Şimdi Ara

☆☆☆ SAMSUNG GALAXY A3 2017 (SM-A320F) [ANA KONU] ☆☆☆ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
13
Favori
50.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • i.ak100 İ kullanıcısına yanıt
    Ek bilgi :) Yedek alma haricindeki, sim kartı, Sd kartı çıkarmak, hesaplardan çıkış yapmak vs.. gereksiz işlemler artık. Wipe yapınca zaten tüm hesaplardan çıkıyorsunuz, hard reset attığınız zamanda sd karta ve sim karta müdahele etmiyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 17 Ekim 2017; 12:54:46 >
  • Teşekkür ederim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Tedbir almak her zaman iyidir hocam. Sonra bir sıkıntı olursa Samsung a sövme hakkın olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamalar ekranında uygulama açıp orta tuşla geri gelince direk ana menüye dönüyor yani ben açtığım bi klasörün içindeki uygulamadan orta tuşla çıkınca ana menü yerine iphonelardaki gibi geri o klasöre dönmesinin çözümü var mı tekrar tekrar ana menüden uygulama klasörüne gelmek sinir bozucu oluyor
    nougata ilk güncellediğimde bu istediğim oluyodu sanki sıfırlayınca olmadı veya dikkat etmedim
  • Arkadaşlar bu cihazı kullananların üst tarafında milimetrik boşluk olan varmı biraz zorlasam kağıt girecek gibi geliyor ayrıca yeni sistem güncellemesinden sonra hard reset atıp temiz bir kurulum yaptım fakat önceki sürümde olan video izlerken hoparlörden gelen hışırtı sesi ve şarjz olurken % 80 sonra yavaş dolma ve belli bir yüzdece kalma sorunu devam ediyor daha 3 haftalık cihaz telefonu paramparça etmemek için kendimi zor tutuyorum bir keyfini cıkaramadım elinden çıkaran arkadaşlar buna benzer şeyler yüzünden bir an önce sattılar diye düşünmeye başladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fun777 kullanıcısına yanıt
    ekranın 4 tarafıda tam kapalı, zaten su geçirmez bir telefon, muhtemelen sizin cihazla alakalı bir problem var bence en yazkın zamanda servisin yolunu tutun.. son zamanlarda bende de %95 sonrası arada takılmalar başlamıştı nougat sonrası tamamen düzeldi artık %90 dan sonraki yavaşlamada yok %100 e kadar sıkıntısız şarj oluyor.. Tavsiyem bir servise uğrayıp şikayetlerinizi belirtmeniz..
  • ersbsr E kullanıcısına yanıt
    hayır marshmelow dada nougattada durum aynıydı. home tuşu ile ana ekrana dönersiniz.. fakat samsungun yeni toucwizinde artık uygulamalar sekmesini kapatabiliyoruz, aynı ios taki gibi tüm uygulamalar ana ekrana geliyor tavsiye ederim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaramnahya

    Normal kullanımda net 2 günü görüyorum, hatta en son cuma günü saat 17:00 de şarjdan almıştım cihazı, bugün sabah 8 de taktım tekrar. Hızlı şarj var, Exynos işlemcilerde ısınma sorunu görmek biraz zordur.
    SD işlemciler hız olarak iyidir fakat çabuk ısınırlar bu yüzden batarya tüketimi de exynos işlemcilere göre daha fazladır..

    2 ay kullanıp hediye etmiştim ve hatırladığım kadarıyla hızlı şarj yok A3'te. ama batarya ufak olduğu için evet çok da uzun sürmüyor dolması. yanılıyor muyum?
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de twitterda, tarayıcıda instagram url sine tıklayınca tarayıcı yerine uygulamada açmasının çözümü var mı güncellemeden önce instagram linkine tıklayınca direk uygulama da açıyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cosica C kullanıcısına yanıt
    evet baktım bende şimdi, a7 ve a5 te var hızlı şarj bizim cihazlarda yokmuş, dediğiniz gibi sanırım batarya ufak olduğu için çabuk doluyor..
  • ersbsr E kullanıcısına yanıt
    normalde apk larda ilk çalıştırdığınız zaman varsayılan olarak sorması lazım, twitter kullanmadıgım için net bişey diyemem fakat instagramın yada twitterin varsayılan ayarlarında olması lazım..
  • Benim A3 2016 havuza düştü ilk orta tuş ve gelen giden aramalardaki sesler gelmedi. Akşama ses geri geldi gecede pirince koyunca sabah orta tuş da çalışmaya başladı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemeyle şarjda takılma durumu devam ediyor mu hala? c5 veya a3 almayı düşünüyorum acayip kararsız kaldım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 444 lu no aranmiyor. Basina +90 ekliyor. Guncellemr yapmistim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Türkiye tarafından cihazınız hakkında bilgilere, dağıtılan güncel sürüm bilgilerine ve Android sürüm haberlerine vs. çok daha rahat ve gerçek bilgi ile ulaşabilmeniz açısındanhttp://www.guncelmiyiz.com/ sitesi yayına alındı ve cidden çok iyi oldu...
  • Alo garantiyi(4440333) aradım sıkıntı yok, başına 212 eklemeyeceksiniz biliyorsunuz değil mi?

    Bende kalmadı o problem %100 e kadar takılmadan geliyor..@Stormed

    A3 2016 da ip68 yok, akıllı telefonların çoğu suyla temasında bir süre bekledikten sonra çalışıyor zaten, sizde de bu durum olmuş sanırım.. @OnurFB1453
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Bazı numaraları arıyor, bazılarına kendi ekliyor +90. Çok saçma bir problem. 212 vs hiç bir şey eklemiyorum.
  • ism72 İ kullanıcısına yanıt
    farklı numaraları denedim, aynen dediğiniz gibi bir durum söz konusu. türk telokomu aradım başına +90 ekledi.. saçma olmuş..
  • arkadaşlar telefonun herhangi bir kronik sorunu var mı? dezavantaj olarak neler söyleyebilirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

    arkadaşlar telefonun herhangi bir kronik sorunu var mı? dezavantaj olarak neler söyleyebilirsiniz?

    Ekran çözünürlüğü iyi değil. Ben kardeşime aldım J5 2016 ile yanyana koyunca ekran kalitesi bariz belli oluyor A3 geride kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.