Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
52
Favori
306.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler varmi telefonu garantiye verip para iadesi alan acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sıkıntım var aldigimdan beri ara ara bazi zamanlar telefona ulaşılamıyor arayanlar ulasamiyor mesajlar gelmiyor gitmiyor basina gelen var mi ?

• Arkadaşlar lütfen yardımcı olun:

Telefonu 1 aydan fazladır kullanıyorum,genel olarak memnunum.Ama oyun performansı çok can sıkıcı.1 hafta önce tarla oyunu kurdum 3-4 gün oynadıktan sonra harita büyüdükçe fps düşüşü oldu,kasıyor bildiğiniz geçişler.Ara sıra oyun deniyorum hani severek oynarsam diye,bugünde "Real racing3" kurdum akışkan bir oyun deneyimi alamadım.

Gerçekten üzücü,hani eski telefonum Samsung E5 performans hariç herşeyde fark atıyor,ama oyun konusunda benim gibi amatör tarzda 2 oyun oynayacak birisi bile mutlu olamıyor.Telefon Samsung TR garantili.Birde parmak izinin daha hızlı çalışması için ipucunuz varmı ? Okumama oranı çok fazla.Dışardayken fırlatasım geliyor bazen.
  • Terracide kullanıcısına yanıt
    Vodafone kullanıyorum,evde telefon zor çekiyor şahsen aranıpta ulaşamadığım oluyor,ama telefonla alakası yok hep böyleydi.
  • UzmanÇavuş06 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bir sorun degil, telefonun GPU performansi bu, Ekran HD olsa daha iyi ve akici olurdu ama Full HD olmasindan dolayi grafik karti kaldiramiyor ve agir veya yuksek fps gerektiren oyunlarda kastigini en azindan zorlandigini net sekilde gorebiliyorsunuz. Telefonu almadan once arastirmadiniz sanirim, bu telefonun en büyük eksigi Grafik performansi. Ufak tefek oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum ama ust grafiklere sahip oyunlar oynamak isteyince akicilik kayboluyor maalesef.

Parmak izi için toplam 3 parmak okuyabiliyoruz ya, ben ilkine ve ikincisine sadece sag baş parmağımı tanıttim. Ucunsune ise sağ işaret parmağımı ve sol basparmagimi beraber tanıttim. Her ne kadar tek parmak tanıtmami istese de tek kayıta iki farklı parmak da tanıtinca oldu. Söyleki yüzde 50 ye kadar falan gelene kadar sağ işaret parmağımı, yüzde elliden sonra ise sol baş parmağımı tanıttim. Böylelikle sağ basparmagim en çok kullandığım olduğu için iki kere tanıtmış oldum ve hata payı düşmüş oldu. Telefon masada dururken işaret parmağı ile açmak ve sol elimde kullanırken sol basparmagimla açmak içinde bu ihtimaller az olduğu için tek bir kayıt hakkına tanıttim. Bir de mesela sağ baş parmağımı tanıtırken sadece diklemesine değilde telefonu tutarken parmağı yandan okuttuğum için yanlamasina da tanıttim. Özellikle parmağımın neresiyle dokunuyorsam en çok orasını tanıttim.

Biraz karışık oldu umarım anlatabilmişimdir. Bu yöntemle epey memnunum neredeyse her seferinde ve çok hızlı bir şekilde açılıyor. Hatta bence doğru şekilde tanıtinca bu telefonun parmak izi okuyucusu epey iyi. İPhone 6 ninkinden baya baya iyi (6s inki kadar iyi değil maalesef) parmak izi büyük rahatlık ayarlardan internet parolalari için parmak izine izin verirseniz bir kere parolalari giriş yaptığınız bir siteye bir daha parola yazmanız gerekmeyecek parmak iziyle görebileceksiniz. Öyleki daha küçük olan a3 2016 ya ergonomik olduğu için geçmek istiyorum ama sırf bu parmak izi yüzünden yapamıyorum.

Bende vodafone kullaniyorum daha onceki telefonlarda oyle sorun yoktu disardaykende bu sorunu yasiyorum hatti mi degistirmeliyim acaba

• Cassation kullanıcısına yanıt
    aynen dediğin gibi uyguladım kardeş bilgi için teşekkür ederim

• Kendim de kullandığım ve memnun kaldığım bir A5-A7 kılıfı öneriyorum. Buyrun arkadaşlar

• Arkadaşlar bu telefon ve a3 2016 android 7 güncellemesini alacak mı ?
  • Beyaz a5 için metal renk aldım ben. Senin tercihin ne oldu?

• Bende bugun 2.el 1 haftalik cihaz alarak araniza katildim arkadaslar 1000tl mal oldu

• Arkadaslar telefonu servise verecegim samsung eskisehir servisine telefon gonderen var mi iscilikleri nasil bana en yakin orasi var

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_5959

Beyaz a5 için metal renk aldım ben. Senin tercihin ne oldu?

Çok şık ve güzel. Ben kullanıyorum.
    Yanlız bir sefer taktınmı kapağı bir daha çıkarmaman lazım. Çıkardığın zaman yanlar plastik kırılıyor. Benimki kırıldı japon yapıştırıcısı ile yapıştırdım.
  • Arkadaşlar merhaba,

Hiç Youtube'da 1080p60hz vidyo denediniz mi? Benim ki takılıyor oynatmıyor. Normal 1080p ve 720p60hz çok güzel oynuyor ama.
    Grafik kartı sanırım kaldırmıyor.
  • Beyler bu telefonu satip z3 2.el almayi düşünüyorum tek sebebim oyun performansı birde arayüz kasması sizce z3 iyimidir

• umut_80 kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var benim ki 720p 60 fps de bile takılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Youtube'da 60fps video izliyorum bi sorun yok.

• 324MB'lik yeni güncelleme gelmiş TR cihazlarına.

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Siz tr romu mu kullanıyorsunuz? Çok garip 60 fps videolarda bi kaç saniye oynatıp sonra görüntü takılıyor ses devam ediyor oynamaya.

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.