Bildirim
★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (194. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
NOTE4 te 4.4.4 le geldi bakalım Nougatı alcak mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Note 4'ün alacağı neredeyse garanti gibi bir şey. İlgili haberin Link i
Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Android 7.0 Nougat alacak cihazlar - ShiftDelete.Nethttp://shiftdelete.net/android-nougat-alacak-cihazlar-73484
-
%30'un altına inmeden USB'den bir müddet şarj etmeye devam edin. Daha da düzelecektir. Biraz sabır. -
A5 2017 basın görseli sızdı cidden korkunç ya S serisine benzemiş ben ne anladım a serisi samsung aldığımdan. Gider S6 falan alırm orta seviye işlemci kullanacağıma -
Ben model numarasına ait firmware dosyasını bulamıyorum cihazda SM-A5100 yazıyor ürün kodu SM-A5100ZKATGY CSC ülkesi honghong nasıl yaparız ? -
arkadaslar cuzdan mobil odemeye giriyorum ,once yukleniyor diyo sonra da tekrar deneyin. pos basinds degilim bos deniyorum. nasl duzeltebilirm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: infest06
arkadaslar cuzdan mobil odemeye giriyorum ,once yukleniyor diyo sonra da tekrar deneyin. pos basinds degilim bos deniyorum. nasl duzeltebilirm
Samsung Pay'den bahsediyorsunuz sanırım. Samsung Pay Türkiye'de aktif mi ki? Değil diye biliyorum. -
yok hocam nfc uzerinden temassiz islem, temasdiz kartlardakine benzer
quote:
Bir müddet beklet kendi halinde aktif olması bazen 5dk sürüyor. Olmazsa bi daha dene eninde sonunda oluyor. Yk cüzdan yazılımi ile alakalı sanırım bazen de hemen oluyor.
eyvalah hocam odeme yapmayi denemedim de mobil odemeye girer girmez hata verince merak ettim belki ceker direkt
quote:
eyvalah hocam odeme yapmayi denemedim de mobil odemeye girer girmez hata verince merak ettim belki ceker direkt
Diger bir husus da, ödemeyi esnasında yk cuzdan mobil ödeme bölümüne şifre ile giriş yapmış olman ve telefonu pos cihazına yaklastirdiginda ekranın da açık olması gerekir. Bunları yapmazsan onay vermiyor kasa bilgin olsun..
tesekkurler hocam. benim anlamadigm yapi kredi sitesinde cuzdandan mobil odemeye girip karti mobil odemeye acin diyo. ama ben mobil odemeyi acar acmaz
mobil odeme yukleniyor 2 sn sonrada hata olustu tekrar deneyin cikiyor. sizde su anda girdiginizde kart secim yada baska birsey cikiyo mu?
quote:
yk cuzdan uygulamasini silip yeniden yukleyince duzeldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Ömerayhan
A5 2017 basın görseli sızdı cidden korkunç ya S serisine benzemiş ben ne anladım a serisi samsung aldığımdan. Gider S6 falan alırm orta seviye işlemci kullanacağıma
Bende beğenmedim. Özellik olarak değil de kasa olarak hüsran.. Aynı kasayı bile devam ettirebilirlerdi ki peynir ekmek gibi satılıyordu.
A serisinin en güzel tasarımı elimizdekiler sanırım.. -
Cidden öyle. A serisinin mantığı zaten S serisini pek beğenmeyenlerin farklı bir çizgi arayanların yeriydi. Şimdi böyle yapmaları hüsran ya
Ben de bu A5 modeliden almayı düşünüyorum. Acaba ithalatçı garantili olanlar marshmelow güncellemesini alıyor mu? (lollipop ile yüklü geliyor sanırsam) Telefona ekstradan bir müdahalede bulunmadan (root rom vs. hiç anlamam) marshmelow a güncellenir mi? Ayrıca A5 e nugat gelirse onu da alr mı? İthalatçı garantili olanından kullanan varsa telefon hakkında görüşleri nedir?
http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a510-dual-sim-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMA510G-GD?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=p&utm_content=p&utm_term=k&wt_pc=akakce.p.k.pc&v=1.73
Bu sitedeki telefondan alan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
-
a5 2017 gerçekten güzel olmuş. Ayın 5 inde tanıtılsa kaçında satışa çıkar acaba? -
samsung tema desteklı tüm cihazlarında ücretlı temaları ücretsız sınırsız kullanabılırsınız root gerekmeden çok basıt yöntemle
lınke tıklayın nasıl yapılcagı ve uygulama lınkı vardır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X