Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.672
Cevap
147
Favori
274.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj adaptörü A101'den veya D&R'dan alınır mı orijinal mi burda satılanlar bilginiz var mı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • namunsan kullanıcısına yanıt

A101'deki orjinal. DnR'ı bilmiyorum ama.

Amazonda Ugreen'in GaN 65W şarjı indirimde. Ben aldım, çok iyi şarj aleti.

• aydogan kullanıcısına yanıt

güncellemelerden sonra yeniden başlat yapmanın yeterli olduğunu düşünüyordum bu yazınızı görene kadar.

wipe cache partition + optimizasyon işleminin nasıl yapıldığını kısaca tarif edebilirmisiniz rica etsem.

Bu işlemi Android sürüm güncellemelerinden sonrada yapmak gerekirmi yoksa sadece güvenlik güncellemelerinden sonramı yapılmalı.Örneğin şu resimdeki güncellemeden sonra yapılmalımı.Selamlar.

• ibo83 kullanıcısına yanıt

Tavsiye etmem dediğiniz güncellemeler bu resimdeki güncellemeler sanırım.Yapmazsak daha iyi olur anladığım kadarıyla.

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]
  • economist52 kullanıcısına yanıt

Telefonu kapatın, şarj kablosunun bir ucunu bilgisayara bir ucunu telefona bağlayın. Şarj bilgisini gördükten sonra telefonun kapatma ve ses açma düğmesine aynı anda basılı tutun. Telefonda bir menü açılacak, buradan önce Wipe Cache olanı seçin, daha sonra Repair Apps diyin yeterli. Telefon kendini yeniden başlatacak.

Sürüm güncellemeleri ile tabi ki daha etkili olur, artık dosyaları temizler ve uygulama hatalarını giderir ancak ben her güvenlik güncellemesinden sonra da yapıyorum. Üç ayda bir de yapılabilir.

• SpinalTap kullanıcısına yanıt
    amazon
    Prime Üyeleri için günün fırsatı: UGREEN Nexode 20W USB C Şarj Cihazı USB C Güç Kaynağı GaN II PD 3.0 USB C Güç Adaptörü PPS Şarj Fişi iPhone 14 Pro Max, 14 Plus, 13, 12, SE 2022, Watch 8, iPad Pro, S22, A53, Pixel vb. İle Uyumlu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B7197NZ7?ref_=cm_sw_r_apan_dp_1F2KJTTJ4JW8KTYNVP77

Şu aletten mi bahsediyorsunuz hocam.

Yok o 20W, bir işe yaramaz o sadece iphone ve ipadleri şarj edersiniz.

Benim aldığım şu.

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]amazon
    UGREEN 65W USB C Şarj Cihazı PD Şarj Cihazı, PPS GaN Tech ve 2M Şarj Kablosu ile.
    https://www.amazon.com.tr/dp/B094QQVL41?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

Telefon tablet bilgisayar ne varsa şarj ediyor. Kablosu da 5a destekli yani 100W çalışıyor. Boyutu da ufacık, hiç ısınmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydogan

Telefonu kapatın, şarj kablosunun bir ucunu bilgisayara bir ucunu telefona bağlayın. Şarj bilgisini gördükten sonra telefonun kapatma ve ses açma düğmesine aynı anda basılı tutun. Telefonda bir menü açılacak, buradan önce Wipe Cache olanı seçin, daha sonra Repair Apps diyin yeterli. Telefon kendini yeniden başlatacak.

Sürüm güncellemeleri ile tabi ki daha etkili olur, artık dosyaları temizler ve uygulama hatalarını giderir ancak ben her güvenlik güncellemesinden sonra da yapıyorum. Üç ayda bir de yapılabilir.

A34 de bilgisayar bağlantısına gerek yok,telefonu kapatıp işleme başlayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 9 Eylül 2023; 17:2:58 >
  • @aydogan ayrıntılı olarak tarif etmişsiniz, sağolun kıymetli dostlarSamsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] 

@ajf39

• Spigen'in kendi sitesinden A34 kılıfı aldım ama ürün ön siparişli imiş. Alan var mı acaba kaç günde gelir?

Anladım. İlla orijinal ep-ta800n almak şart değilse bunu da alabilirim. Yukarılarda bir arkadaş ta800n harici hızlı şarj olmuyor yazmış onun için diyorum.

Samsunglar hızlı şarj protokolü olarak PD ve PPS kullanıyor ve A34 max 25W destekliyor.

PD=Power delivery, PPS=Programmable Power Supply

PD PPS ve minimum 25W destekli bütün şarj aletleriyle Süper Hızlı Sarj olabiliyor. Benim kullandığım şarj aleti ile %5'den %85'e yaklaşık 44 dakikada full dolabiliyor. %100 1 saat 5-10 dakika sürüyor.

Benim onu alma nedenim seyehatlerde tek şarj aleti ile dolaşmak. Laptop için ayrı tablet için ayrı telefon için ayrı şarj yerine tek bir ufacık şarj aletiyle gezmek çok iyi oluyor. 65W olması da ileriye dönük kolaylık olacak.

Bu ultrabook'ların içinden çıkan şarj aleti değilmi hocam.bendede var bir tane ama boyut olarak hayli büyük olduğu ve hızlı şarj cihaza zarar verebilir düşüncesiyle kullanmıyordum.

samsung m21 kutusundan çıkan 25w şarj aletini kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 9 Eylül 2023; 21:20:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • economist52 kullanıcısına yanıt

Güncel telefonlarda şarj portlarının hepsi akıllı. Kabul edilenden fazla akımı zaten kabul etmezler. Siz 100W'lık şarj aleti de taksanız A34 maksimum 25W'ını alır. Hiçbir zararı da olmaz.

Yeterki markasız, çakma, ya da üzerinde yazan değerleri iletemeyen şarj aletleri kullanmayın. Markasını ve kalitesini bildiğiniz her aletle şarj edebilirsiniz ve hiçbir şey olmaz.

Benim attığım linkteki şarj aleti ufacık. Klasik slikon yerine Gallium Nitride kullanıyor. Isınmadığı için ısıyı dağıtmaya gerek olmuyor o sayede şarj aletleri ufacık. Oppo telefonu da süper hızlı şarj ediyor Samsung'u da Apple cihazları da. Laptopları bile şarj ediyor. Dediğim gibi ben kolaylık için tercih ettim.

M21 benim bildiğim standart protokol hızlı şarjı destekliyor 15W. A34'ü o şarj aletiyle şarj ederseniz yaklaşık 1 saat 50 dakikada full dolar.

• Arkadaşlar merhabalar,

Bugün siyah 256 GB modeli satın aldım. Muhtemelen pazartesi,salı elimde olur ancak sormak istediğim bir soru var.

Daha önce mediatek işlemcili bir telefonum vardı ve bu telefonda hattım bulunduğum yerden başka yere geçince (baz istasyonu değişikliği) uçak modunu açıp kapatınca erişebiliyor idi.

Bunda böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu hiç. Araştırdığım kadari ile yokmuş ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Anlaşıldı hocam çok teşekkürler. Attığınızı alıyorum o zaman.

amazon
    Prime Üyeleri için günün fırsatı: UGREEN 100W USB C - USB C Kablosu Açılı PD 3.0 PPS Şarj Kablosu USB-C 90 derece uyumlu Samsung Galaxy S23 Ultra, M2 MacBook Pro/Air iPad Pro 12.9 iPad Air 5/Mini 6 Steam Deck vb. (2m)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B083PPG795?ref_=cm_sw_r_apan_dp_CEZ4D6GW7Y0E3GDBGB8X

Bir de bu kabloyu alsam sorunsuz kullanılabilir değil mi bu adaptörle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

Arkadaşlar merhabalar,

Bugün siyah 256 GB modeli satın aldım. Muhtemelen pazartesi,salı elimde olur ancak sormak istediğim bir soru var.

Daha önce mediatek işlemcili bir telefonum vardı ve bu telefonda hattım bulunduğum yerden başka yere geçince (baz istasyonu değişikliği) uçak modunu açıp kapatınca erişebiliyor idi.

Bunda böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu hiç. Araştırdığım kadari ile yokmuş ama
    Hiç bir sıkıntı yok,performans gayet iyi,ısınmıyor ve batarya çok iyi gidiyor

Benim attığım linkte 2 metre 100W destekli kablo dahil zaten. Ekstaradan alacaksanız alabilirsiniz uygundur.

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]amazon
    UGREEN 65W USB C Şarj Cihazı PD Şarj Cihazı, PPS GaN Tech ve 2M Şarj Kablosu ile.
    https://www.amazon.com.tr/dp/B094QQVL41?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.