Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A36 [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
29
Favori
31.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1...11...1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.arama kaydetme için hangi csc kodu kullanabiliriz.samfw tool programında çıkan kodlardan kaydetmeye izin veren ülke kodu yok bende.SamFw Tool 5.4

BOG | CPW | EUX | EUY | MEO | MOB | MOT | MSR | PLS | PRT | SFR | SIM | SWC | TOP | TUR | VIP

bunlar var.

EUX yaptım aramaları kaydet seçeneği çıktı ama sadece arama sırasında karşuya anonslu kaydetme seçeneği çıkıyor.s24 ultraya EGY yapmıştım olmuştu s24 fe ye INS yapmıştım onlarda çalışıyordu.Anons olmadan kaydediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 7 Mart 2026; 19:42:20 >

samsung'da kisitlama abarti olmuyorsa olmuyordur ve muhtemelen bir yolu yoktur root bile engellediler. kullanici izin verilmeyen en ufak bir sey yapmsin kafsi var, yani adb'den biraz kurcaladim boyle paranoyak sekilde en ufak ayar degisikliklerini bile usenmeyip engellemisler ne verdiysek o kfasi ve her one ui surumunde daha da kisitliyorlar, 8,5 surumunde download mode bile muhtemelen kaldirilacak, senin mevzunun root ile ilgisi yok ama bir sey istenmiyorsa onu mutlaka cozumsuz sekilde engellerler yine de reddit'te ve xda'da arama yap bir sey bulamazsan muhtemen olmuyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Mart 2026; 8:46:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende ugrastim ama yapamadim A20 de odinle yapiliyor home csc dosyasini indirip oradan flashlamak lazim. Normal csc yaparsan komple icindekiler silinir. Anonslu derken nasil oluyor ingilizce record this call mi diyor. Telefonu acinca karsiya ses mi gidiyor ?

Odinden yapmak lazim ben samfw yi indiremedim windows trojen algiliyor.bir sürü virus direkt kaldiriyor.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/Odin-ile-Y%C3%BCkleme-Sonras%C4%B1-CSC-ve-G%C3%BCncelleme-Durumu/td-p/19078518

S24 e yapiyor. Israil romunu indirip içinden home csc yi flashlamak lazim. Download moda aliniyormuydu alinmiyormuydu unuttum   

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

anonslu şöyle oluyor;bir arama yapıyorsunuz arama sırasında ekranda kaset benzeri bir resim çıkıyor,ona basınca karşı tarafa ve size ''Bu arama kaydedilmektedir '' diyor.Ancak bir çözüm buldum bayağıda iyi çalışıyor.cube acr adlı programı kurdum yıllık satın aldım tertemiz kaydediyor.samfw kurmak için windows-ayarlar-windows güvenliği-virüs ve tehdit korumasını kapalı konuma getirin o zaman kurabilirsiniz.

android özgürlütür apple aşırı kısıtlıyor diye android kullanıyoruz abuk sabuk kısıtlamalar getiriyorlar.Bırakın millet bari telefonunu modlasın.

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

android özgürlütür apple aşırı kısıtlıyor diye android kullanıyoruz abuk sabuk kısıtlamalar getiriyorlar.Bırakın millet bari telefonunu modlasın.

Ücretini ödeyip satın aldıgım tablette saturation ayarlayamıyorum. Ekran donanımsal olarak renk gamutu destekliyor mesela bunlar renkleri bilerek kısık ayarlamıslar ve menuye renk ayarı koymamıslar üst modellerin ekranı daha iyi görünsün mevzusu falan.. cihaza root da yapılamıyor ayarlara erisilemiyor, yani one ui 8 ile tamamen engellendi root olsa ekranı kalibre edecegim ama yok. Bu sadece bir örnekti..

Android sözde özgürlük sunuyor, özde Apple'dan sadece biraz daha serbest. Tek komutta boot açılabilmeli ama firmaların isine gelmiyor, onlar cihazı satıyorlar ve cihazın sahibi kendileri olmak istiyorlar, sen sadece cihazın kullanıcısısın.. Cihazla birlikte önyüklü verdikleri o sacma sapan uygulamaları kullanacaksın, senin hakkında bilgi de toplayacaklar ve sen engel olamayacaksın.. Güzel dünya gercekten..

Ayrıca güncellemeleri de kullanıcı yarına değil kendi faydalarına kullanıyorlar. Her güncellemede bir seyleri kısıtlayıp bir seyleri engelleyip kendi sirketlerinin isine gelen seyleri yapıyorlar. En sonunda da cihazı planlı eskitme yapıp perte cıkartıyorlar. Sürüm yükle geri düsemiyorsun falan.. Güncelleme bile bir tuzak yani..

Su an galiba sadece pixel ve one plus cihazlarda root kolay ama muhtemelen yakında onlar da buna katılacaklar, android'in IOS'tan farkı kalmayacak gibi google sideload'u bile kaldırmaya hevesli cünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Mart 2026; 17:15:2 >

• Babama aldım, kırılmaz cam ve kılıf olarak ne önerirsiniz, uygun yollu.

• No Way Out kullanıcısına yanıt

Trendyol'daki "CaseStore" veya "Fibaks" mağazasından temin edebilirsin :)

Cube acr Ne kadar yıllığı ? Cağrı kaydecici programi var play store da onu indirdim. Sürekli arka planda calisip şarj ve ram çok yemiyor mu ?

Yıllık 384 TL gibi birşeydi sanırım.Bende yeni kullanmaya başladım. Olumsuz bir şey görmedim.En olmadı Endonezya Pakistan mısır falan romu atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 9 Mart 2026; 14:45:54 >
  • benim acr programı eskiden kalma, eski telefonda çalışıyordu, a36yı alınca tüm programları ve ayarları eski telefondan yükledim ve acr sorunsuz çalışıyor. bu nedenle belki eski androidli bi telefona eski sürüm acr yükleyip ondan yeni telefona aktarmakla belki arama kaydetme yapılabilir diye düşünüyorum. benim a36dan 2. a36 telefona aynı şekilde acr yi yükledim ancak onda kayıt yapmadı bunu da belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizkurt1 -- 9 Mart 2026; 22:7:34 >

Damcigim sorun yok simdiye kadar sorunla karsilasmadim. A24 ten gectim ahize sesi yuksek, oyunda sadece mobile legends oynarim asiri isinma yok,kamera basirili ve ekran panel kalitesi yuksek. Tek olumsuzluklari diyebilecegim

1) parmak izi okuma yavas ve elin kirliyse okumuyor a24 jet gibiydi

2) ekran süresi az gunluk sarja takmak lazim 6.30-7 saat arasi gidiyor %80 sarjla A24 te 12-13 saati görebiliyordu

A24 evde duruyor oyun oynuyorum sabahtan aksama sarji goturuyor islemci ve batarya optimizasyonu cok basarili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 11 Mart 2026; 21:3:23 >

Parmak izi okuyucu aynı şekilde S24fe de bile böyle berbat.Güya S serisi.Sadecs s24 ultrada fena değil.eski nesil parmak izi oluyucu kullanıyorlar.Eski model redmilerde bile parmak izi okuyucu stabil çalışıyordu.Bu arada tayland rom yükledim,arama kaydetme görünmedi csc kodu eux görünüyordu samfw tool ilw csc kodunu THL olarak değiştirdim aramaları otomarik kaydet seçeneği geldi ilgilenenlerin dikkatine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 11 Mart 2026; 22:14:51 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TIMERIDER kullanıcısına yanıt

Acaba bu hizda calisan ve sarji uzun giden telefon var mı ? 7 saat civari ortalama alıyorum oyun oynamama rağmen. Yeni nesil amiral gemilerininde sarji uzun gittigini zannetmiyorum.

Laptoplarda i3 4.nesil ile i3. 11 nesil bakarsak 11.nesil daha az isiniyor ve şarji uzun gidiyor fakat cep telefonlarinda eski islemcilerin nm yüksek uzun gidiyor.

Honor magic 8 lite 6500 mah pil var bildiğim.ancak daha büyük pilli cihazlarda var.xiami 8000 mah pilli bir cihaz çokardı youtubr erdi özüağ tanıtmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Im Still Alive00 -- 14 Mart 2026; 20:25:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1...11...1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.