Samsung Galaxy A34 5G [Ana Konu] (198. sayfa)

-
-
Dediğiniz gibiyse rezillik. Dilerim ki 5G tercih edilir seçeneğini seçince bölgesel sinyal uygunluğuna göre otomatik alt bantları da kullansın. Aksi takdirde çok kötü olur dediğiniz gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Haziran 2025; 23:46:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün 4.5 g 1 diş filan çekiyordu rahat bi 3-5 dk internete giremedim. Sonra yukarıdaki bölümden 3g seçeneğine alımca çekim gücü 4 dişe çıktı ve speedtest den 16mb hız ölçerek internete bağlanabildim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android 15 geçince recovery mode geçmiyor a34 sıfırladım yine aynı
Usb ile bilgisayara bağlı olması lazım
-
Sağol
Tüm güncellemeleri yapıp ikinci defa reset attım şarj yine aynı. Youtubedeki batarya ömrü üzatma videolarını da uyguladım tek olumsuz yönü bataryası hızlı bitiyor. Ancak gerçekten çok akıcı hızlı ve de görsel olarak çok beğendim. İkinci resetten önce ısınma vardı şimdi ısınmada gitti. Donma takılma bende hiç olmadı.Şarj olayı belki batarya kendini optimize ediyordur bir kaç şarjdan sonra belki düzelir diye umuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afyonlu1977 -- 21 Haziran 2025; 13:49:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar kisa ve oz samsung a34 icin guncellemeyi geri cekti mi ?
Demek ki bi sorun var. Bu kadar basit.
Istediginiz kadar super uber guncelleme diyin. Bi sorun var sonucta. Tum dunyada geri cekildigine gore bekleyecegiz yeni yazilimi.
Çok doğru. Gerçekçi bir mantık. Beklemekten başka çare yok. Umarım en yakın zamanda güncellemeyi tamamlayıp yayınlarlar.
-
Selamlar, 2 haftadır Android 15 güncellemesi geldi mi diye kontrol ediyorum ama daha bana gelmedi hala.
Bazı arkadaşlara güncelleme gelmiş, sonra geri çekilmiş anlaşılan. Sürümle alakalı sırayla gönderme durumu şuan yok sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHOENIX87 -- 22 Haziran 2025; 19:0:48 >
-
-
Kilit ekranı tıkladığımda ya da düğmeye bastığımda dahi açılmıyor , defalarca tıklamak zorunda kalıyorum ya da tuşa basmak .
Android 15 den önce bir kere bile böyle sorun yaşamamıştım .
-
aynısı bencede oluyor vallahi nasıl yazılım bu Allah belasını versin bıktım keşke yükleme yapmasaydım geri dönüş yok bunun
Bu yüzden geri çekildi güncelleme.
Bende de aynısı vardı fabrika ayarlarına döndüm ve ekran şifresini kaldırdım. Şifre parmak izi falan varken yine yapıyor. Birde cihazı kaldırınca ekran uyansın seçeneğini açtım. 2-3 gündür sorun yapmadı bakalım
-
Güncellemeden sonra bende de oldu, formatladiktan sonra bir daha olmadi.
bende kaç kez yaptım aynı yine
Güncellemenin geri çekilmesi iyi oldu. Ciddi sorunlar yaşayanlar var.
Tek sorun yaşamayan benim galiba 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X