Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
52
Favori
306.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler a5 alınır mı? Çok oyun oynayan birisi değilim osm ve okey oynarim. Daha çok facebook instagram kullanırım. 3-4 yıl götürür mü bu telefon?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hecawin H kullanıcısına yanıt
    Yes

• Arkadaşlar google play storeda ekran kapalıyken arka planda 3-4 tane uygulama indirmeye çalışıyorum,birini indiriyor gerisini indirmiyor. Güç tasarrufu kapalı, pil optimizasyonu kapalı, arka plan kullanımı açık,wifi arka planı açık (fişte denemedim - az önce denedim bu şekilde de olmadı) ne yapmam lazım. İnternetim 3 mbps civarı veya altında o nedenle olabilir mi?

Düzenleme; Mobil internetimi açtım wifi dan 2 - 3 kat hızlı,7-8 uygulama yükledi ekran kapalıyken,sorun internet hızımdaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 16 Ekim 2016; 19:02:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O degilde bu cikarilamayan bataryanin omru ne kadar surer bide omru bitince kac tl ye kakalayacak samsung bize bunu oda var 😂

• umut_80 kullanıcısına yanıt
    bende united arab emirates var bilgi içerikli sonra yazım bilgisi var
  • ARKADAŞLAR sammobile e kayıt olamıyorum biriniz k.adı ve şifresini verse yazılım indirsem olur mu ?
  • Snnrvp S kullanıcısına yanıt
    Kasası HTC gibi olan C serisi var zaten.

• Bataryanın da telefon ile birlikte 2 yıl garantisi var. Eğer 2 yıl içinde kapasitesi yüzde 60'ın altına düşerse garanti kapsamında değiştiriliyor. Onun dışında değiştirtmek isterseniz 150 TL imiş. Fiyatı servise kendim sordum.

Samsung tr
    SAMSUNG | Samsung Destek TR
    http://www.samsung.com/tr/support/batarya.html

• Arkadaslar ACIL CVP LUTFEN
    Telefonu bi tanıdıktan almıştım. Gittiğimde kutusundan çıkarmıştı ön yüzünde jelatini yoktu arkasında vardı.kutusu biraz kirliydi ama.birkaç yazılım yuklendi yeni olabilir diye
    Ama süpheleniyorum 2. el diye

BUNUN SIFIR OLUP OLMADIĞINI NERDEN ANLARIM ARKADASLAR

• masterismail M kullanıcısına yanıt
    Daha önce bir konuşma veya bağlantı olup olmadığını sistem menüleri ile anlamak mümkün tahminimce. Bilenler vardır cevap yazarlar mutlaka. Benim diyeceğim şu: kutusu açık olan bir tlf bana göre 2. eldir. Umarım sıfır fiyatına almamışsindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 17 Ekim 2016; 10:19:21 >
  • gokmay kullanıcısına yanıt
    Hocam tanıdık biri. Biraz ucuza verdi. Bir arkadaş ayarlara baktı da gümrük geçiş tarihi bir ay önceymis. Ozaman sorun yoktur insaAllah

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    C serisi HTCden ziyade, Apple klonu gibi duruyor. Eminim dayanıklılık konusunda da Apple ile aynıdır hocam.

• Arkadaşlar bu hızlı şarj telefonun kendi özelliğindemi var yoksa şarj aletinin özelliğindemi var. Hızlı şarj telefona normal şarj aleti taksak var mı dır bir sakıncası ?
  • ensar_y E kullanıcısına yanıt
    Hizli şarj edebilmek icin hem telefonun hem adaptörün desteklemesi gerekir. Bizim telefonu yani hizli sarj ozelligi olan bir telefonu normal bir adaptorle sarj edebilirsiniz, sakincasi olmaz hatta faydası bile olabilir. Yavaş yavaş sarj daha iyidir çünkü, sarj döngüsüne faydasi olur. Yalniz normal adaptor dedigimiz 1A adaptör. Baska bi 2A adaptorle sarj ederseniz yine hızlı şarj edebilir hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snnrvp

Hizli şarj edebilmek icin hem telefonun hem adaptörün desteklemesi gerekir. Bizim telefonu yani hizli sarj ozelligi olan bir telefonu normal bir adaptorle sarj edebilirsiniz, sakincasi olmaz hatta faydası bile olabilir. Yavaş yavaş sarj daha iyidir çünkü, sarj döngüsüne faydasi olur. Yalniz normal adaptor dedigimiz 1A adaptör. Baska bi 2A adaptorle sarj ederseniz yine hızlı şarj edebilir hocam.

teşekkürler hocam bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brs_lfc

Herkese iyi günler,
    Hayırlısıyla bugün gün içerisinde arkadaşıma A5 2016 almayı düşünüyoruz. Yaklaşık 3 aydır telefon bakıyoruz ve sonunda bu modele karar verdik ama içimizde biraz şüphe var. Bu şüphelerden en önemlisi arayüzü donuyor mu ? Çünkü geçenler de SDN.Net A7 2016 UKT sinde cihazda arayüzsel takılmalar var dedi. İkinci bir şüphe cihazda kronik bir sorun farkeden oldu mu ?
    Tavsiye olarakta nerden almamızı önerirsiniz ? Cihazlarınızı güle güle kullanmanızı temenni ederim :)

Sdn dekiler fark ettiysen her aleti appleden aliyor ya bunlar apple fanı falan güvenmemek lazim herkeze

• Arkadaşlar iyi akşamlar. Temalar bölümündeki ücretli temaları ücretsiz olarak edinme ve ya başka bir yerden indirip uygulama şansımız var mı ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler

• Arkadaşlar bende öyle bir hata olmadı. Rom dosyası hatalı inmiş olabilir mi? Özbekistan hata vermeyip de Türkiye veriyorsa dosya hatalıdır diye tahmin ediyorum. Bana sorarsanız tekrar indirip denemenizde fayda var. Ama aynı hatayı iki kişide birden vermesi de enteresan. Odini güncellemek de işe yarayabilir. Rom ve telefon modellerinin uyuştuğuna da dikkat edin.

İnternetten araştırdığıma göre odin, firmware ve telefonun driverları güncel olmalı diyor. Aynı zamanda orjinal kablo kullanın diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_80 -- 18 Ekim 2016; 9:45:21 >
  • Hallettiğine sevindim. Umarım @erginsevdi de halletmiştir.
  • umut_80 kullanıcısına yanıt
    usta hallettim csc kodunu ama android 6 oyunlarda kasıntı yapıyor gıcık almaya başadım 3 gün önce odin ile android 5 e döndüm ama şimdi deniyorum sw rev check fail device 3 binary 2 hatası alıyorum bi türlü yüklenmiyor. internette baktım downgrade güvenlik önlemi alınmış acaba forumda bu işi çözebilecek varmı android 5 e dönmem lazım acayip gıcık kaptım bu sürümden
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.