Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
52
Favori
306.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Z3 tavsiye etmem. Kasa kalitesi olarak oldukça kötü ısınınca arka camları kasadan ayrılıyor bir süre sonra. Sözde suya dayanıklı ama bi çok insaninki cok kolay şu geçirmiş. Sahibinden de bakarsanız tamir görmemiş z3 zor bulursunuz. Su geçirmesin diye yapılan kapaklar yalama oluyormuş bir süre sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Az önce tekrar denedim Youtube'da 60 fps video açtım hiç takılma yok.

• Yeni güncellemeyi yükledikten sonra Facebook yüklenmiş ve silinemiyor sadece devre dışı bırakma seçeneği var.

• quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

Yeni güncellemeyi yükledikten sonra Facebook yüklenmiş ve silinemiyor sadece devre dışı bırakma seçeneği var.

Güncelleme boyutunun yarısı facebooktur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi ve veri açık. Webde gezinti whatsapp facebook ve banka işlemleri ile oyun oynamadan aldığım %12 pil 6 saat ekran süresi nasıl sizce.

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Facebook'un boyutu 100kb civarı sadece simgesi gelmiş simgeye tıkladığınızda Play Store'a yönlendiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

Facebook'un boyutu 100kb civarı sadece simgesi gelmiş simgeye tıkladığınızda Play Store'a yönlendiriyor.

Anladım teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun da arayüzünde kasma, takılma oluyor mu?

Tüm sosyal medya uygulamalarını kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • falcon86 kullanıcısına yanıt
    1 Haftadır kullanıyorum. Gayet akıcı geldi bana. Kasma donma yaşamadım.

• yusufclp Y kullanıcısına yanıt
    Hangi uygulamalar yüklü?

Ram kullanımı tam yük altında nedir hocam?

Bir de ekran süresini yazarsanız sevinirim.

Whatsapp, facebook, ibb trafik, yandex navigasyon, iett mobil, trafi mobil, 2 banka uygulaması ve birkaç küçük uygulama yüklü. Oyun hiç yok oynamam çünkü. Wifi veri sürekli açık ve webte gezinti yaparak aldığım ekran süresi fotoğrafta. Çok anlamam gerçi ama paylaşayım siz bir bakın. Ek olarak 2 saat radyo ve 2 saat kadar da müzik dinledim.
    ★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufclp -- 28 Ekim 2016; 15:22:58 >

• yusufclp Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ram uzun vadede kasma yapabilir gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_80

Arkadaşlar merhaba,

Hiç Youtube'da 1080p60hz vidyo denediniz mi? Benim ki takılıyor oynatmıyor. Normal 1080p ve 720p60hz çok güzel oynuyor ama.
    Grafik kartı sanırım kaldırmıyor.
    pardon yanlış mesajı alıntı yapmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 28 Ekim 2016; 17:19:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musaozalp27

Beyler bu telefonu satip z3 2.el almayi düşünüyorum tek sebebim oyun performansı birde arayüz kasması sizce z3 iyimidir

quote:

Orijinalden alıntı: umut_80

Arkadaşlar merhaba,

Hiç Youtube'da 1080p60hz vidyo denediniz mi? Benim ki takılıyor oynatmıyor. Normal 1080p ve 720p60hz çok güzel oynuyor ama.
    Grafik kartı sanırım kaldırmıyor.

arkadaş tavsiye etmemiş fakat ben 2 yıldır sony z3 compact kullanıcısı olarak Z3 ü tavsiye ederim.
    Telefonumu sıfır almıştım hiç bir sorun yaşamadım garantisi bitmek üzere olduğu için lk kez servise gönderdim bataryası yenilensin garanti bitmeden diye.
    Telefon servisteykende telefonsuz kalınca dün 2. el A5 2016 aldım ve sony i çok arıyorum.
    Sony oyunlarda çok daha iyi, kamerada çok daha iyi, ekren görüntüsü , menüsü, simgeleri, bildirim ışığı ve ayarlar bölümü çok detaylı neredeyse her ayarı yapabiliyorsunuz.
    Özellikle yokluğunu hissettiğim bildirim ışığı, ekranın çift tıkla açılıp kapanması, ekrene dokunduğumda klavye kullandığımda titreşim olması ve bu titreşimi arttırıp düşürebilmem, kamerası
    ama yinede şuan birgün oldu kullanalı nekadar alıştım bilemiyorum 1 ay kullanmayı düşünüyorum A5 i bakalım. Ama tasarımı samsungun en hoş modeli bence

Bu arada her kapak bir süre sonra yalama yapar. ben kapak bozulmasın diye 15 tl ye aldığım kablo ile manyetik şarj yerinden şarj ettim hep.
    birde telefon şans işidir bende hiç bir arıza olmadı. Şikayet olmayan hiç bir telefon yok sonuçta

sen en iyisi teknoloji markete git ve Z3 ü detaylı incele A5 ile kıyaslama yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 28 Ekim 2016; 17:26:47 >

Bundan önceki telefonum 3 buçuk sene önce aldığımdan beri kasıntılı çalıştığı için bu bana epey hızlı geldi. Lg Optimus L5 2'ydi marka modeli. Ancak eski telefonumun sağlamlığı ve menüsünün zenginliği bunda yok. Yüzlerce defa düşürmeme ve yerlere fırlatmalarıma rağmen halen çalışıyor eskisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufclp -- 28 Ekim 2016; 18:51:09 >
  • szgnsr kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim şuan senin demenle kararımı verdim cok arastirdim aciklayici bulamadim hemen satayim bari telefonu artık deli oldum oyunda donması fazla 100 mb lik oyunda bile donuyor bildiğin bazen

Oluyo bazen 2gb ram cok az bu telefon icin

• Arkadaslar bu telefonu aldim asphalti yukledim baktim kasiyo yeni aldigim telefonu 4 defa sinirden yere attim
    Ertesi gun birde beton zemine attim kirilmadi hic olmassa saglam yapmislar..oyun oynamam sadece faceye girerim derseniz alin aksi taktirde arkaniza bakmadan kacin bundan

• Oyun için telefon alıyorsanız almayın daha iyi. Gidin PS4 ya da Xbox veya donanımlı bir PC falan alın bu paralardan daha azına.
    Telefon bir iletişim aracıdır, fazla anlam yüklememek lazım.

• 29 Ekim itibariyle güncelleme geldi bana. Kurdum hemen. Ama facebook un kaldırılamıyır olması ne demektir ya. Kırk tane gereksiz önyüklü uygulama vardı bir de bu çıktı

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.