Şimdi Ara

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.064
Cevap
152
Favori
297.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende çözum ariyorum keske yapmasaydik sarj su gibi gidiyor .Bu telefon kaca satilir 2.eli biliyomusunuz xiaomi poco falan alsam diyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt

Daha dur hele. Kesin çözüm bulunur elbet. Güncelleme den dolayı telefonu satma. Ek bir güncelleme yayınlanacaktir umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    @ahmetemredursun

Android 15 Güncellemesi İle Başlayan Şarj Çok Hızlı Bitiyor Şikayetine Harika Bir Çözüm! #android #ipucu #telefon #teknoloji

♬ orijinal ses - Emre Dursun
    Emre Dursuntiktok
    Android 15 Güncellemesi İle Başlayan Şarj Çok Hızlı Bitiyor Şikayetine Harika Bir Çözüm! #android #ipucu #telefon #teknoloji
    https://www.tiktok.com/@ahmetemredursun/video/7511008071599082770?_t=ZS-8xJbjzqFvPu&_r=1

buradaki linkte anlatılanları uyguladım ben

• Arkadaslar odinle eski surume donebilirsiniz panik yapmayin

• churchil C kullanıcısına yanıt
    Detaylı bilgi içeren link vs. verebilirseniz iyi olur.

• Hayalet 26 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• m34 kullanıyorum Android 15 güncelledim pil şarj etme günüm üç günden 5 güne çıktı şok geçirdim(normal kullanımda)
    Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 19 Haziran 2025; 12:25:40 >
  • hera09 kullanıcısına yanıt

Youtube a odinle rom yukleme yazin bircok video var hocam.

• churchil C kullanıcısına yanıt

İyi de sürüm düşürmede knox sayacı etkileniyor filan deniliyordu

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt

O baska bisey hocam surum dusurme de knox sayaci etkilenmiyor.

• Bana hala gelmedi güncelleme

• Hayalet 26 kullanıcısına yanıt

bu ayarlar bende bu videodaki önerildiği gibiydi. daha önce izleyip yapmışım unutmuşum bile. android 14 kurduktan sonra yapmıştım diye hatırlıyorum

• Hard reset attıktan sonra ekran gitmesi olmadı

• Arkadaşlar Merhaba. Yaklaşık Bir haftaya yakın Android 15 One UI 7 kullanıyorum. 1 haftalık gözlemlerim şaşırtıcı şekilde pil kullanımım iyileşti. Pil daha uzun dayanıyor. Ekran sürelerim iyileşti. Ki daha pil kullanım özelliklerini öğreniyor.. İlerleyen zamanlarda dahada oturacaktır pil kullanımı. Bu arada cihazım 1.5 yıllık ve hep hızlı şarj ile %85 sınırlayarak kullandım. Hesabını siz yapın. ve telefon daha akıcı hale geldi. Ekranı aktif 120 Hz'de kullanıyorum. Adaptif parlaklıkta. Güç tasarrufu vs herhangi bir kısıtlama koymadım telefona.

Genel tasarımı çok hoşuma gitti. Özellikle bildirim kutucuklarının yuvarlak olması, bildirim panelinin daha işlevsel hale gelmesi, bildirim ile panelin ayrılması, yeni bildirim sesleri vs. genel olarak hoş ve soft bir görünüm olmuş. Kullanırken mutlu oluyorum. Uygulama menüsünde arama kısmının alta alınması, ve menüyü dikey konumlandırabilmek gayet pratik olmuş. Kullanırken çok kolaylık sağlıyor. Yeni uygulama ve ayarlar ikonu, renk dağılımı vs güzel. Daha tam detaylı bütün değişiklikleri kurcalamadım ama vakit buldukça yeni özellikleri deneyimleyeceğim. Yorumlarda çoğu kişi güncellemeyi yermiş ve sorun yaşadığını dile getirmiş ama ben sorun yaşamadım aksine daha akıcı ve iyileştirilmiş olarak deneyimledim. Güncellemeyi entegre olarak buldum. Çok memnun kaldığımı dile getirebilirim. Sadece şuan için eleştirim, halen pil sağlığını göremememiz insanı irite ediyor.

Yine yorumlarda şarj sınırlamasında problem olduğu yazılmış, öyle bir sorunla karşılaşmadım. Şarjım %85 ile sınırlı ve %85 seviyesine geldiğinde şarjı kesiyor. Sadece güncelledikten 2 veya 3 gün sonra telefonun ekran kilidini açmaya çalıştım 1-2 dk kilitlendi ekran gelmedi. Daha sonra ekran geldi ve aynı problemi tekrar yaşamadım. Güncelleme konusunda çekinen insanlar, sürekli olumsuz yorumları bence ilk sıraya koymasın. Şuana kadar telefon kullanım kalitemi düşürecek bir problem ile karşılaşmadım. Olumlu yorumlarıda değerlendirin derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar0n. -- 20 Haziran 2025; 10:29:32 >

• O halde şarj Bi tek sizde iyileşti. Herkes kötü diye bahsediyor. Ben de dahil.

• Android 15 ile OpenGL den Vulkan'a geçildi diye biliyorum. Ekran daha az pil harcaması lazım.

Bu ayar bir yerden açılıyor mu yoksa varsayılan mı?

• h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt

Bir tek bende iyileştiğini sanmıyorum bu yanlış bir tabir olabilir, herkes diyoruz ama o herkes a34 kullananların yüzde kaçına tekabül ediyor :)

Nitekim her a34 kullanan forum veya diğer platformlar da görüş belirtmiyor veya aktif/hiç kullanmıyor. Bunuda işin için katmak gerek. Üstelik işin sonunda elektronik cihaz biliyorsunuz konu one uı7 olmasa bile fabrikadan yüklü gelen yazılımla veya donanım olarak bile problemler yaşanabiliyor. Elektronik cihaz biraz da şans işi. İlla ki sorun yaşayanlar olabilir ama bu yeni gelen gücelleme tamamen işe yaramaz veya çöp diyemeyiz. Umarım kötü deneyim yaşayan kullanıcılar ile ilgili yeni bir ek güncelleme gelir ve herkes sorunsuz kullanabilir diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar0n. -- 20 Haziran 2025; 13:54:17 >
  • Bar0n. kullanıcısına yanıt

benimde daha önce yazdığım gibi her anlamda ileri gitmiş tel. şarj, akıcılık vs. olumsuz yazan arkadaşlar android 14ü de beğenmemişti. her güncelleme de geri gidiyor diyorlar zaten. one ui5te duran var halen. play store, galaxy store güncellemelerini yapıp bi reset atsalar bence telleri düzelir. olumsuz yorum yazanlar çoğunlukla hep aynı kişiler. yazmayanlar zaten kullanıyor sorunsuz. ufak tefek hatalar olur zaten bi sonraki güncelleme ile geri bildirimleri toplayıp düzeltirler.

• myctapha kullanıcısına yanıt
    Hard reset attıktan sonra önceden almış olduğum yedeği smart switch ile yüklesem, güvenli klasör dahil herşey birebir geliyor mu?

• hera09 kullanıcısına yanıt
    Ben hem Google hem Samsung cloud ile yedekledim bir kaybim olmadı ama tabi uygulamalar sifirlaniyor yeniden giriş yapan gerekiyor şifreleri vs bilmessen sıkıntı.

Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu]

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.