Şimdi Ara

SAMSUNG Çamaşır Makinası sorunu!!! ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
26.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu yazıyı bizim gibi başkaları da mağdur olmasın diye yazıyorum.

Teknolojisine güvendiğimiz için SAMSUNG marka çamaşır makinası almıştık. En iyi detarjanları, en iyi yumuşatıcıları kullanmamıza rağmen çamaşırları iyi yıkayamıyor. Yeni yıkanan çamaşırlar bile hiç yıkanmamış gibi kokuyor üstelik yıkama anında sürekli duruyor ve SUD arızası veriyor (klavuzda fazla köpükten kaynaklanabiilir yazıyor). Deterjan seviyesini normal koyuyoruz ki köpürme falan da görünmüyor. Bazı t-shirtlerimi giymeden tekrar kirliler arasına atıyorum.

EKLEME: SUD ARIZASINI ÇÖZDÜM ARKADAŞLAR. SERVİSİ ARADIĞIMDA BİLE BANA BU ÇÖZÜMÜ SÖYLEMEMİŞLERDİ. TÜM FİLTRELERİ TEMİZLEDİM ŞİMDİLİK SUD ARIZASI GİTTİ. YIKAMA İŞLEMİ DE FENA DEĞİL ARTIK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_hamen -- 23 Mayıs 2013; 8:28:32 >

• Model ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANK_LEE

Model ?

WF9602NQR

DC68-02584F
  • quote:

Orijinalden alıntı: d_hamen

quote:

Model ?

WF9602NQR

DC68-02584F

o model kotu bir modeldir garantisi varsa degisim isteyin daha iyi bir model olan 12Kg lik alin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazpanyol

quote:

quote:

Model ?

WF9602NQR

DC68-02584F

o model kotu bir modeldir garantisi varsa degisim isteyin daha iyi bir model olan 12Kg lik alin

Alıntıları Göster
    Garantisi yeni doldu maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

quote:

Model ?

WF9602NQR

DC68-02584F

WF9902 nasildir acaba bilginiz var mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

quote:

quote:

quote:

Model ?

WF9602NQR

DC68-02584F

samsungun ıyıolan nadıde modellerınden bırı.ama heryerde pekyok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazpanyol

quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

quote:

quote:

quote:

Model ?

WF9602NQR

DC68-02584F

samsungun ıyıolan nadıde modellerınden bırı.ama heryerde pekyok

Alıntıları Göster
    çok geçmiş olsun forumda gördüğüm kadarıyla samsung pek önerilmiyor ama birazda şans işi ama yıkama süresini ve daha az çamaşırla yıkama yapmayı deneyin sorununuz çözülüceğini umuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Rookie.

çok geçmiş olsun forumda gördüğüm kadarıyla samsung pek önerilmiyor ama birazda şans işi ama yıkama süresini ve daha az çamaşırla yıkama yapmayı deneyin sorununuz çözülüceğini umuyorum

Teşekkürler.

Bekarken regal marka bi çamaşır makinam vardı. O da baya kötü yıkardı. Aklıma s.çayım aklıma derdim. Ama en azından fiyatı çok uygundu. Ne kadar ekmek o kadar köfte diyip geçiştirebiliyordum.

Asıl ilginç olan, samsung a kat kat fazla para verip, en dandik markadan aldığın kaliteyi bile alamamak.. Sanırım Siemens ve Sharp tan artık şaşmam...

• quote:

quote:

Teşekkürler.

Bekarken regal marka bi çamaşır makinam vardı. O da baya kötü yıkardı. Aklıma s.çayım aklıma derdim. Ama en azından fiyatı çok uygundu. Ne kadar ekmek o kadar köfte diyip geçiştirebiliyordum.

Asıl ilginç olan, samsung a kat kat fazla para verip, en dandik markadan aldığın kaliteyi bile alamamak.. Sanırım Siemens ve Sharp tan artık şaşmam...

şuanda kalite bakımından aeg bosch grupları var indesitten neler çektim ben ah ah destan bile olur vallahi

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

şuanda kalite bakımından aeg bosch grupları var indesitten neler çektim ben ah ah destan bile olur vallahi

Alıntıları Göster
    Allah yardımcın olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

Allah yardımcın olsun

Alıntıları Göster
    Köpük yokken SUD arızası veriyorsa su seviye algılayıcısında sıkıntı olabilir. Servis hiç inceledi mi cihazı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Köpük yokken SUD arızası veriyorsa su seviye algılayıcısında sıkıntı olabilir. Servis hiç inceledi mi cihazı?

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Bu sorun makineyi aldığınızdan beri mi mevcut?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

Geçmiş olsun. Bu sorun makineyi aldığınızdan beri mi mevcut?

Alıntıları Göster
    Allah belasını versin 15 gün lük makine sud arızası vermekten yıkamıyor makine 1802 wpc 8 kg kimseye tavsiye etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz2844

Allah belasını versin 15 gün lük makine sud arızası vermekten yıkamıyor makine 1802 wpc 8 kg kimseye tavsiye etmiyorum

Alıntıları Göster
    İyi ki yazdınız bende almayı düşünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberciburda

git bir arçelik ben eski arçeliğimi 8 yıl kullandım rulman dağıttı kg olarak işimizi görmüyor diye yaptırmayarak bu makineden aldık lanet olsun herşeyi uyduruk.
    arçeliğin bir kere bile kullanma kılavuzuna kullanmadık tertemiz posetinde duruyor
    bunun kullanma kılavuzu 15 gündür elimizden düşmedi
    makina yıkamaya başlıyor biz sandalyeyi alıp karşısına geçiyoruz elimizde kullanım kılavuzu hangi arıza verdi koduna bak çözüm ara yok 5e arızası o bitmeden sud arızası yok bilmem ne arızası bütün arıza kodlarını bitirdik 15 günde pişman olduk keşke bir arçelik alsaymışız iş işten geçti oyüzden ne alırsan al bunu alma
  • quote:

quote:

git bir arçelik ben eski arçeliğimi 8 yıl kullandım rulman dağıttı kg olarak işimizi görmüyor diye yaptırmayarak bu makineden aldık lanet olsun herşeyi uyduruk.
    arçeliğin bir kere bile kullanma kılavuzuna kullanmadık tertemiz posetinde duruyor
    makina yıkamaya başlıyor biz sandalyeyi alıp karşısına geçiyoruz elimizde kullanım kılavuzu hangi arıza verdi koduna bak çözüm ara yok 5e arızası o bitmeden sud arızası yok bilmem ne arızası bütün arıza kodlarını bitirdik 15 günde pişman olduk keşke bir arçelik alsaymışız iş işten geçti oyüzden ne alırsan al bunu alma

Hocam bosch ve siemensin makineleri iyi şu anda. Beyaz eşya biraz da şans işi mesela bizde bosch makine yeni aldık adam internete koyuş çok ses yapıyor yeni aldık ama diye diye bizde hiç ses yok makine olması gerektiği gibi çalışıyor biraz da şans ilk dediğim gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

quote:

quote:

Hocam bosch ve siemensin makineleri iyi şu anda. Beyaz eşya biraz da şans işi mesela bizde bosch makine yeni aldık adam internete koyuş çok ses yapıyor yeni aldık ama diye diye bizde hiç ses yok makine olması gerektiği gibi çalışıyor biraz da şans ilk dediğim gibi.

Alıntıları Göster
    WF0600NCE Çamaşır makinam var bekarlıktan beri kullandığım 4. senesinde şu anda makina. Arkadaşların bahsettiği kadar kötü bir firma değil diye düşünüyorum ben nedense. Reklam gibi olacak ama Vernel Max Lavanta ve Nergis çiçeği yumuşatıcı ile yıkadığım çamaşırlardan koku bir ay geçse bile çıkmıyor. 4 yılda iki defa voltaj arızası verdi. (Mardindeyim malum elektrikler Allah'a emanet) 1 defa da filte doldurmuşuz yün yıkarken onun haricinde hala tıkır tıkır çalışıyor. Sonuçta 630 tl ye aldığım bir makina idi. 3 defa ev taşıması geçirdi. Herhalde ben çok şanslıyım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: beyincihüsnü

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    12 günlük bir tatil arasından sonra gelir gelmez annemin içinde kirlileri 12 gündür bırakıp yıkamamış olduğunu farkedince hemen makineyi çalıştırdım. Hemen sonra diğer grup çamaşırları da yıkattım. Bir kaç gün sonra annem yeniden yıkama yaptığında makinenin altından su geldiğini söyledi. Ama yıkama yapmaya devam ediyordu. 3 yıl aradan sonra ilk defa arıza vermeye başladı. samsung 6 kg. eko buble teknoloji.

atık filtresini temizledim. SUD arızası vermeye devam etti. Şu an servis geldi. Arıza giderildiğinde tekrar burada haber veririm.

- tahliye borularının tıkanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Bakalım.

Aslında bakacak olursanız, makineden gerçekten çok memnunuz. Her hangi bir sıkıntı şimdiye kadar yaşamadık. Anneme makineye haddinden fazla çamaşır tıktığını, 2 kerede yıkaması gereken çamaşırı tek seferde tıka basa yıkarsa makinenin bozulabileceğini söylesem de nafile. Tıka basa yıkadı. O da yetmiyormuş gibi, çekmeceden 1 kova da su ilavesi yaparak, sürekli kapasitenin üstünde yıkıyordu ama buna rağmen yine de makine tıkır tıkır çalışmıştı.

Neyse sonucu burdan yazarım size.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.