Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
52
Favori
306.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet kasılma olayını ben de farkettim. Ama maalesef cevabını bilmiyorum. A500F'de downgrade denemiştim olmuştu. Böyle bir hataya rastlamamıştım. A5 2016'da farklı bir koruma var demek ki.
  • S6 kullanıyorum 3-4 saat ekran süresi veriyor. Bataryası yüzünden satıp A5'e geçmeyi düşünüyorum arkadaşlar sizce mantıklı mı ?
  • albatros86 A kullanıcısına yanıt
    arkadaşım kullanıyor türkiyeden alınma normal a5 2016 . çocukla aynı oyunları açıyoruz süper oynatıyor onunki herşeyde farklı hızlı. sanırım benin telefon (duos) normal a5 lerden düşük donanıma sahip :(
    S6 bi amiral gemisi, hem GPU hemde CPU olarak bariz daha iyi ama batarya konusunda A5 cok daha avantajlı. Aldiginiz 3 -4 saatlik ekran süresi wifi ile alindiysa A5e gecince 3 saat kadar daha fazla alirsiniz. Veri bağlantısı ile ise 2 saat kadar daha fazla alirsiniz. Performans konusunda S6 daha iyi olmakla beraber ben A5ten cok memnunum, affedersiniz attan inip esege bineceksiniz o farki azda olsa yasarsiniz. Nedeni ise islemcideki cekirdek, frekans ve Ram farkı. GPU olarak ise biraz eksik kaliyor, eksik kaldığı yonler ust duzey oyunlar. Mortal X, Asphalt 8 vs. Ama genel performansi nasil diyorsaniz gayet stabil ve sorunsuz. Arayuzde takilma gibi sorunlar yasamiyorum. Ama S6 ile ancak siz kiyaslayabilirsiniz. Sahsen hic amiral gemisi kullanmadim, o yuzden A5 bana son derece hizli geliyo, sıkıntı yasayacaginizi düşünmüyorum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Snnrvp S kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Evet 2k ekran , amiral gemisi vs vs birçok yönden üst bir cihaz s6 ancak batarya benim için biraz daha önemli. 6-7 saat ekran süreleri ilgimi çekiyor açıkçası.
    Hatta birkaç ay önce 8-10 saat ekran süresi alan arkadaşlar vardı bu forumda a5 ile.
    Bakalım güzel bir fiyata satabilirsem düşüneceğim.Tekrar teşekkürler
    Estağfurullah hocam, batarya benim icinde cok onemliydi. 1500 liraya aldim urunu, ve acaba S6 mi alsam diye cok düşündüm. Pil konusunda beni tatmin edemeyecegini arastirip gordugumde A5i seçtim. Pişman degilim, tek şikayetci olduğum konu bildirim ışığı ve arka kismin cam olmasi. 8 kusur saatleri oyun oynamazsaniz alirsiniz, ben tum gun veri ile baglaniyorum bazen ve oyun oynamakla beraber yuzde 20ye kadar 5 bucuk civari ekan süresi alabiliyorum. Wifi destekli olursa 6 - 7 saat rahat alinir. Umarim sizi aramizds görürüz, iyi gunler. :)

• Odin hata veriyorsa ilk lolipop sürümünü yuklemeyin son lolipop sürümünü yükleyin

• Merhaba arkadaşlar.

Bir arkadaşım telefonunu Marsmallow sürümüne güncellemiş ve güncelledikten sonra sesi baya kısılmış. Hatta bir ay öncesine kadar garantiye gönderdi ve geldikten sonra tekrar güncelledi aynı sorun. Acaba bu sorunu başka yaşayan var mıydı?

• Veri full acik arada oyunda oynarim drift falan %15 de tam 7 saat 50 dakika ekran suresi aliyorum 😉

• Son güncellemelerden sonra telefon sapıtmaya başladı, sürekli olmuyor ama ara ara oluyor.

• Hocam ben de verdiğiniz linklerdeki son sürüm firmware leri denedim.İlk Özbekistan sonra Türkiye. Türkiye rom unu yükledikten hala sonra csc kodu xsg csc ülkesi uae duruyor. Neden değişmedi acaba yardım edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet1X -- 19 Ekim 2016; 15:19:20 >
  • Jet1X kullanıcısına yanıt
    Firmware yüklemelerinden sonra wipe data, wipe cash yaptınız mı? Yaparsanız düzelecektir.
  • umut_80 kullanıcısına yanıt
    Evet yaptım şimdi hocam düzeldi. geç aklıma geldi de... Yazılım güncellemesi bölümünde cihazınız güncel diyor şuan için bir güncelleme yok sanırım.
  • Arkadaşlar,

Son güncellemeden sonra telefonda Bb Learn uygulamasından AÖF pdf indireceğim zaman ''Bu dosya türünü görüntüleyecek uygulama yok diye hata veriyor.'' Bunun için herhangi bir uygulama mı yüklemem gerekiyor ?
  • ensar_y E kullanıcısına yanıt
    Google Playden Adobe Acrobat programını indirmen gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

Google Playden Adobe Acrobat programını indirmen gerekiyor

tskler. Demekki güncellemede oda gitmiş.
  • Merhabalar. Ben de bu telefonu 3 gün önce vatan internet sitesinden aldım. Cihaz izmirden kargoya verildi 1 gün sonra ve İstanbula gelecek. Fakat kargo şirketi kargo hareketlerinden takip ettiğim kadarıyla 2 gündür dağıtıma çıkarıp gezdiriyor. Teslim etmiyor. 2 gün kargo aracıyla oradan oraya gezdirilen cihazı yarın teslim etmelerini umuyorum. Hevesim de kaçtı.
    Sormak istediğim yarın ya da öbür gün kargo gelirse kontrol etmeden teslim almayacağım ama kargo elemanı çok büyük ihtimal kontrol ettirmeye yanaşmayacak. Genellikle öyle yapıyorlar. Kargo paketini ve de gerekirse kutuyu açıp cihazı kontrol ettirmezse teslim almayıp iade etmeyi düşünüyorum.
    Sizler ne tavsiye edersiniz? Teslim almalı mıyım yoksa almamalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufclp -- 20 Ekim 2016; 20:43:58 >
  • yusufclp Y kullanıcısına yanıt
    Ben kargo teslimi sırasında kargocuyu zorla ikna ettim. Hiç olmazsa cihaz kutudan kırık çıkacak mı onun kontrolünü yapmamı kırık çıkarsa tutanak tutmasını istedim. Sağolsun kabul etti. Aslında sağolsun demem bile abzurd. Normalde bunu yapmaları lazım ama iş ypgunluklarindan dolayı sürekli kaçırıyorlar bunu beklemekten. Siz de nazik bir dille ikna etmeyi deneyin. Edemezseniz ve hiç içinize sinmeyecekse teslim almayın ve şubeye teslim etmesini isteyin ve şubede açıp kontrol edeceğinizi söyleyin. O şekilde de oluyor gidip şubede teslim alıp orda onların önünde kutuyu açarsanız kırık vs için tutanak tutuyorlar. Ama ölü piksel vs için onların yapacağı birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cassation

Ben kargo teslimi sırasında kargocuyu zorla ikna ettim. Hiç olmazsa cihaz kutudan kırık çıkacak mı onun kontrolünü yapmamı kırık çıkarsa tutanak tutmasını istedim. Sağolsun kabul etti. Aslında sağolsun demem bile abzurd. Normalde bunu yapmaları lazım ama iş ypgunluklarindan dolayı sürekli kaçırıyorlar bunu beklemekten. Siz de nazik bir dille ikna etmeyi deneyin. Edemezseniz ve hiç içinize sinmeyecekse teslim almayın ve şubeye teslim etmesini isteyin ve şubede açıp kontrol edeceğinizi söyleyin. O şekilde de oluyor gidip şubede teslim alıp orda onların önünde kutuyu açarsanız kırık vs için tutanak tutuyorlar. Ama ölü piksel vs için onların yapacağı birşey yok.

Teşekkür ederim. Deneyeceğim kontrol etmeyi. Ups kargo bildiğim kadarıyla şubeden teslimat yapmıyor. Zaten yarın öğleye kadar gelmezse iptal edeceğim. Gelirse de bakacağız artık.

• Güncellemeden sonra Google Play yarı Türkçe yarı İngilizce oldu, böyle birşeyle karşılaşan oldu mu

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.