Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.726
Cevap
52
Favori
306.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış alintiladiniz sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben cihazı yurtdışından aldım, radyosu çalışıyor. Peki imei kaydettirdikten sonra da çalışmaya devam edecek mi ? Türkiye cihazı olmadığı için ilerde bu konuda sorun yaşar mıyım ?

A510F/DS modeli bendeki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGK76

Aynı hatayı hem linkteki özbekistan romunda hem de güncel romda mı veriyor? Hata olmaması lazım. Farklı bir odin sürümü deneyin.

En sonunda ben de yükledim Türkiye rom'unu.Önce Rusya sonra Türkiye kurdum ve şu an Phone İnfo programında heryer TUR oldu :) Dediğiniz gibi Odin sürümü ile alakalıymış. Bir de Umut_80 arkadaşımızın dediği " wipe/data factory" olayı gerçekten çok önemli. Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar bilgilendirmeler için. @umut_80 @erginsevdi

• quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben cihazı yurtdışından aldım, radyosu çalışıyor. Peki imei kaydettirdikten sonra da çalışmaya devam edecek mi ? Türkiye cihazı olmadığı için ilerde bu konuda sorun yaşar mıyım ?

A510F/DS modeli bendeki.

Problem olmuyor, çalışıyor

• Son gelen güncellemeyi yaptıktan sonra sarj yüzdesi saçmalamaya başladı gece %40 şarjla kapatıyorum sabah açtığımda %20 sarj gösteriyor sizce sorun güncelleme ile ilgili mi yoksa bataryada mı sorun var telefon daha 2 aylık

• Güç tasarrufuna alınca bildirim çubuğu gri oluyordu. Güncellemeden sonra düzelmişti. Bugün güç tasarrufunu devre dışı bıraktım yanlışlıkla tekrar etkinleştirdim yine gri oluyor :(((
    Bunu düzeltmek mümkün mü

• Arkadaşlar Google play den indireceğimiz always on uygulamalarının telefona bir zararı olur mu ?

• YILDIRIMAYKUT Y kullanıcısına yanıt
    Olmaz ancak cok sarj yer

• Ekrana ve piksellerine bir zararı olur mu merak ettiğim nokta bu şarj konusu doğrudur yinede denemek istiyorum

• YILDIRIMAYKUT Y kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce kullandım, hiçbir sıkıntı çıkarmıyor ama söylendiği gibi şarj tüketimi çok fazla. O nedenle artık kullanmıyorum

• 2 gündür telefonu şarj etmiyordum bu sabah %32 de takayım dedim telefon şarj olmuyor....
    Farklı kablolar ile de denedim sonuç nafile durduk yere bozuldu bişeyler...
    Garantiye verdim bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatros86 -- 9 Kasım 2016; 13:44:30 >
  • Beyler guc tasarrufu moduna alinca bildirim panelinin grilesmesine cozumu olan var mi.? Bi arkadasimiz temadan falan bahsetmisti ama ben bulamadım.

• Dostlar dün a5 2016 aldım güzel telefon fakat kendi kulaklığını telefona taktığımda hoparlör susmuyor, yani ses hem kulaklıktan geliyor hem hoparlörden, bu sorunu yaşayan oldu mu hiç ! :(

Not: Bu dedidiğim şey sadece ayarlardan sesler ve titreşimler kısmından telefonun zil sesini değiştirirken yaşıyorum, normal galeride video, müzik yada internetten müzik ve video izlerken sıkıntı yok.Sadece ayarlar kısmından tel.in zil sesini değiştirirken fark ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swezentje -- 9 Kasım 2016; 19:20:59 >
  • Swezentje kullanıcısına yanıt
    Bu bir sorun değil ki hocam, zil sesini ayarladiginiz için hoparlorden gelen sesi tatminkar bulup bulmadığınızı anlamaniza yardimci olmak icin kulaklik takili olsa bile sesi disariya da veriyor. Bu neredeyse tum telefonlarda boyledir hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snnrvp -- 9 Kasım 2016; 19:28:30 >
  • Beyler bu telefonu satip s6 alacam sizce eksik yaşar mıyım performans icin satmayi düşünüyorum

• musaozalp27 M kullanıcısına yanıt
    S6 edge al neden satıyorsun benimde satasım var

• Performansını begenmedim telefonun ondan satiyorum

• musaozalp27 M kullanıcısına yanıt
    Bende bazi oyunlarda kasiyor

• Hangi oyunlar kasıyor acaba merak ettim?

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.