Bu şarj konusu enteresan bi hal aldı. Ama bende hiç böyle bir sorun olmadı. Son 2-3 defadır özellikle tekrar denedim. %2 ye kadar herşeyiyle gayet aktif çalışıyor benim telefon. Üretim serisi ile mi alakalı acaba sizlerdeki erken kapanma sorunu? Ya da yazılımsal mi?
  • arkadaşlar bu cihazı rootlayabilen varmı acaba acil cvp ve yardım istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 4 Ocak 2017; 15:30:1 >
  • marsmallow güncelleme var mı sende
  • BEYLER BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM ÇÜNKÜ ÖNEMLİ (BAĞIRMAK İÇİN DEĞİL)

A5 İM HIZLI ŞARJDAN SONRA ÇOK ISINIYORDU Kİ BU NORMAL AMA PİLE ZARAR VERDİĞİNİ DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM Kİ HAKLIYDIM DA ÇÜNKÜ TELEFON ARKADAN ŞİŞMİŞTİ . HEMEN (ALALI 11 AY OLUYOR) SAMSUNG A VERDİM BATARYA DEĞİŞİMİ İÇİN . ALDIRLAR ŞU AN BEKLİYORUM GERİ GELMESİNİ ARKADIŞMDA DA A7 VAR ONUN Kİ DAHA ÇOK AZ ŞİŞMİŞ.BENİM TAVSIYEM BU FAST ADAPTİVE ŞARJ ALETİYLE ŞARJ ETMEYİ BIRAKIP KALİTELİ Bİ MARKA OLMAK KAYDIYLA 1 - 1.5 AMPER LİK BİR CİHAZ İLE ŞARJ EDİN.
    HIZLI ŞARJ EDİCEM DİYİP BATARYADAN OLMAYALIM .FAKİR BİR ÜLKEYİZ SONUÇTA DOLAR 3.6 OLMUŞ HEM DAHA DİKKATLİ OLMAK LAZIM
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.