Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Topu almalı mı? Deneyimimiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
25.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çamaşır Kurutma Makinesi Topu nedir, alınmalı mı?

    Çamaşır Kurutma Makineleri için top almak aslında müşteri temsilcisinin önerisi ile aklımıza geldi.

    Elektrolux çamaşır kurutma makinesi aldık bir hafta önce, ama çamaşırları biraz nemli ve biraz da buruş buruş bulunca hevesimiz biraz kursağımızda kaldı.

    Bunun üzerine Elektrolux müşteri hizmetlerini arayarak acaba nerede hata yapıyoruz diye sorduk. Müşteri temsilcisi bize bunlar için “çamaşır kurutma topu” almamızı tavsiye etti. İnternette çok aramamıza rağmen bu konuda tam bir makale veya deneyime rastlamadık. Bu deneyimi burada paylaşalım istedik.

    Öncelikle kullandığım markadan dolayı müşteri temsilcisi Elektrolux’ün kendi makineleri için ürettiği kurutma toplarını tavsiye etti. Servisleri aradığımda ellerinde yoktu internet üzerinden de aradığımda fiyatının 35 lira gibi tuzlu olduğunu görünce alternatif bir şey bakalım istedik. Sonuçta memnun kalmayınca elimizde iki pahalı kurutma topu kalsın istemedik.

    Elektrolux marka kurutma topları:

     Çamaşır Kurutma Topu almalı mı? Deneyimimiz.


     Çamaşır Kurutma Topu almalı mı? Deneyimimiz.



    İnternetten baktığımız ve fiyatı uygun olan bu topları almaya karar verdik. Enteresan ki bu marka kutu ve içerikteki toplar siteye göre 5 ila 35 lira arası değişen fiyat etiketleri ile satılıyor! Biz 6 liraya satılanı tercih ettik, hızlıal.com gibi bildik bir siteden aldık. 2 gün içinde elimizde oldu.

     Çamaşır Kurutma Topu almalı mı? Deneyimimiz.


     Çamaşır Kurutma Topu almalı mı? Deneyimimiz.


    Peki bu ürün nasıl bir şey? Yumruk büyüklüğünde sert plastik. Ama makineye konduktan bir süre sonra sıcaklık ile yumuşuyor ama soğuyunca tekrar sert oluyor.
    Direkt kurutma makinenizin içine atıyorsunuz ve çamaşır ile beraber dönüyor, dönerken de çamaşırların arasını havalandırıp, bir de onlara masaj yapıyor bu sayede daha kuru ve kırışıksız çıkıyorlar.

    Peki gerçekten öyle mi? Aldığımız sonuç evet, oldukça fark etti, daha kuru ve daha az buruşuk hatta yumuşak çıktıklarını söyleyebiliriz.

    Kötü tarafı, makineye ilk koyduğunuzda sert plastik olduğu için tambur dönerken “dambur dumbur” sesler yapıyor, ama sonra sıcaklık ile yumuşuyor ve çamaşırların arasına daha da karıştığı için sesi yok oluyor, ama bu gürültülü safha 15 + 20 dakikayı bulabiliyor.

    Alınmalı mı? Bence evet. En azından deneyi, kaybınız olmaz, 6 lira sudan ucuz. Ama aynı marka 35 liraya kadar çıkan fiyatlarına dikkat.



    35 lira!
    http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/camasir-kurutma-ve-yumusatma-topu-dryer-balls-139375838
    6 lira!
    http://www.hergunyeniurun.com/dryer-balls-camasir-kurutma-ve-yumusatma-topu--urun4624.html

    Bir de bu model var aynı marka, kenarlarına konan takozlar daha sessiz mi yapar bilmiyorum bunu da denemek gerek. Fiyatı da uygun. 5 lira! 40 liradan indirilmiş!!!

     Çamaşır Kurutma Topu almalı mı? Deneyimimiz.


    http://www.indirdik.com/Dryer-Balls-Camasir-Kurutma-ve-Yumusatma-Topu-2




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 31 Aralık 2014; 20:37:20 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.