Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
52
Favori
306.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A510fd duş modeli belkide dediğin gibi olabilir işlemcisi farklı diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunmehmet224 kullanıcısına yanıt
    Yorumlarında kapadığını söylüyorlar , alıp denerseniz yorumlarınızı beklerim

• Peki dokunmatik hassasiyeti nasil oldu ? 15 liraya disardan aldigim temperli cam ekranin da elin hic kaymiyor.

• gunmehmet224 kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Bende bu ürünü Aliexpres ten almıştım. Takmam ile sökmem bir oldu.
    Nedeni camın sadece siyah boyalı kısımları ekrana yapışıyor. Siyah boyalı yerlerin arkasına çift taraflı bant benzeri bir şey koymuşlar. Ekranın geri kalan şeffaf tarafı ekrana yapışmadığından cam ile ekran arasında bir boşluk oluşuyor, zamanla buraya toz girmesi muhtemel.Ve bu yapışmayan kısımda ekran görüntüsü net değildi.
  • A5 2015, 2016 modellerinde 3g görüntülü görüşme var mı, yapabildiniz mi? Bazıları yok demişlerdi.

• ben de bugun duos modelini alarak araniza katildim. cihazin masallahi var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tarama

A5 2015, 2016 modellerinde 3g görüntülü görüşme var mı, yapabildiniz mi? Bazıları yok demişlerdi.

Bende 2016 var ve çok kere 3g görüntülü görüşme yaptım yani var ve 2015 te de olduğunu düşünüyorum..

• Snnrvp S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum

• Arkadaşlar içinizde Flipboard' un Briefing özelliğini kullanan var mı? Çok güzel fakat ayarlayamiyorum. Teknoloji bilim vs gibi konuları seçiyorum göstermiyor. Kafasına göre 5-6 haber gösteriyor sadece ve yenile deyince yeni haber göstermiyor bi kaç saate bir kendisi farklı haber gösteriyor ve hiç istediğim alanda haberler değil. Kafasına göre bazen politika bazen tamamen saçma sapan milliyet magazin haberleri. Flipboard da öyle güzel uygulama ama ayarlayamiyorum. Mesela milliyet ı engelleyip sessize aldım ama hala milliyet haberleri gösteriliyor.

• 3 sene gm discover'ı ekran korumasız kullandım 1 tane derin çizik haricinde hiç çizik olmadı.

3 ay önce Bu telefonu aldım gorilla gılas bilmem kaç var bu zaten çizilmez dedim. Ekranı kılcal çizikler kaplamış

1500 liralık telefonu 10 liralık naylona muhtaç yapmışlar. Yazık

Bugün taktıracam çare yok... sizde taktırın..

• ESER14 kullanıcısına yanıt
    Yanlardan açık kalanlari sevmiyorum o yüzden bende kapsiz kullanıyorum 1 aydır, acaba gecen arkadaşın attığı linkteki urun nasıldır

• Merhaba arkadaslar konunuzla ilgili degil ama bisi sorcam.

Samsung S3 mini telefon suya dustu. Bataryasini cikarip pirincin icine koydum nemini alsin diye. Telefon ilk acildi sonra kendiliindem acilip kapandi. Suan hala acilip kapaniyor (samsung galaksy s3mini yazip kapaniyor surekli). Islemcisimi zarar gormustur. Bir tane islemci alsam tamir edecilirmiyim. Tamir etmek ve islemciyi almak icin imkanlarim var.

• Arkadaşlar bir de telefonun ekranı bazen tepki vermiyor. Mesela mesaj yazarken klavyede bazı tuşlara basmıyor ekranı kapatıp açınca düzeliyor. Sizde de var mı böyle bir durum?
  • ensar_y E kullanıcısına yanıt
    Sıvı teması maalesef zor bir durum , anakartiniz zarar görmüş olabilir. Dediginiz sekilde islemci alıyım degistiriyim demek mumkun degil.

• Bizim konu çok ölü, herhalde telefondan herkes memnun

Önerebileceğiniz tema vs varmı kim neleri kullanıyor dostlar ?
  • Telefon çok şık. Su ana kadar beni tatmin etmeyen tek nokta kamerası. 3.2 mp kıvamında çözünürlük var sanki.Zaten foto örneklerine bakarak anlayabilirsiniz. Samsung daha iyi bi kamera koyabilirdi ama önceligim olmadığı için çokta önemsemedim.

• brumaa kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda bu yorumunuzun eleştiri yağmuruna tutulacağıni uyarmak isterim.
    Şaka bir yana kötü bir kamerası olduğunu düşünmemekle birlikte çok da aman aman bir kamerası olmadığını kanaatindeyim ama bi çok insan bunun kamerasını çok iyi buluyor.

• Bu arada arkadaşlar ttec in ekran jelatini var 2 aydır falan onunla kullanıyorum cihazı. Yanları tam kapatıyor. Tabiki tempered cam değil bu yüzden düşmede ne kadar korur bilemiyorum. Bir de alt tarafı bir jelatin fakat nano teknoloji bilmem ne diye 50 liraya satıyorlar ama bakmıştım yanları atıyor diye ben de yaptırdım. Tek sorunu ısınınca bunun da yanları atıyor ama tekrar elimle hafif dokununca hemen geri yapışıyor. Benimkini uygularken toz kaldı diye kaç kere kaldırıp geri yapıştırdı telefoncu belki de o yüzden yanları atıyor ama dediğim gibi hemen de geri yapışıyor.

• Cassation kullanıcısına yanıt
    Telefon bazi oyunlarda kasiyor baska sıkıntı yok kamera şarz iyi

• brumaa kullanıcısına yanıt
    Kamerası kötü mü? Bence gayet güzel kamerası var.
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.