< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY A36 [ANA KONU] (23. sayfa)
-
-
Still bey anlamadim ne kaldırıldı ? Wipe cache yapmanin artısı nedir ?
Güvenlik güncellemesi oldugundan hiçbir fark göremedim 400 mb ama adaptasyon, performans, yenilik vs yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın... -
-
arkadaşlar a36 ve a56 için bu adaptörü alacağım kuponla 540 tl ye gelecek tanesi. telefon kutusu içinden çıkan kablo ile uyumlu olur mu ? bu adaptörü alıpta tavsiye edecek var mı ?
www.n11.comSamsung EP-T2510N Type C Hızlı Şarj Adaptörü 25W Beyaz Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/samsung-ep-t2510n-type-c-hizli-sarj-adaptoru-25w-beyaz-45154411?magaza=mediamarkt_____________________________ -
uyumludur hocam basit şarj aleti işşte. orjinal ise sorun yok
_____________________________ -
Merhaba arkadaşlar daha önce samsung galaxy a36 kullandım sonra ekranda çizikler oluştu satmıştım yere falan düşmüştü kasanın köşelerinde ezikler oluşmuştu şimdi vodafone faturalı hattıma 40 bin tl limit çıktı
Antrasit renk siyah olmuyor mu galaxy a36 128 gb siparişi verdim
Huawei freebuds 6i siparişi verdim
25 watt samsung sarj adaptörü siparişi verdim limitin hepsini kullandım telefon kargoda şuan s20fe kullanıyorum ikinci el aldım 256 gb sizce a36 gelince kutusunu açıp kendim kullanayım s20feyi anneme mi vereyim yoksa a36'ya 31 -32 bin tlye geldi 6 ay fatura dönemi yoksa a36yı kutusunu açmadan satayım mı telefoncular 13 14 bin tl veriyor parada kolay kazanılmıyor sizce ne yapayım???
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
A36 ve 56 45 watt destekliyor yalniz o acidan 45 watt destekleyen bir gan adaptor baksaniz daha iyi olabilirdi ..
bir de bu samsung 25 watt adaptorlerde orjinallik meselesine dikkat etmeye calisin
(o linkteki mediamarkt'in ve orjinal mesela ama olmayanlar da var )
Spigen, baseus, ugreen , anker 'in saglam adaptorleri var .. 2 tane alacaginiz icin daha uyguna gelmiş olurdu bu acidan alternatifleri paylaşıyorum
Spigen 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti + Örgü Şarj Kablo PPS 2.0 Desteği (650 tl )
------
Bütçenizi aşıyorsa da 30 watt da yeter derseniz gene işinizi gorecektir.
Spigen 30W USB-C Ultra Mini Hızlı Şarj Aleti PPS Desteği (360 tl )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 26 Mart 2026; 12:43:15 >_____________________________
-
babam için A36 128 düşünüyorum internette genelde pazar yeri satıcıları görünüyor güncel en uygun güvenilir bildiğiniz yer var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 27 Mart 2026; 14:2:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
herhangi birinden alabilirsin sonuçta hepsi Türkiye ithalatı. Ama Babaya alacaksan ve a36 kalitesinde bişi alacaksan CMF Phone 1 paran cebinde kalsın daha iyi cihaz. sadece NFC özelliği yok baban da kullanmaz sanırım.
_____________________________ -
Samsung J8 kullanıyordu evde Redmi Note 10S vardı ona geçti bir süredir telefon batarya/performans gayet iyi ama sesli görüşmede yankı boğukluk ve çekmeme sorununu çözemedim Samsung arayüzüne alışkın olduğundan yine Samsung bakıyordum dediğiniz modeli daha önce görmesem de kağıt üstünde iyi görünüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
![SAMSUNG GALAXY A36 [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f13%2f84%2f55%2f138455d6d0e96d3face322167a539634.jpeg&t=163210107&width=480&text=1)

kullanıcısına yanıt