Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★ (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.726
Cevap
52
Favori
306.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayarlardan vesaire kapatamiyorsunuz, tek care telefonu sessize almak sanırım. Bende sessiz cekmeyi sevenlerdenim ama sesi baska turlu kapatamiyoruz maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar odin ile stock rom yüklemeye çalışıyorum turk ve ksa ikisinide denedin şöyle bir hata veriyor.
    SW REV. CHECK FAİL. DEVİCE:3 BİNARY:2
    ANLAYACAGINIZ TELEFONA YAZIM ATAMIYORUM ÇÖZÜMÜ VARMI
  • Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    benim de ekran camı çatlak .samsung servisi 400 tl rakam verdi.normal telefoncularda min, 330 tl verdiler.
    şimdilik böyle kullanıyorum,aliexp.sadece ön cam siparişi verdim 20 tl civarında tuttu.Sadece ön cam değişikliği yaptırıcam.Bence sende öyle yaptırmalısın.
  • Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    Garanti devam ediyordu ama ne onemi varki? Garanti harici islem yani ona 340 vercegime kendim parca aldim degistirdim,sanirim garanti artik kabul etmez,etmesinde uc kagitcilar,tek kamera camina orta kasa arka cam ve kamera degisiklihi zorunlu tutmalarindan belli uc kagitciliklari

• alprak kullanıcısına yanıt
    Nasıl çatladı? Koruyucu cam ya da arkasına lastik kapak kullanmadınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Samsung telefonlarda ekran ve camı ayrı olarak değiştirmek mümkün değil. Ekran ve cam tek bir parça olarak üretiliyor. Ekranı daha ince yapabilmek için.

• Atak-1 kullanıcısına yanıt
    Keşke birkaç farklı servise sorsaydınız belki başka bir servis sadece kamera camını ve halkasını daha makul bir fiyattan garanti dışı bırakmadan değiştirirdi.

• zeitgest kullanıcısına yanıt
    arabanın bağajına malzeme yüklerken düştü ön cam koruyucusu yok kullanmıyorum.
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    hiç alakası yok her türlü cep teefonu için ön cam değişimi yapılıyor,sadece ustasını bulman gerekmekte.tamamen para tuzağı ve kolaya gitmekten aşka bir şey değil.eğer panel bozulmadıysa sadece cam değişiyor.cihazı yaptırdıktan sonra resimleri paylaşırım burdan.
    Samsung yetkili servisleri, sadece üstteki cam kısmın değişmediğini, dokunmatik kısım ve üst camın tek parça olarak üretildiğini ve bu yüzden ikisinin tek parça olarak değişmesi gerektiğini söylüyor. Birkaç ay önce ben servisteyken başka biri garantisi biten Note 3 telefonunun ekranını 525 TL'ye yetkili serviste değiştirtti ve 20 dakika içinde teslim ettiler. Hatta sadece ekran değil, çerçeve ve ana ekran tuşu ile beraber değişiyormuş yani arka kapak hariç bütün kasa değişiyor.

Aynen öyle servisler öyle.Dışarda yaptırmak daha mantıklı.s7 edge nin ekranına 950 tl istediler sahibine inme geliyordu orda.gerçekten çok uçuk rakamlar.bn telefonu 1200 tl aldım ithalatçı garantili ve ben açıkcası 400 tl bunun ekranına veremem o yüzden minimum düzeyde en güçlü performansı almaya bakarım.
    bulundugum sehirde bir tane vardi oraya sordum ama arastirmalarik sonucunda butun servislerde durumun boyle oldugunu anladim malasef

Bence mesele ekranin ne kadara degistiginden ziyade, Samsung ekranlarinin bu kadar dayaniksiz olmasi. Appledada oyle mesela, neredeyse ilk dususte ekran mahvoluyor. Drop tesleri izlediginizde Htc 10un hem S7den hem 6sten cok daha iyi oldugunu görebiliyoruz mesela. Amoled ekran mi cok dayaniksiz bilmiyorum ama bunlar kasti yapiliyomus gibime geliyor. Akli fikri parada olan firmalarin ticari kurnazligi diyebilirim..

• Sadece misal.kamera cami degistilebilir saglam orjinal cam olsa zaten kirilinca dagiliyor temizleyip yenisi takilabilirki su an ben oyle yaptim,kasaya entegre degil cift tarafli bantla yapistirilmis kucuk bir cam ama yok efendim oyle degil orta kasa yani tuslar ve cerceve arti arka kapak yani cam ve kameraki oda arizali olmasa bile oda degismek zorundaymis lafa bak prosedur boyle dediler aradim samsungu evet dogru dediler,soygunculuk resmen dolandiricilik ,yani misal arabanin direksiyonu arizali ama koltuklarida on camida ve konsoluda degistiricez mantigiyla ayni bana gore piyasada yaptirin muhabbeti yapiyorlar birde,neyse yani cam tasarima gecmeleri su demek dusurup yada carpip kirarsaniz yandiniz arkadaslar orjinal orta kasa ve kamera 145 lira tutuyor misal verdikleri fiyat 340 dusunun soygunculuguki,orjinal kamerayi satan adamda kar elde ediyor,neyse yani oyle garantim gitti modlarina fazla girmeyin benim gibi sonucta yaa fazla fiyatla yaptiricaksiniz yada garanriyi sallamadan kullanicaksiniz ki bu cihazlar cam elinde sonunda dusup yada vurup bir yerini kiriuoruz ne kadar kilif ekran koruyucu takarsaniz takin garanti falan hikaye dostlar dikkat edin iyi gunler herkese,ekran olayina gelince 400 lira veren srviste yaptirin piyasada o fiyatlar zaten,ama ekran degisimi yapilinca arka camda degisiyo muahhbeti uapan servisler 520 lira gibi fiyat vericeklerdir.

• Snnrvp S kullanıcısına yanıt
    Ekran paneli türüyle bir ilgisi yok dayanıklılığının. IPS LCD ya da Amoled olması değil bu panelin önündeki camın dayanıklılığı önemli. O ekran panelini koruyan cam bütün Android amiral gemilerinde gorilla glass 4 modelidir. Yani hepsi aynı gultekin koruyucu cami kullanıyorlar(Apple haric). Fakat aradaki sağlamlık farkını oluşturan kasanın yapısı oluyor. Htc 10 metalik gövde ve şekli itibarıyla yere düştüğünde ilk ekran değil kasa darbeyi alıyor. O yüzden hemen kırılmıyor.

• Cassation kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum hocam, teknik olarak açıklamanız cok dogru teşekkür de ediyorum ama bu özeni keske tum firmalar gosterse, 2 bin küsür liraya alinan telefonlarin kasaları HTC gibi olsa ama Samsung ve Apple gibi firmalar bunu yapabilseler bile yapmazlar. Bunu açıklamaya çalıştım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snnrvp -- 15 Ekim 2016; 18:32:50 >
  • Snnrvp S kullanıcısına yanıt
    Haklısınız Samsung da Apple da tasarım pahasına dayanıklılıktan odun veriyorlar maalesef ama asıl maharet ikisini de bir arada yapabilmekte olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: alprak

hiç alakası yok her türlü cep teefonu için ön cam değişimi yapılıyor,sadece ustasını bulman gerekmekte.tamamen para tuzağı ve kolaya gitmekten aşka bir şey değil.eğer panel bozulmadıysa sadece cam değişiyor.cihazı yaptırdıktan sonra resimleri paylaşırım burdan.

Bekliyorum hocam eğer güzel olursa camınız ben de ön cam yaptırmak istiyorum fakat 100 200 tlden fazla vermek istemiyorum açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_80

quote:

Orijinalden alıntı: Mrltnts

Vaktini aliyorum kusura bakma
    Bu mesaja eklenen görseller:

★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★★★ SAMSUNG GALAXY A5 2016 (SM-A510F) [ANA KONU] ★★

Kendi paylaştığın resimde "Kullanılabilir CSC Kodları" yazan kısımda birden fazla kod var. TUR da var. Sen Türkiye yükleyince XSG kalıyor. Ama orda olmayan ülke romunu yüklediğinde tamamen değişiyor. Ben CAC yükledim. Sonra tekrar TUR yükledim.

Özbekistan
    http://www.sammobile.com/firmwares/download/101660/A510FXXS3BPI7_A510FOXY3BPI1_CAC/

Türkiye
    http://www.sammobile.com/firmwares/download/101669/A510FXXS3BPIA_A510FOJV3BPI1_TUR/

Hocam ayarlar》cihaz hakkında 》içerisinde en alttan 2. Yerde ne yazıyor senin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazilim bilgisi kismi var. Onun ustunde de a510fd yaziyor. Sanirim ondan bahsediyorsun.

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.