Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
52
Favori
306.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar telefona wipe/date yapin kasanlar ve yeni telefon alanlar. Bu arada modern combat 5 oynuyorum yinede kasmiyor sorun sizde olabilir. Isiniyorsada kasar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi oyunlarda (aspalth nitro) gibi stabilite sorunlari olup kasma yapiyor. Bu cihazda sorun oldugunu gostermez . Yapimcisina soylersiniz stabilitesini telefonunuza uyarlar.

• uzun süre kullanan arkadaşlara bir sorum olucak telefonda ısınma kasma donma oluştu mu touchwiz belli bir süre sonra ağırlaşıyormuş diyenduydum, oyun performansı nasıl, uzun kullanımda telefonun artı ve eksi yönleri nelerdir? a5 yerine önerebileceğin bir cihaz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

Bataryanın da telefon ile birlikte 2 yıl garantisi var. Eğer 2 yıl içinde kapasitesi yüzde 60'ın altına düşerse garanti kapsamında değiştiriliyor. Onun dışında değiştirtmek isterseniz 150 TL imiş. Fiyatı servise kendim sordum.

http://www.samsung.com/tr/support/batarya.html

%60'ın altına düştüğünü nasıl anlayacağız peki ?
  • arkadaslar bu modelin çift hatlısında hem sim kart + sim kart + micro sd modeli hem de sd kart ile ya micros sd ya da sim kartın kullanabildigi modeli varmıs tabi hafıza kartı ile beraber ayrıca iki sim kartın oldugu modeli almak daha iyi , bunu nasıl anlıyoruz.
  • umut_80 kullanıcısına yanıt
    Download modda sMart swich e bağlayıp sıfır rom indirdim ne wipesi ama olmuyor hocam

• ilhan.erkan99 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bi kaç aydır kullanıyorum, kasma ve yavaslama veya donma gibi bir problemle hic karsilasmadim. Touchwiz arayuzu adami korkutuyor haklisiniz ama eskisi gibi değil akici bi arayuz var telefonda. Bu konuda emin olabilirsiniz. Oyun oynamayacak, kamerasi iyi olsun, tasarimi şık olsun, pili yogun kullanimda bile günü rahat cikarsin diyenler icin ideal bir ürün. Alternatif olarak P9 Lite veya yeni Galaxy C5i önerebilirim. Bi arastirin isterseniz. :)

Edit: Eksi olarak GPU performansini, arka yuzeyin cam olmasindan ötürü baya kaygan olusunu ve bildirim ışığının olmayisini gösterebilirim. Oyun performansı oynadiginiz oyuna bağlı ağır oyunlarda sıkıntı yaratabilir, genelde ufak oyunlar oynarim ve bu tur oyunlqrda bi problem yaratmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snnrvp -- 3 Kasım 2016; 0:49:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snnrvp

Hocam bi kaç aydır kullanıyorum, kasma ve yavaslama veya donma gibi bir problemle hic karsilasmadim. Touchwiz arayuzu adami korkutuyor haklisiniz ama eskisi gibi değil akici bi arayuz var telefonda. Bu konuda emin olabilirsiniz. Oyun oynamayacak, kamerasi iyi olsun, tasarimi şık olsun, pili yogun kullanimda bile günü rahat cikarsin diyenler icin ideal bir ürün. Alternatif olarak P9 Lite veya yeni Galaxy C5i önerebilirim. Bi arastirin isterseniz. :)

Edit: Eksi olarak GPU performansini, arka yuzeyin cam olmasindan ötürü baya kaygan olusunu ve bildirim ışığının olmayisini gösterebilirim. Oyun performansı oynadiginiz oyuna bağlı ağır oyunlarda sıkıntı yaratabilir, genelde ufak oyunlar oynarim ve bu tur oyunlqrda bi problem yaratmiyor.

Size katılıyorum. 15 gündür kullanıyorum. Kasma, taklıma vs görmedim. Oyun oynamıyorum. Oyun için almadım. interneti hızlı olsun. Banka, ulaşım, sosyal medya uygulamalarını yeterli hızda kullanabileyim yeter diyerek aldığımdan gayet memnunum.

Sormak istediğim bir soru var. Bilenler cevaplarsa sevinirim. Ana ekranı sonsuz döngü ayarlanabiliyor mu. Sayfalar bittiğinde ana sayfa için geri kaydırmak zorunda kalmadan kullanmanın bir yolunu ayarlarda ben mi bulamadım? Eski telefonumda vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufclp -- 3 Kasım 2016; 2:53:15 >

• Normalde 6 saat kadar alıyordum ekran süresi bazen 5 saate düşüyordu kullanıma göre. 8 saatleri görenler vardı şaşırıyordum. Dün acayip bir şekilde 9 saat ekran görüntüsü aldım ve bütün gün bluetooth açık ancak en önemli fark bütün gün WiFi ile bağlandım. Normalde çoğunluk mobil veri oluyordu. Gercekten cok fark yaratıyormus. Yüzde 50 ye kadar normal %50 den az kaldığında otomatik güç tasarrufuna geçiyor şekilde ayarlı. Parlaklık otomatikte.

• Cassation kullanıcısına yanıt
    Hayran kalıyorum şu attığınız ekran sürelerinize.
    S6 yi satip alacağım yakın zamanda

• albatros86 A kullanıcısına yanıt
    Biz sanırım daha önceden sahibinden de konuşmuştuk değil mi?

Valla konuşmuşuzdur bircok kisiye yazdım ancak yeni buldum

• yusufclp Y kullanıcısına yanıt
    Touchwiz arayuzunde bu seçenek yok maalesef. Ben nova launcher kurdum hem masaüstü hemde uygulama menüsü için sonsuz döngü seçeneği var hocam. Ayrica fena hızlı, kullanmadiysaniz tavsiye ederim.

Şaşıracak birşey yok telefonunuz "Güç tasarruf" modunda gözüküyor.Bende sürekli wifi kullanıyorum şuana kadar gördüğüm ortalama 5-5.30 dk kadar ekran süresidir.
  • UzmanÇavuş06 kullanıcısına yanıt
    Daha dikkatli okursanız, %50 ye kadar güç tasarruf modu açık değildi, % 50 den sonra açıldı güç tasarruf modu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snnrvp S kullanıcısına yanıt
    fiyatını hak ediyor mu peki cihaz

• ilhan.erkan99 İ kullanıcısına yanıt
    Bu cihazın hakkettiği fiyat bandi 1200 lira civari maximum 1300, bu civarlarda alırsanız sorun yok ama bana 1500 kusure mal oldu ve açıkçası biraz bekleseydim daha iyi telefonlari alabilirdim hocam.

• DemirAtlıAdam kullanıcısına yanıt
    Şarj daha çabuk bitmeye başladığı zaman anlarsınız. Servis de kontrol edebilir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bu urun ekrani tam kapliyormus. Kullanan var mi ?

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.