Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A3 2016 [SM-A310F] [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
296
Cevap
9
Favori
22.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende s4 mini var. 3 senedir canavar gibi kullanıyorum. A5 alacağım ben. A3'ü abime bakacağım. Bu akşam siparişini vereyim o zaman. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

There is a house in Charming Town, They call the Rising Sun

2006 Opel Astra H Enjoy 1.3 CDTI
  • Bende 1 ay oldu alalı hep büyük telefon kullandım bu zamana kadar oyun filan oynamıyorum illa oyun oynucam derseniz a5 yada 7 alın derim ben günlük face WhatsApp gibi şeyler kullandığım için yeterli oluyor bu bana şarjı gayet iyi 1 günü çıkarıyor rahatlıkla çıkariyor kamerasıda gayet iyi tek elle kullanmak isteyenler mutlaka bakmalı

• Bu telefona bildirim ışığını koymayan mühendisin Allah belasını versin. Bu kadar rezillik olmaz ya.en ucuzu 1200 TL olan a serisine bildirim ışığını koymamak nedir ya.şu Çin firmaları Türkiye pazarına bir girse de plastikçi,özellik kırpıcı Samsung tan kurtulsak

Orijinalden alıntı: haylaz_63

Oda olsaydı gerçekten çok iyi olurdu neden kalmadılar acaba

iphone u ornek alıyolar

Bu 10157 adında arkada çalışan uygulama nedir bilen varmı

Orijinalden alıntı: ilbey1532

SAMSUNG GALAXY A3 2016 [SM-A310F] [ANA KONU]

Bu 10157 adında arkada çalışan uygulama nedir bilen varmı

kurmuş olduğunuz bir program yanında virüs veya reklam programı kurmuş olabilir

bende yok öyle bir program

• http://www.hepsiburada.com/samsung-a310-galaxy-a3-samsung-turkiye-garantili-pm-telcepsama310 sizce hepsiburadadan bu fiyata alınabilirmi?sadece internet ve profesyonel olmayan foto çekimi için kullanılıacak.

• Araniza katildim beyler bayanlar :) eski telefonum 5Sti.Hiz olarak aratmıyor onu. kamera ayni seviyede. sarj daha iyi ve boyutu mükemmel. 5S kadar hatta ondan daha da şık diyebilirim. Android 6.0 yuklu.
    Hayırlı forumlar cihazla ilgili sorusu olan sorabilir 😊

• bu cihazın ram miktarını yetersiz bulan arkadaşlar nova launcher prime kullanabilirler..boştaki ram miktarına 100-150mb daha arttırıyor..tecrübe ile sabit arkadaşlar..

• merhaba delta servis ithalatçı garantili yeni a310 2016 aldım güncellemeleri kontrol ettiğimde smart switch de WiFi üzerindende son sürüm kullanmaktadır diyor fakat bendeki 5.1.1 lollipop ,Android 6 marshmallowa güncelemesi gerekmezmiydi bi yardımcı olursanız sevinirim

Cihaz büyük ihtimal benimki gibi united arap emirates menşeili, ilk mesajda güncel rom linki var, cihaz hangi ülkenin ise o romu indirip odin ile kurun, yapmasını bilmiyorum derseniz de 5.1 ile 6.0 arasında bir fark yok devam edin sıkıntı olmaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefon hala alınabilir özellikte mi? J710 ile bunun arasında gidip geliyorum, tasarım olarak A3 daha önde. 2-3 yıl idare edebilir mi? 2017 modelleri çıkacak diyorlar ama ne zamana çıkar henüz belli değil, beklenebilir mi bilmiyorum. Bir de düşük bir fiyat ile G4 Beat var. Öneriniz nedir? Bütçem kısıtlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Longclaw -- 1 Ekim 2016; 12:57:52 >

Orijinalden alıntı: Richu

Beyler telefon hala alınabilir özellikte mi? J710 ile bunun arasında gidip geliyorum, tasarım olarak A3 daha önde. 2-3 yıl idare edebilir mi? 2017 modelleri çıkacak diyorlar ama ne zamana çıkar henüz belli değil, beklenebilir mi bilmiyorum. Bir de düşük bir fiyat ile G4 Beat var. Öneriniz nedir? Bütçem kısıtlı.

J7 2016 (j710) ile A3 2016 arasında çok fark var en basitinden A3 ekran boyutu 4.7 inç J7 ise 5.5 inç ekranlı. J7 2 gb ram ve 8 çekirdek işlemci var batarya olarakta J7 daha iyi 2-3 yıl götürür. Tasarım olarak A3 önde. Küçük boyutlu zarif ve metal çerçeve bir telefon istiyorsanız ve yüksek boyutlu oyun oynamam derseniz A3 alın ama 2-3 yıl götürür mü o konuda birşey diyemem ram 1.5 gb ve işlemcisi 4 çekirdek. G4 beat içinse şunu söylüyeyim ısınma sorunu olan bir telefon birde dahili hafızası 8 gb sisteme ayrılan alanla birlikte daha az boş alan kalıyordur ilerde sorun yaratır.

• quote:

Orijinalden alıntı: asabi

quote:

Orijinalden alıntı: Richu

Beyler telefon hala alınabilir özellikte mi? J710 ile bunun arasında gidip geliyorum, tasarım olarak A3 daha önde. 2-3 yıl idare edebilir mi? 2017 modelleri çıkacak diyorlar ama ne zamana çıkar henüz belli değil, beklenebilir mi bilmiyorum. Bir de düşük bir fiyat ile G4 Beat var. Öneriniz nedir? Bütçem kısıtlı.

J7 2016 (j710) ile A3 2016 arasında çok fark var en basitinden A3 ekran boyutu 4.7 inç J7 ise 5.5 inç ekranlı. J7 2 gb ram ve 8 çekirdek işlemci var batarya olarakta J7 daha iyi 2-3 yıl götürür. Tasarım olarak A3 önde. Küçük boyutlu zarif ve metal çerçeve bir telefon istiyorsanız ve yüksek boyutlu oyun oynamam derseniz A3 alın ama 2-3 yıl götürür mü o konuda birşey diyemem ram 1.5 gb ve işlemcisi 4 çekirdek. G4 beat içinse şunu söylüyeyim ısınma sorunu olan bir telefon birde dahili hafızası 8 gb sisteme ayrılan alanla birlikte daha az boş alan kalıyordur ilerde sorun yaratır.

Eyvallah hocam, tasarım olarak hoşuma giden bir telefondu. Gittiğimde iki telefonu da inceleyeceğim. Bir tane daha aklımda var, ona da bakınıyorum.

• 2-3 yıl giden bir android telefon neredeyse yok hocam :) yani ortalama bir kullanıcı iseniz gider ama oyun-muzik-sosyal medya-rom vs kullanıyorsunuz 2-3 yıl gitmez. Zaten 1,5 gb ram ile 1 sene sonra kasmaya başlayacak büyük ihtimalle.
  • Sormayın, bu 1.5gb olayı çok sinir bozucu. Telefonun başka hiçbir özelliğiyle ilgili bir problemim yok, ancak bu ram nedeniyle kararsız kaldım uzun süredir. A5 alayım diyorum boyutu büyük geliyor biraz. 100-200 fazla verseydik de ram 2gb olsaydı.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.