Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.726
Cevap
53
Favori
306.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman yaklaşık 1.5 GB boyutunda gelecek olan Android 7 yi de yüklemezsiniz siz. Güncellemeler yer kaplamaz. Sistemle optimize edilir.
  • Arkadaslar araniza bende bugunden itaberen katilmis bulunuyorum daha onceden iphone 5 kullaniciydim aslinda huawei p9 alcaktim sar degeri fazla oldugu icin vazgectim yine huawei mate s alicaktim ayni sekilde sar degeri yuksek oldugu icin vazgectim malesef hic almak istemedigim bi markayi almis buluyorum. telefona daha alisamadim belki ondandir ama aldigima pismanim. neyse size sorum bu telefonda yazi yazarken klavye titresimini nasil aktive edebilirim yardimci olurmusunuz.
  • yaniyorsun_fuat_abi Y kullanıcısına yanıt
    Ben 2015 A5 Kullanıyorum. Eşimde 2016 A5 var. Enteresan bir şekilde 2016 A5'lerde "Tuş Vuruşu Geri Bildirimi" kaldırılmış. Oysaki benim telefonumda da Android 6 yüklü. SwiftKey veya Google Klavye gibi üçüncü parti bir uygulama yükleyerek bu sorunu aşabilirsiniz sanıyorum.
    ★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

O zaman yaklaşık 1.5 GB boyutunda gelecek olan Android 7 yi de yüklemezsiniz siz. Güncellemeler yer kaplamaz. Sistemle optimize edilir.

Indirmeden once baktım fark etti hatta tam oldu 400 mb doldu.
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Hocam cok tesekkur ederim cok makbule gecti.sacma olabilir ama bu huawei p9 lite i inceledigimde sanal tuslara basincada titriyordu hani bu home tusunun yanindaki geri gelme tusu falan varya a5 de sanirim olmuyor. Bide bu titresim bataryayi olumsuz yonde etkilermi? Bi sorum daha olucak youtube da videolari 1080 p cozunurlukye izlerken goruntu donuyor ama ses devam ediyor akici bi sekilde sizde de boyle bi sorun varmi. Ben iphone 5 de youtube dan video izlerken arka planda o videoyu oynatabiliyor bende baska islerimi goruyordum a5 de en fazla kucultup yapabiliyorum buna bi cozumunuz var mi.?
  • lgodtr L kullanıcısına yanıt
    A3 (2016)'nın şarj aleti 1.5A
    iOS'tan geçtiğin için Android ilk başlarda yabancı gelebilir. İkisinin de kendisine göre üstünlükleri var. Bazı kullanıcılar alışırken bazıları yapamayıp iOS'a geri dönüyor. Android'in üstünlüğü mağazadaki uygulama çeşitliliği ve ücretsiz olması. Ancak çok fazla uygulama yükleyince de RAM doluyor veya işlemci yoruluyor. Kağıt üzerinde A5 gerek RAM gerekse işlemci olarak İphone5'ten üstün. Ancak burada Android'in halen çözüm bulamadığı işletim sistemi stabilitesi devreye giriyor. 512 Mb. RAM'li WindowsPhone işletim sistemli Lumia'larda bile bahsettiğin sorunu yaşamazsın. İlk deneyeceğin şey bütün açık uygulamaları kapattıktan sonra Youtube'u uygulamasından değil internet tarayıcdan açarak işlemlerini yapman. Belki uygulaması sorun çıkarıyor olabilir.
    Evet dedigin gibi cok karisik geldi bana ama ios a geri donmeyi kesinlikle dusunmuyorum artik zamanla alisirim diye dusunuyorum.
    Windows phine da kullandim ama wp kesinlikle stabil degil 1gb ramli modelini kullandim hatta multitasking diye bir şey yomtu uygulamaya geri dönünce her seferinde yeniden baslatiyordu
  • Samsung A5 2017 N11 de 1999TL den ön sipariş ile satışa çıkmış. Daha önce 2000TL den piyasaya girer demiştim.

Bence o fiyatı hak etmiyor. Bizim telefonlar onun yanında daha şık ve sağlam duruyor.
    Özelliklerini kıyaslarsak aradaki fark bir atla deve değil. Yeni telefonun ekran kasa oranıda bizimkinden düşük seviyede.

2017 model bekleyenlere duyurulur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NRCLK -- 13 Ocak 2017; 20:24:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esan26

Samsung A5 2017 N11 de 1999TL den ön sipariş ile satışa çıkmış. Daha önce 2000TL den piyasaya girer demiştim.

Bence o fiyatı hak etmiyor. Bizim telefonlar onun yanında daha şık ve sağlam duruyor.
    Özelliklerini kıyaslarsak aradaki fark bir atla deve değil. Yeni telefonun ekran kasa oranıda bizimkinden düşük seviyede.

2017 model bekleyenlere duyurulur..

Ben de şimdi gördüm. 1999 TL yi görünce inanamadım. Gerçi kur etkisi ide yadsınamaz ama yine de yüksek fiyat. 8 ay önce 1250 TL ye aldığım A5'im, 2017 modelin yanında çok daha güzel. Gözümüz gibi bakmamız lazım telefonumuza zira yeni çıkan çok telefonla karşılaştırma yapıyorum ve bizim telefondan vazgeçmek için bi sebep bulamıyorum.

Hocam 1 soru daha sorcam simdi ben outlook u yukledim email lerime bakmak icin. Yeni email geldigi zaman ses geliyor velakin outlook un uzerinde rakam olmuyor acaba email falan geldimi diye her defasinda outlook u acip bakmam mi gerekiyor.
    Ne yazık ki Whatsapp gibi ikon üzerinde mesaj adedini gösteren rakamlar çıkmıyor. Bu uygulamanın eksikliği. Ayarlardan ön izleme bildirimini aktif edersen aşağıya çekilen ekranda ancak görebiliyorsun. Aynı durum Gmail uygulamasında da aynı.
  • Arkadaşlar bugün telefonum servisten geldi. Bataryası değişti nihayet. Kendime hızlı şarj özelliği olmayan Samsung şarj aleti aldım teknosa'dan. Bataryam gerçekten ilk günkünden daha iyi oldu çok şükür. Size de tavsiye ederim.
  • Dolar 4 tl oldu. A5 2017 için 2 bin tl az bile.
  • Kurlarla pek ilgisi yok aslinda, Samsung'un anlamsiz fiyatlama strarejisi. Sadece kur etkisi olsa şu an S7 lerin 2700-2800 TL olması gerekirdi.

1999 TL'ye 2017 A5 alacağına, 2199 TL'ye özellik olarak A5 i ikiye katlayan S7 almak daha mantıklı. Bu A5 2017 nin ederi max.1500 TL bence.
    Anladim hocam saol.
  • Merhaba;
    Umarım yanlış bir şeyden bahsetmiyorum dur ama, bana mail geldiği zaman hem sesli uyarıyor hemde simge üzerinde rakam ile bildirimde bulunuyor.
    Aşağıya görsel ekledim..
    ★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★
  • Hocam gozunu seveyim nasil yaptin onu anlatabilirmisin zahmet olmazsa. Aslinda ben bundan daha onemli bi sorun ile karsilastim sizde de boyle bi sorun varmi bilmiyorum telefon sanki birisi ariyormus gibi durduk yere 1dk boyunca kesik kesik titriyor ama ne arayan var ne de mesaj gonderen 2sefer oldu servise veriyimmi sizce ne dersiniz. moralim bozuldu acikcasi persembe gunu almistim telefonu
    Merhaba.

Ben bir şey yapmadım sadece mail hesabımı kendi uygulaması olan e mail içerisine tanıttım.

Devamlı titreme olayına gelirsek ayarlardan erişebilirlik içerisinde bildirim hatırlatıcısı var onu kapalı konuma getirip biraz gözlemleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.