Şimdi Ara

Samsung c6000 görüntüde sorun var yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Az önce yeni aldığım Samsung 46c6000 in kurulumu tamamlandı. Hemen LigTv'yi açtım ve Eskişehirspor-Manisa maçını izledim :)

    Yalnız 2 sorun var.
    1- Maçta top giderken arkasında az da olsa bir iz bırakıyor,ayarlardan bunu çözmem mümkün mü? MotionPlus ile bir alakası var mıdır?
    2- Sd yayında ekranın üst kısmında problem var, kanalların logolarını ve digitürk kanal listesini açtığımda en üstteki kanalın adını yarım gösteriyor sanki görüntü yukarı doğru büyütülmüş gibi.

    Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.



  • 1. Motion plus açık ise tamamen kapatıp öyle deneyin.
    2. Uzaktan kumanda üzerindeki P.Size yazan tuşa basın. Tvnin görüntü ayarları kazayle "Zoom" olarak seçilmiş. Oto geniş veya 16:9 yapın.

    http://forum.donanimhaber.com/m_39545928/mpage_14/tm.htm sayfadaki temel görüntü ayarlarını yapıp bir de bu şekilde izleyin. Lütfen sonuçlarını yazın.
  • Sayın ender123, yardımınız için teşekkür ederim.

    Şu an bu ayarları uygulama fırsatım yok fakat en kısa zamanda sonuçları bildireceğim.
    Scart kablosunun kalitesinin Sd yayına doğrudan etkisi var mı? Kalitesiz bir scart kablosu kullanıyorum şu an, altın uçlu scart kablosu alsam daha iyi bir görüntü elde edebilir miyim?
    Bir de bu motion plus ne işe yarıyor, ne zaman açıp ne zaman kapatmalıyım?
  • Uydu alıcılarında çeşitli ana işlemciler kullanılır. Bunların görüntü çıkış kalitesi farklıdır. Ayrıca uydu alıcının parçalarının kalitesinin ve yazılımının belli derece görüntü kalitesine etkisi vardır. Kötü bir scart kablo ile kötü görüntü alırsınız , burası kesin ama altın uçlu scart aldınız diye süper bir görüntü alamazsınız. Maddi imkanınıza göre HDMI çıkışlı SD veya HD uydu alıcısı almaya çalışın.

    Motionplus araya resim karesi ekleyerek görüntüye akıcılık vermeyi amaçlayan teknolojidir. Gerçek hayatta işler aşağıdaki resimdeki gibi yürümez ve bu tekniğin başarısı tartışılır. Alttaki linkteki sayfadaki futbol maçına bakın ne demek istediğimi anlarsınız. Bana sorarsanız sürekli kapalı tutun , açık olursa sürekli görüntü işlemesi yapacağı için yapmacık ve arada sırada takılan görüntü ile karışılaşırsınız. Daha fazla bilgi için

    http://forum.donanimhaber.com/m_39816799/tm.htm

     Samsung c6000 görüntüde sorun var yardım




  • Digitürk Sd kutum var anladığım kadarıyla sadece scart çıkışı var. Siz nasıl bir kablolama önerirsiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Tv Sinyal Yok Lütfen Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.