Şimdi Ara

Samsung G810 hepsiburada kampanyası!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde 800 civarı fiyatı olan ürün 689 a düşmüş. Bu tür telefon almayı düşünenler için süper fiyat diye düşünüyorum

http://www.hepsiburada.com/samsung-g810-1-gb-hafiza-karti-route-66-gps-harita-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcapsamg810

• 110 lira düşmüş sıcak değil bence.
  • Sarji disinda cok iyi bir telefon. Bazilarin biraz ebatlari buyuk gelebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @sL@N

110 lira düşmüş sıcak değil bence.

110 tl az mı? Bu telefon 400'e düşemezdi. Aynı kulvardaki diğer markalar 1000 tl nin üzerinde.
  • kamerası çok başarılı değil..şarjı ortalama kullanımla en az 2-3 gün gidiyor.. wifi'si çok başarılı değil, ipod ile 4-5 tane bağlantı bulurken g810 ile 1-2 tane anca buluyordum..ve internette gezinti çok kullanışlı değil..kasası çelik olduğu için biraz ağır..kullanacak bayan ise çantada sorun olmayabilir ama ceket kullanmayan erkeklerin pantolon cebinde bayagı bir kaba duruyor ve rahatsız ediyor..
    fazla kişide olmaması ve renginin güzelliği en önemli artılarıydı benim için..
    ama eksileri daha fazla geldiği için satmıştım...

not: ikinci eli nerdeyse yok, o yüzden ilerde satarım diyorsanız "çok" zarar edeceğinizi baştan kabul edin..
  • fiyat süper değil ama makul.. bundan bir ay öncesinde ceptikla.com sitesi de bu telefonu (üstelik bir indirim veya kampanya olmadığı halde).. aynı fiyata 689 liraya satıyordu.. hızlıaldaki kampanyada da 729 liraydı.. fiyatı süper değil ancak şu an piyasadaki en uygunu.. yine de bana göre yüksek bir fiyat..
  • Stokta kalmamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MediaMarkt Hediye Kartı
    3 yıl önce açıldı
    TTELEKOM ASUS TABLET KAMPANYASI...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.