Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
52
Favori
306.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Güncellemeden sonra Google Play yarı Türkçe yarı İngilizce oldu, böyle birşeyle karşılaşan oldu mu

Evde ve A5 ve E5 var.İkiside dediğiniz gibi ingilizce oldu 10 15 gündür.Sanırım googplay güncellemesi ile alakalı.

Vatan 1.319'a çekmiş gece fiyatını.Daha alalı 1 ay olmadı 1.500 verdik hemen değer kaybetti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanÇavuş06 -- 21 Ekim 2016; 0:44:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UzmanÇavuş06

quote:

Güncellemeden sonra Google Play yarı Türkçe yarı İngilizce oldu, böyle birşeyle karşılaşan oldu mu

Evde ve A5 ve E5 var.İkiside dediğiniz gibi ingilizce oldu 10 15 gündür.Sanırım googplay güncellemesi ile alakalı.

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-a510-galaxy-a5-akilli-telefon-siyah.html#yorumlar

Vatan 1.319'a çekmiş gece fiyatını.Daha alalı 1 ay olmadı 1.500 verdik hemen değer kaybetti :)

Vatan gece indiriminden almıştım ama ups kargo 3 gündür teslim edemedi. İade edeceğim. 3 gündür kargo gezdirip teslim etmiyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufclp

quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-a510-galaxy-a5-akilli-telefon-siyah.html#yorumlar

Vatan gece indiriminden almıştım ama ups kargo 3 gündür teslim edemedi. İade edeceğim. 3 gündür kargo gezdirip teslim etmiyor maalesef.

Bu mesajı yazar yazmaz zil çaldı. Kargo geldi. Paketi tamamen açıp kontrol ettikten sonra teslim aldım. Hatta kargo görevlisi aç herşeyine bak dedi şaşırdım.
    Bu vesile ile A510F cihaz ile aranıza katılmış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufclp -- 21 Ekim 2016; 12:33:43 >

• yusufclp Y kullanıcısına yanıt
    Çok stres yapmıştın hayırlı olsun.ups kargo iyidir diğerleri gibi değildir.O fiyata güzel gelmiş telefon şimdi ben stres yaptım :) 1500 + 180 orjinal kılıfına vermiştim.

Tadını çıkar güle güle kullan.
  • arkadaşlar pedere bu telefonu aldım sağolsun 3 günde ekranını kırdı serviste kaça yaparlar
  • 600 civarı.

• Dostlar, kamerasından memnun musunuz acaba ? 2016 model a3 yada a5 alma aşamasındayım fakat a3 bataryası 2.300 mAh olduğu için ve kamerasında OIS olmadığından eledim.Şuan 2.el S6 Edge ile sıfır a5 arasında kaldım.Telefondan beklentim ; İyi bir kamera, iyi bir batarya ve şık tasarım..Telefonun Performansı önemli değil benim için oynadığım tek oyun tavla ve angry birds..
    Not: Bu arada aralık ayında Yeni seri olan 2017 A serisi tanıtılacak acaba onu mu beklesem. ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu telefona guncelleme gelmiyor odinden yukledigim icin sürümü acaba garantiye verirken sorun olur mu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Swezentje

Dostlar, kamerasından memnun musunuz acaba ? 2016 model a3 yada a5 alma aşamasındayım fakat a3 bataryası 2.300 mAh olduğu için ve kamerasında OIS olmadığından eledim.Şuan 2.el S6 Edge ile sıfır a5 arasında kaldım.Telefondan beklentim ; İyi bir kamera, iyi bir batarya ve şık tasarım..Telefonun Performansı önemli değil benim için oynadığım tek oyun tavla ve angry birds..
    Not: Bu arada aralık ayında Yeni seri olan 2017 A serisi tanıtılacak acaba onu mu beklesem. ?

Kamera konusu ve menü çeşitliliği amiral gemiler kadar değil elbette.Ama telefon güzel kareler çekiyor hakkını yememek lazım.Tasarım olarak bir farkı yok diğer üst model samsunglardan.Ben paralel s6 alacaktım ama şarj konusu çok başarısız bulduğum için A5 aldım ve çok memnunum.Ekran kaliteli,parlak ve full hd.Oyun performansı konusunda eleştriler var bu telefon için.Bende bir tarla oyunu oynuyordum,hareketli nesleler çoğaldıkça fps düştü çok garibime gitti doğrusu.Benimde hiç oyunla alakam yoktur.
    2.El telefon olayına karşıyım ben.Sıfır olsun A5 olsun hiç düşünmem.Bekleme şansın varsa bekleyebilirsin,yada farklı şeylere yönelebilirsinin.Ama sana tavsiyem gece vatan'da 1.320 lere kadar fiyatı düşüyor samsung garantili miss bence.
    Size bir kaç örnek kare.

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanÇavuş06 -- 21 Ekim 2016; 23:40:35 >

• quote:

Çok stres yapmıştın hayırlı olsun.ups kargo iyidir diğerleri gibi değildir.O fiyata güzel gelmiş telefon şimdi ben stres yaptım :) 1500 + 180 orjinal kılıfına vermiştim.

Tadını çıkar güle güle kullan.

Teşekkür ederim. 4 inçten geçtim. Biraz büyük alışmaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufclp -- 22 Ekim 2016; 15:40:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpity

Dün çok aşırı yoğundum geri dönüş yapamadım, meraklı arkadaşlar için bugün biraz resim atayım dedim Kısaca gözlemlediklerim, geçiş efektleri değişmiş, ikonlar değişmiş, görsel görünüm değişmiş, daha zarif ve kibar bir hale getirmişler. Ayarlar menüsüne yeni bir menü eklenmiş içeriğini resimde gösterdim. Galeriden resim açarken aynı iphone ikonlarına tıklar gibi açılıyorlar.

Lollipop ve Marshmallow resimlerini sıralı olarak ekledim. Böylece aradaki farkları detaylı şekilde görebilirsiniz.

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★
    ★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★

Baya iyi olmuş adam bimcell takılıyor 😛

Biz turkcell aldıkta çok işe yarıyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 22 Ekim 2016; 10:35:53 >

• Swezentje kullanıcısına yanıt
    Oyun oynayan biri değilsen al yoksa a5 üzer seni

• dedenet D kullanıcısına yanıt
    350-400 arası.

• Arkadaşlar içinizde greenify kullanan var mı? Bizim cihazlarda zaten batarya ve uygulama optimizasyonu için gömülü özellik var. Ayrıca bu uygulamaya gerek var mı? Sizler kullanıyor musunuz? Çok buruk fark yaratıyor mu?

• Swezentje kullanıcısına yanıt
    ben hem a7 2016 hemde a3 2016 kullandım dostum..a3 2016 kağıt üstünde 2300mah gibi az bir değer gibi gözüksede hem full hd yerine hd ekran olması hemde 4.7 inç olması sonucu olağan üstü bir pil süresi veriyor..ekran parlaklığı çok fazla..ben hiç yüzde 100 yapamadım ekranı çünkü gözlerimi yakıyor..parlaklığı yüzde 30-40 gibi ayarlar ve wifi ile takılırsan 8-9 saat ekran süresi veriyor..bunun dışında grafik işlemcisi a5 2016 ve a7 2016 ile aynı olduğu için hd ekran çözünürlüğünde çok daha iyi performans veriyor..gta vice city en yüksek ayarlarda takılmadan oynatabiliyor ki a7 2016 default ayarlarda bile ufak takılmalar yapıyordu..bunun dışında pilde 2300mah olduğu için şarj süreside uzun değil..hızlı şarja ihtiyacı yok..2 saat 15 dakikada full doluyor yüzde 5 civarından başlayınca..tek eksiği kameradaki ois olmayışı bana göre..videoda titreme var diğerlerine göre..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cassation

Arkadaşlar içinizde greenify kullanan var mı? Bizim cihazlarda zaten batarya ve uygulama optimizasyonu için gömülü özellik var. Ayrıca bu uygulamaya gerek var mı? Sizler kullanıyor musunuz? Çok buruk fark yaratıyor mu?

Ben S5te kullanıyorum. Smart manager a göre daha pratik hem de kesin widget ı var tek dokunuşla önceden seçtiğin uygulamaları kapatıyor,tek sıkıntısı sistem uygulamalarını durduramıyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Rootlu değilse telefonun kullanma hiç bir işe yaramıyor

• Ben de Turkcell kullanıyorum ve gerçekten arada fark var. Benim telefonda kesintisiz 4.5G bağlantısı varken Türk Telekom ve Vodafone kullanan arkadaşların telefonları Edge ve 3G arasında gidip geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Swezentje

Dostlar, kamerasından memnun musunuz acaba ? 2016 model a3 yada a5 alma aşamasındayım fakat a3 bataryası 2.300 mAh olduğu için ve kamerasında OIS olmadığından eledim.Şuan 2.el S6 Edge ile sıfır a5 arasında kaldım.Telefondan beklentim ; İyi bir kamera, iyi bir batarya ve şık tasarım..Telefonun Performansı önemli değil benim için oynadığım tek oyun tavla ve angry birds..

2013 yılından bu yana akıllı telefon kullanıyorum. 3 sene de 4 akıllı telefon kullandım ( biraz yeniliği de seven biriyim ).Ama her defasinda beni telefondan sogutan bi durumla karşılaştığım için değiştirme geregi duydum hep. Yaklaşık 6 aydir kullandığım A5 2016 Duos ise en az 2 yıl değiştirmeyeceğim bi telefon. Çünkü senin aradığın özellikleri ben de bu telefonda buldum. Şık dizayn, süper batarya ve iyi bir kamera. Ayrıca çok da iyi bi performansı var. Geçtiğimiz günlerde bi arkadaşım bu telefondan İPhone'a geçti. Açıkçası çok üzüldüm kendisine. Çünkü hem 2000 TL ye yakın bi fark verdi hem de inanın o İphone un yanında A5 2016 görüntüsü olsun, performansı olsun (bataryayı söylemiyorum bile ) hiç eksik kalmayan bi telefon.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.