Şimdi Ara

Samsung DWFN320T bulaşık makinesini nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makinaya ait forumda inceleme aradım ancak varsa da kapsamlı pek bişey bulamadım. Bilenler, kullananlar yada duyum alanlardan bilgi almak isterim. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ukumi

Makinaya ait forumda inceleme aradım ancak varsa da kapsamlı pek bişey bulamadım. Bilenler, kullananlar yada duyum alanlardan bilgi almak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Kotu grundıg ,profılo celık tabanlı makıne ıyı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Makinaya ait forumda inceleme aradım ancak varsa da kapsamlı pek bişey bulamadım. Bilenler, kullananlar yada duyum alanlardan bilgi almak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Grundig'in hangi modelini önerirsin? profilo 6480 için ıslak bırakma sorunundan bahsediyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Grundig'in hangi modelini önerirsin? profilo 6480 için ıslak bırakma sorunundan bahsediyorlar.

http://www.teknosa.com/urunler/115030172/grundig-gdf-9500-10-programli-bulasik-makinesi

PROFILODA PARLATICIYI KOYUP EKSTRA FONKSIYONU MENUDEN ACTIRDIMMI ÖYLE BIR SORUN OLMUYOR.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.