Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.726
Cevap
52
Favori
306.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Clash royale fln

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musaozalp27 M kullanıcısına yanıt
    Pardon yanlış konu :)

• Merhaba arkadaşlar iki sorum olacak. Siz telefonun ekranını hangi modda kullanıyorsunuz amoled sinema modun da kullanmaya başladım ben bu gün ama çoğunluğu merak ettim. Bir de bu ekran dokunmatigi çok hassas yaw telefon cebimde çalarken çok başıma geldi kendi kendine açılıyor varımdır bi çözümü

• ben uyarlanabilir ekranı kullanıyorum .
  • Arkadaşlar, şu samsung tema mağazasından ücretli uygulamaları ücretsiz kullanma ile ilgili bildiğiniz bi yöntem var mı? Ben biraz araştırdım web'den ama hiçbiri çalışmıyor. Var mı bu işin üzerine giden?

• Bununla ilgili bir konu başlığı vardı samsung konusunda daha birkaç gün önce gördüm

• Şu telefonlara 1500-2000 lira para veripte sağını solunu önünü arkasını ıvır zıvır şeylerle kaplayıp güzelim tasarımın verdiği histen yoksun kullananlara bir ben mi ayar oluyorum :) Aynı yeni araba aldığında koltuklardaki poşetlerle 6 ay gezenler gibi, klasik görmemiş Türk zihniyeti işte, yok abi bizim millet fakirlikten yaşamayı unutmuş :)

Adamlar ne güzel tasarım yapmış kenarları metal çerçeve siz buna saçma sapan plastikleri kaplayınca masadan elinize aldığınızda o elinize verdiği soğuk histen yoksun bırakıyorsunuz kendinizi.
    Ne güzel arka yüzü cam telefonun var kardeşim niye çinden aldığın kanserojen saçma sapan plastiklerle kaplayıp kendine eziyet ediyorsun ki, camın verdiği o mükemmel hissiyata bırakın kendinizi (Evet kayıyor ama cebinden çıkarırken sıkı tutunca hiç bir problem yaşatmıyor)

Aman sağı solu çizilmesin, aman düşünce kırılmasın diye güzelim telefondan mahrum kalıyorsunuz, neymiş satarken temiz görünsün de bla bla. Telefonu sen ikinci el satacağın adama mı aldın, kendine mi aldın belli değil, kendin çatır çatır kullan kardeşim o kadar para verdin bu tasarıma sen.
    Kullanırken biraz düşünceli kullanın koyduğunuz cebinizi temiz tutun başka birşeyler beraber koymayın, hoyratça masaya koymayın nazikçe koyun unutmayın arkası ve önü camdan bir telefonunuz var kullanırken bunu aklınızdan çıkarmayın.

Bence bu telefonu titiz olmayan arkadaşlar, vurdumduymaz ve dağınık arkadaşlar almamalı açık ve net :)

• DemirAtlıAdam kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım süper bi yaklaşım özellikle telefonu kendine mi aldın yoksa ikinci el satacagin adamami aldın yaklaşımı harikaydı. Bu yazıyı okuduktan sonra telefonumda ki kılıfı çıkardım attım 😃

• DorSey kullanıcısına yanıt
    Bu ekran hassasiyeti konusundan bende muzdaripim. Telefon daha çalarken cebimde ya açılıyor yada gelen arama red ediliyor. Bunun bir çaresi yokmu arkadaşlar.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Linkteki ürün A5 2016 için değil A5 için.

• Pardon o zaman varsa listede bakabilirsiniz ürünlere büyük indirimler var.

http://www.hepsiburada.com/spigen/cep-telefonu-kiliflari-c-16102
    Ekran koruyucu bile kullanmıyorum.
  • Yakın zamanda ekran moduyla ilgili laf açılmışken ben de bir şey sormak istiyorum. Ben ekran renklerimin çok canlı olmasını, renklerin soluk değil de net görünmesini istiyorum. Acaba hangi ekran modu bana uygun, ne yapmam gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: DorSey

Arkadaşım süper bi yaklaşım özellikle telefonu kendine mi aldın yoksa ikinci el satacagin adamami aldın yaklaşımı harikaydı. Bu yazıyı okuduktan sonra telefonumda ki kılıfı çıkardım attım &#128515;

İşte şimdi gerçekten bir A5 2016 sahibi oldun :)

Plastik kafadan kurtularak, metal, cam ve 7.3 mm inceliğe hoşgeldin, O kılıflarla eski hali 3310 gibi kalın ve plastiğimsi birşeydi değil mi :)

Ünideki hocamda da aynı telefon var o da ıvır zıvır kılıflarla, ekran koruyucularıyla resmen sarmış sarmalamış telefonu, getirdim benimkiyle yanyana koydum, onunki o halde resmen bambaşka dandik plastiğimsi bir telefon gibi duruyor.
    Hakkını vererek kullanmayacaksan daha niye bunu aldın ki, bu telefonun en üstün özelliği tasarımı ve verdiği hissiyatı zaten, ona da kılıf kaplıyorsan yaşamayı bilmiyorsun demektir :)

• Merhaba n11 a5 aldım tek hat ıstemıstım fakat cıft hat gelmiş, ıkımtelefpnunda ozellıklerı aynısıdır?
  • Ben de arayış içindeyim kilit ekranında ki kısa yolları kaldırdım nasıl acildiysa kamera açılmış bir sürü resim çekmiş kendi kendine telefon

Aynen arkadaşım şimdi anladım a5 2016 kullandığımı biraz camın kayganligina alistiracagim kendimi

• Mrltnts kullanıcısına yanıt
    Uyarlabilir ekran da ekran güzel ama bazen kendi Uyarlabilir için kilit ekranında ekranı açtığım da karıncalanma oluyor sanki bir saniyeliğine amoled sinema modun dene bence beğenmezsen uyarlanabilir ekran en iyisi

• DorSey kullanıcısına yanıt
    Amoled sinemayla uyarlanabiliri karsilastiricam bakalim. O karıncalanma bende de oluyo. Anlık bi karıncalanma. Çekmeyen karasal yayın tv gibi.

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.