Teşekkür ederim |
Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (40. sayfa)
-
-
evet dediğiniz gibi m21 kutusundan çıkan adaptör 15w hızlı şarjı destekliyormuş.aklımda yanlış kalmış demekki.
ben yinede onunla şarj etmeye devam edeceğim sanırım.
bu arada elimdeki honor şarj adaptörü bu resimde görünen.biraz iri olduğu için çekinmiştim ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ihtiyaç olduğunda onunlada şarj edebilirim.değerli bilgileriniz için tesekkür ederim,
-
Arkadaşlar bu telefonda OIS olduğunu gördüm. Bazı telefonlarda 30 fps çekimde ois devrede iken 60 fps çekimlerde ois devre dışı oluyor. Bu telefonda 1080p60 çekerken OIS aktif mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
OIS en yüksek 1080p30 fps'de aktif oluyor. 60'da ya da 4k'da aktif olmuyor.
-
OIS her zaman devrede. EIS 1080p 30 FPS'ye kadar aktif.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NFC ile ödemeyi kullanan var mı kullanışlı mı? Sorun çıkarttı mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sürekli kullanıyorum Xiaomi kullanırken okutmakta sıkıntı çekerdim bunda yaklastirmamla okuması bir, karttan daha hızlı okutuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myctapha -- 10 Eylül 2023; 16:37:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, telefonu 2 gün önce satın aldım. Kamera performansı bu konudaki ve internetteki incelemelerdeki gibi değil, iyileştirmek için ne yapabilirim? Telefonu bir kez sıfırladım ama aynı şekilde devam etti, performansı zamanla daha iyi hale gelir mi?
-
Selam, hangi konuda sizi memnun edemedi biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz? Telefonun kamerası muadillerine göre oldukça iyi bana göre. Gündüz çekimleri özellikle çok iyi.
-
selamlar öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın bende almayı düşünüyorum kamera performansı çok mu kötü siz hangi telefondan geçtiniz de kötü geldi
-
Bence kamerası yeterli seviyedequote:
Orijinalden alıntı: eldorado45selamlar öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın bende almayı düşünüyorum kamera performansı çok mu kötü siz hangi telefondan geçtiniz de kötü geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beni memnun etmeyen kısmı daha çok ön kamerası oldu, örneğin resim örneklerine gsm arenada bakıyorum ön kamerasının hiç de fena olmadığını görüyorum fakat ben de ön kamerayla bir resim çektiğimde aynı şekilde olmuyor, daha çok bulanık görünüyor. arka kamerada da önizleme kısmında bazen düşük çözünürlüklü gibi gözüküyor
-
çok teşekkürler, galaxy note 10 lite'dan geçtim
yani testlerde izlediğimde ve gsm arena gibi sitelerde kontrol ettiğimde kamerasının gayet iyi görüntü verdiğini görüyorum ama ben denediğimde o kadar kaliteli fotoğraflar çekemedim, belki de ben yanlış şekilde çekiyorum ya da bir ayar yapmadım
-
Kamera kalitesi ortalama. Çok iyi fotoğraflar beklemeyin. Gündüz çekimleri iyi ancak düşük ışık performansı çok iyi değil.
Kamera da sürekli 48 mp yerine farklı kameralara geçiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunda 3 tane kamera var. Biri en yüksek piksel ile fotoğraf çekerken diğerlerinin işlevi ne acaba ? Anlam veremedim. Sürekli en iyi lensiyle fotoğraf çekecek şekilde ayar yapılabiliyor mu ? Bu arada sadece bir kere çekim yaptım WhatsApp'tan fotoğraf atmam gerekiyordu, O an çektim güzel göründü ama daha kurcalayamadım kamerasını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 11 Eylül 2023; 5:49:10 >
[3:4 ] 9:6 1:1 ayarlarından birinde 48 mp yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam en iyi onda çeker. bu ayara dikkat ediniz. yine aynı şekilde ön kamerada da birinde 13 mp yazıyordu gibi...
A54 ile A34 arasında kamera hariç ne gibi farklar var, işlemci mesela A34 daha iyi diyorlar genel olarak A54 un iyi tarafı nedir? S21 fe ile arada kaldım çok ısınıyor diyorlar
Benim kendi farkettiğim ve biraz inceleme ile gördüklerim. A34 kullanıyorum.
Kamera
A54 te daha üst segmentte kullanılan lensler tercih edilmiş. Kamera çekim hem önde hem arkada daha iyi. Ayrıca düşük ışıkta da A54 daha iyi çekim yapıyor. A54 kamera bakımından bir üst segmentte diyebiliriz.
İşlemci
A54 te exynos 1380 var. 4 Cortex a78 4 tane de a55 çekirdek var. A34 te dimentsy 1080 var. 2 tane a78 + 6 tane a55 çekirdek var. Üretim teknolojisi dahil her anlamda exynos üstün gibi gözüküyor ama günlük kullanımda kullanacı yorumlarında dimenstyden herkes çok memnun. İşlemci açısından A34 ün daha stabil ve daha serin çalıştığını düşünüyorum.
Ekran
A54 te 6.4 inç Amoled 120 hz dinamik değişken oranlı Hdr10+ ekran var.
A34 te 6.6 inç Amoled 120 hz sabit oranlı daha düşük teknoloji ve HDR olmayan bir ekran var. A34 damla çentikli ancak kullanırken hiçbir eksi yönünü görmedim. Gerçekten çok güzel ekranı var.
Kasa Kalitesi
A54 ile A34 ün en temel farkı A54 arka kısmı cam materyalden yapılırken A34 te plastikten yapılmış. Plastik cam görünümlü malzeme kalitesi olarak çok iyi değil ama çok plastik gibi de durmuyor. Benim şahsi tercihim plastikten yanadır. Bunu daha öncede belirttim telefonu düşürdüğümde arka cam mı kırıldı ön cam mı kırıldı düşünmek istemiyorum. En azından arka tarafın plastik yada metal olması insanın içini rahatlatıyor.Yıllarca arka taraf cam kullandım kılıftan zaten anlaşılmıyor.
Bağlantı
A54 te Wi-Fi 6.0 teknolojisi var A34 te Wi-Fi 5.0 teknolojisi var. İleriye dönük fark yaratırmı bilmem Şuan için fark yarattığını düşünmüyorum.
Eğer kamera konusunda hassasiyetiniz varsa görünüm olarak daha premium bir görüntü ve malzeme kalitesi arıyorsanız A54 alın. Ancak ben sosyal medyada takılırım. Çok fotoğraf çekmem, arada oyun oynarım şarjı da uzun gitsin diyorsanız A34 sizin işinizi görür. Aradaki fiyat farkı tamamen ihtiyaçlara göre şekillenmiş. Ben aldığımda A34 8500 lira A54 10000 liraydı.
Çok takıntılı biriyseniz aklımda kalır keşke aradaki fiyat farkını verip daha iyi kameralı olan telefonu alsaydım diye düşünürseniz ilk başta A54 alın kafanız rahat eder. Çünkü A54 daha çok S22 ailesine benzer şekilde üretilmiş. A34 ise daha rahat kullanım için gündelik hayata yönelik ekstraları olmayan ama her işi de fiyatına göre en iyi şekilde yapan bir cihazdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onsos1100 -- 11 Eylül 2023; 20:49:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Daha iyi demelerinin sebebi telefonlar ilk çıktığı dönem A54'ün işlemcisi yeni olduğundan uygulamalar tam optimize değildi, ısınma ve batarya sorunları vardı. A34 bilindik bir işlemci kullandığından bu tarz sorunlar yaşamadı. Oyun tarafında bu daha da belirgindi.
Kamera gerçekten önemli bi faktör bugünün şartlarında A34'ün kamerası iyi bir izlenim bırakmıyor ihtiyaç duyanlar için. Kalanı üstteki arkadaşımızın dediği gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X