Şimdi Ara

SAMSUNG DA-E550 AUDIO DOCKING STATION için güç kaynağı gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde SAMSUNG DA-E550 AUDIO DOCKING STATION var ve ben bu hoperloru dışarda kullanmak istiyorum. nasıl bir güç kaynağı bunu 4-5 saat kullanmak için yeterli olur yardımcı olur musunuz ?

• Cihazın ayurıntılarını yazmadan cevap alamazsınız !.
    enerjisini nereden alıyor ?, dışarıda derken nerede ? .

soru cevap ile probleminizle kimse ilgilenmez , detay verin yardımcı olalım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektürükçü

Cihazın ayurıntılarını yazmadan cevap alamazsınız !.
    enerjisini nereden alıyor ?, dışarıda derken nerede ? .

soru cevap ile probleminizle kimse ilgilenmez , detay verin yardımcı olalım .

SAMSUNG DA-E550 AUDIO DOCKING STATION için güç kaynağı gerekli enerjisini en soldan alıyor. prize takılı çalışıyor. teknik özellikleri bu şekilde. istediğim herhangi bi yerde kullanmak istiyorum.

SAMSUNG DA-E550 AUDIO DOCKING STATION için güç kaynağı gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unifeel -- 4 Eylül 2015; 15:21:23 >

• 12 volt batarya ile ancak çalıştırabilirsiniz . 12 v 7 Amp batarya ile 5-6 saat çalışır .asıl sorun . bataryayı nasıl dolduracaksınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 4 Eylül 2015; 17:39:02 >
  • quote:

12 volt batarya ile ancak çalıştırabilirsiniz . 12 v 7 Amp batarya ile 5-6 saat çalışır .asıl sorun . bataryayı nasıl dolduracaksınız .

dediğini tam anlamadım ama bu cihazla çalıştıramaz mıyım 5-6 saat ? SAMSUNG DA-E550 AUDIO DOCKING STATION için güç kaynağı gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unifeel -- 7 Eylül 2015; 16:40:19 >

• unifeel kullanıcısına yanıt
    Tabiki UPS ile çalıştırırsınız . uzunca süre . UPS ne kadar yüksek watt olursa o kadar uzun süre hizmet edecektir .
    UPS'ler 10-15, bilemediniz 30 dakika güç verir. Ups'lerin görevi elektrik kesilince bilgisayarınızı kapatmanız için veya jeneratör varsa jeneratörün çalışması için belirli ve sınırlı bir süre sağlamaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kursun_

UPS'ler 10-15, bilemediniz 30 dakika güç verir. Ups'lerin görevi elektrik kesilince bilgisayarınızı kapatmanız için veya jeneratör varsa jeneratörün çalışması için belirli ve sınırlı bir süre sağlamaktır.

Aynen dediğin gibi UPS'ler sınırlı bir süre için güç desteği sağlar ama benim kullanacagım sadece 10w' lık bir bluetooth hoperlor o kadar. İstediğim bu hoperloru çalıştırabilecek minimum güce sahip UPS'i bulmak. Bu cihaz 5-6 saatte ne akdar güç tüketir? Bu sorunu cevabını bulunca da ne kadar güce sahip bir UPS gerekli. Tam olarak bunu istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unifeel -- 8 Eylül 2015; 0:26:08 >
  • quote:

Tabiki UPS ile çalıştırırsınız . uzunca süre . UPS ne kadar yüksek watt olursa o kadar uzun süre hizmet edecektir .

Mesela 5-6 saat çalıştırmak istiyorum ne kadarlık bir UPS gerekli ?
  • Tahmini rakam verebilirim . 600wattlık psu yu 600V/A ups azami 15 dk . çalıştırıyor . cihazınız maksimum 24 Watt
    azami 2-2,5 saat çalıştırır 24W cihazınızı diye düşünüyorum .
    1200V/A ups alsanız çok para .
    veya 45A akü alacaksınız uzun süre götürür 45 A akü fakat boşalan aküyü şarj etmek içinde akü şarj aleti

veya en miniklerinden jeneratör

Bu kadar masrafa değecek mi ?. o mikro ses amplifikatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 8 Eylül 2015; 1:21:21 >
    UPS'lerin çalışma süresi sadece yük ile bağıntılı değildir. Hiç yük bağlamasanız dahi yüklü süresine yakın bir sürede bataryasını tüketir.
  • Kursun_ kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsiniz . denemedim .
    Cihazınız adaptör ile çalışıyor. Adaptör ve/veya cihazın arkasında kaç volt yazdığına bakın. Buna bu saate kadar bakmanız gerekirdi...

Eğer adaptör 12V ise 12V'luk aküyü kesintisiz güç kaynağı ile 220VAC'a ardından tekrar adaptör ile 12V'a çevirmeniz tamamen verimsiz bir işlem olur.

En mantıklısı elektrükçü arkadaşımızın daha önce önerdiği gibi direkt 12V batarya kullanmak...
    Şarj konusundada da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Muhtemelen ucuz bir şarj aleti bulunabilir.
  • ben bu işlem için 12 volt ufak motobisiklet aküsü ve bu aküyü şarj eden ataba marka bir şarj aleti almıştım oldukça uygun bir rakama . aküyü hem evde elektrikler kesilince 5-8 saat boyunca led şeritten yaptığım ampül ile kulanıyorum hemde ufak amfili hoparlörümü kullanıyorum . tavsiyemm iyi bir elektronikçiye akünün çıkış kısmına bir regüle devresi yaptırınki aküden gelebilecek ani akımlara koruması olsun .
  • eternalses E kullanıcısına yanıt
    Aküden ani akım gelmez. Devreden geçecek akım cihazın çektiği akımla sınırlıdır.

Akım sınırlaması sadece şarj cihazı ile ilgili bir konudur.
  • Şöylede olabilir, 20w güneş paneli.. 10-20A solar şarj.
    Sistemi ayakta tutar, akü anfinin kullanımına göre solar şarj dan verim alacaktır. Bağımsız şarj :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kursun_ kullanıcısına yanıt
    hala net bir çözüm bulamadım yardımcı olabilecek var mıdır ?  SAMSUNG DA-E550 AUDIO DOCKING STATION için güç kaynağı gerekli SAMSUNG DA-E550 AUDIO DOCKING STATION için güç kaynağı gerekli

şöyle bi çevirici alsam 10000 mah powerbank e bağlama imkanım var mı ?https://www.amazon.co.uk/CableDeconn-Volt-Barrel-Power-Cable/dp/B012VLKXKM
    ya da barrel jack çıkışlı bi pil yuvası.https://www.robotistan.com/4lu-aa-pil-yuvasi-uzun-ve-barrel-jack-cikisli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unifeel -- 14 Mart 2018; 18:44:13 >

Aradan 2.5 sene geçmiş...

Cihazınız 12 Volt ile çalışıyor.
    Powerbank 5 Volt olduğuna göre işinizi görmez.
    Link verdiğiniz 2. ürün ise 4 adet AA pil için pil yuvası. Eğer şarjlı pil kullanacaksanız bu da ancak 5 Volt verir. Bu da işinizi görmez. Böyle bir için kapasite yönünden AA pillere de güvenemezsiniz.

En akla yakını 12V - 7A batarya (bakımsız kuru tip akü) ve bunu şarj etmek için uygun bir şarj aleti almak.
    Size batarya ve şarj aleti örneği...
    Batarya:http://www.hatfon.com/12V-7A-KURU-TIP-AKU-BAKIMSIZ,PR-34012.html
    Şarj aleti:http://www.hatfon.com/ATABA-AKU-SARJ-CIHAZI-AT-3612-6V-12V-3A,PR-11353575.html

Not: Bataryayı cihaza bağlamak için her iki tarafında uygun uçlu bir bağlantı kablosuna ihtiyacınız olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursun_ -- 15 Mart 2018; 10:52:46 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.