Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.726
Cevap
52
Favori
306.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet oynatmıyor 60fps de bende ilk video bozuk galiba diye düşünmüştüm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mytwin_

29 Ekim itibariyle güncelleme geldi bana. Kurdum hemen. Ama facebook un kaldırılamıyır olması ne demektir ya. Kırk tane gereksiz önyüklü uygulama vardı bir de bu çıktı

Hocam bir arkadaş 100 kb boyutlu dedi. Reklam amaçlı denilebilir,bir kontrol edin boyutu isterseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birgaripgalaxy B kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi vermeyin. İlk çıktığında aldım bir kere bile kasma olmadı. Oynadığım hiç bir oyunda da kasmıyor.

• Merhaba.
    Bu kış saati davasından dolayı saati ayarlardan otomatikten çıkartmıştım. Şimdi saat ve hava durumu widgetdaki saat birbiri ile uyuşmuyor. Bunların ikisini nasıl aynı yapacağız. Ayarlardan saat dilimi ile yapmaya çalıştım ama hiç bir zaman eşleşmedi. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Edıt: En son gelen güncellemeyi yükledim düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NRCLK -- 30 Ekim 2016; 9:42:32 >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    yok hocam bende zaten yüklüydü facebook uygulaması . ama şimdi kaldırmak istediğim zaman kaldıramıyorum uygulamayı sadece devre dışı bırak seçeneği geliyor bundan bahsediyorum.
  • Arkadaşlar annem için ithalat garantili bu cihazı aldım. Sadece telefonla görüşme yapacak. Cihaz kargodan gelince bakmam gereken şeyler neler? C5 alacaktım ama body sar değeri a5'in neredeyse 2,5 katı olduğu için almak istemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarahaten S kullanıcısına yanıt
    2katından biraz fazla ama güzel bir ayrıntıyı fark etmişsin . Bende c5 mi alsaydım diyordum a5i aldıktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet1X -- 31 Ekim 2016; 11:50:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyun konusunda asıl sorun bu modelde değil Samsung un Marshmallow güncellemesinde. Yoksa bu cihaz lollipop tayken oyun konusunda bugün ku gibi kasma yapmıyordu. Aynı sorunu Galaxy Note 4 kullanıcılarından da okudum. Lollipop tayken kasmadığı halde Marshmallow da fps düşüşleri yaşadığını söyleyen note 4 kullanıcıları var. Tamamen şahsi yorum olarak sanırım. Samsung pil ömrü ve ısınma sorunu çözmek uğruna performans tan ciddi ödün verdi.

• Cassation kullanıcısına yanıt
    A5'in Lollipop'tayken batarya veya ısınma sorunu yoktu ki. Bir de son gelen 324MB'lik güncelleme sonrası oyun performansı biraz daha artmış gibi.

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Sorunu yoktu ama pil performansı lollipop a göre arttı ve lollipop tayken az bile olsa ısınma resmen kalktı. Ilınmıyor bile cihaz artık. Hani kastettiğim şey sorun olması değil gelistirmeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: MGK76

öncelikle teşekkür ederim :) sorunu çözdüm, yanlış rom kullanıyormuşum, biraz geç fark ettim. sizin verdiğiniz linkteki romu odine tanıtacağıma daha önce kendi indirdiğim romu tanıtıyormuşum :))
    CSC kodu TUR olarak değişti.

Bu işlemi yaptıktan sonra 29 Ekim'de Türkiye rom'una gelen güncelleme size de geldi mi ?

• Arkadaşlar son güncellemeden sonra hava durumu vidget ana ekranda göstermiyor resim deki gibi dışardan gösteriyor silemiyorum yardım edermisiniz

• Az önce birşey farkettim, cihaz tam parlakliktayken otomatik parlaklık açık olmamasına rağmen ekran parlaklığıyla yine de oynuyor kendi kendine. Daha önce twilight diye bir uygulama yüklenmiştim gece sarı ışık olsun diye bugün onu kaldırdım acaba o uygulama yüzünden böyle olmuş olabilir mi?

• Cassation kullanıcısına yanıt
    Ekran modu uyarlanabilir olarak ayarli ise kendi otomatik mudahele eder.

• Ayni islem tarafimdan yapilmis ve son guncelleme otomatik alinmistir. Ise yariyor yani bu yontem.

• umut_80 kullanıcısına yanıt
    Değil temel modda ayarlı.

• Bir şey soracağım arkadaşlar. Hattım vodafone, bundan önceki hattım avea idi sanki şarjım daha çabuk bitiyor gibi. Mümkün mü böyle bir şey? Ya da sizde de böyle bir sorun var mı?

• lgodtr L kullanıcısına yanıt
    Vodo 3g de sarji somuruyor

• 2016 yılında da mı :( daha yeni geçmiştim şansa bak...

• Arkadaşlar telefonu alalı 35 gün olmuş,biraz önce şarjı %3 gibiydi,wifi'yi kapatacaktım birden kapandı rest attı ve açılış ekranında dondu kaldı.İlk manuel olarak restte attım şimdi.

Hani ufak tefek kasma takılma bekleme vs. neyse diyeceğim ama canım sıkılıyor bu konudan.Sanki 2005 model bilgisayarı nazik nazik kastırmamaya çalışıyor gibiyim.

Dışardayım rehbere girip telefon edeceğim dondu kaldı,tuş kilidi çalışıyor açıyor kapanıyor tepki yok.30 40 saniye sonra topladı kendini.Hani arkada hiç birşeyde açık değil,çokta özene bezene kullanırım ama bu sorunlar beni mutlu etmiyor.

Birde şu var,daha önceki telefonum Samsung E5'ti bunu alana kadar.Hani kasa,ekran,kamera,hızrlı şarj,batarya vs. bakımından çağ açmış gibi hissettim kendimi ama şu akıcılık meselesi E5'in bana daha iyiymiş gibi geliyor.En basit örnek home tuşuna basınca tak diye geçiyor E5,A5 nazlı güzel bir kız gibi üflüye püfleye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanÇavuş06 -- 31 Ekim 2016; 23:24:59 >

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.