https://forum.donanimhaber.com/a34-video-ornegi-atar-misiniz--156830244 A34 kullananlar bu arkadaşa yardımcı olabilir mi? |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (41. sayfa)
-
-
A34 ü samsung m21 model telefonla karşılaştırdım.
Ekran: Ekranı klasik amoled gibi değil.m21 ekranı daha canlı ve siyahlar daha keskin tam bir oled ekran gibi.A34 değişik yani sizde bakın menülerde gezerken bile hemen anlarsınız farkı.
Kamera: Gece çekiminde m21 gözle görülür daha iyi.A34 gece çekimi tam bir hayal kırıklığı.umarım yazılımla düzeltilir.
Diğer alanlarda doğal olarak A34 üstün yani bi zahmet olsun zaten.
-
Kılıf kullanan arkadaşlar fotoğraf atabilir misiniz kılıflarınız içindeyken cihazlarınız. Bir de a34'ü kılıf içinde görelim Hadi bakalım :D sonra da en güzel çektiğimiz fotoğrafları paylaşalım Çünkü kamerası güzel değil diyenler olmuş oylamaya açalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet teşekkürler..
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. A34 kullanıyorum. Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Vatan'da 540 lira. Burda daha ucuz. Orijinal midir bu ürün? 200 lira fark olduğu için emin olamadım.
d&rSamsung EO-IC100B Type C Kablolu Kulaklık (Samsung Türkiye Garantilidir)https://www.dr.com.tr/elektronik/samsung-eo-ic100b-type-c-klk/ev-elektronigi/kulakliklar/kulakici-kulakliklar/urunno=0001916617001
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kurumsal bir firma,çakma ürün satmaz ve samsung Türkiye garantili diye yazmışlar zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Asdsasdsasdsasdsa
Arkadaşlar iyi akşamlar. A34 kullanıyorum. Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Vatan'da 540 lira. Burda daha ucuz. Orijinal midir bu ürün? 200 lira fark olduğu için emin olamadım.
https://www.dr.com.tr/elektronik/samsung-eo-ic100b-type-c-klk/ev-elektronigi/kulakliklar/kulakici-kulakliklar/urunno=0001916617001
-
Bunun jack girişli modelini aldım. Poweramp ekolayzır programı ile birlikte müthiş oluyor. Özellikle ekolayzır içinde Samsung kulaklık modları var YouTube music le dinliyorum bariz kalite farkı var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar A34 Ağustos güvenlik güncellemesi geldimi?
Bizim telefon da Haziran güvenlik güncellemesi var.
Simdi baktım, bende de haziran güncellemesi mevcut. Ağustos yayınlanmadı galiba.
-
merak edip geçen banka uygulamasından aktif ettim. kullandım.
hızlı ve kolay bir ödeme ama. telefon gitti döt gitti. bana güvenli gelmedi.
Nfc açık unuttuysan telefonda geçmiş olsun.
-
-
Orjinal şarj aleti isteyen arkadaşlar getir de mevcut. ''Samsung Type-C 25W'' olarak geçiyor adı. 549 tl fiyatı var getirde kuponlar ile daha uyguna geliyor. Piyasada ilginçtir ki şarj aleti bulunmuyor çok garip daha 1 senelik telefom bile değil samsung storede filan yok. İnternetten ucuz satanlardan hiç almayın %100 sahte malesef.
Şuan orjinal olarak sadece Getir'de gördüm.
Kılıf işini ne yaptınız Spigen stoğa girmiyor kaliteli bir kılıf alan var mı başka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Brotherhood -- 15 Eylül 2023; 13:42:13 >
-
https://www.a101.com.tr/elektronik/samsung-ta800n-type-c-25-w-sarj-adaptoru-beyaz/
Hocam herkes bunu öneriyor ama fiyatı da daha uygun
Bu da daha geçen haftaya kadar 289₺ falandı hocam. 70₺ kadar zamlanmış ama diğerlerinden halâ daha uygun tabi.
Ben de A34'ün ekranının daha kötü rwnk gösterdiğini düşünüyordum. Son sürüm OneUI simgeleri daha soluk. M31S'in ve A34'ün menü ekran görüntüsünü PC'ye atıp bakınca farkı gördüm.
Ekranı yukarı aşağı yönde oynatınca beyaz renk sanki hafif sarıya doğru kayma yapıyor gibi geliyor bana.
Kamera için A54 almak daha mantıklı.
Ben @SpinalTap'in yönlendirmesiyle ugreen şarj aleti aldım. O yurtdışından gelecek onu beklerken de a101'den samsungun kendi aletini alayım dedim. 10'unda sipariş verdim bugün hala kargoya verilmedi. Bulaşmayın derim. Sitesi zaten açılmıyor iptal talebi oluşturdum ama ne bir mail var ne bir şey.
-
Bu şarj aleti olayında “Çevreci” firmalar milleti çok güzel oyuna getirdiler. Orjinal şarj aleti bulmak tam bir piyangoya döndü. Piyasanın %90’nı sahte ürün satıyor. Kaliteli ürün satan anker baseus ugreen gibi firmalar fiyatları uçurdu. Birde type-c de olduğu gibi bir standart olacaktı. Ancak yazılımla şarj aletlerini kısıtlayıp hızlı şarja engel oluyorlar.
Şarj aletleri var kablolar var ancak ancak bir türlü uyumlu ürün bulunamıyor.
A101den aldım hızlı şarj ediyor süper şarj diyor telefonda bence piyasada en makul yer burasi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X