teşekkürler tevetoğlu. bu arada 24.000 samsung düşünenler sanalreyonum da nakit 1266tl. bulduğum en ucuz bu. ama nasıl sitedir bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: tevetoglu53
Gecti atesi gerek kalmadi allaha sukur. mtelektro vazgecti galiba sedi cikmiyor hic. pesin parayla sanal reyonumda 780e kadar dusmus 12000ligi alnir ordanda aslinda.garanti sansungunsa.
vallahi geçen gün doğubank sirkeci tarafındaydım altın han diye bir yer var full beyaz eşya oraya gittim daha doğrusu doğubankın oralarda samsung yetkili bayisi vardı ama bulamadım!! gittiğim yerde bir dükkan önerdiler gittim, adam aklınıza gelen gelmeyen her markanın her model beyaz eşyasını satıyor ve klima da satıyor. konuştum dedi bırak samsungu beko al. bende üstüne gittim neden dedim ? piyasaya yeni girdi çinde ürettirip marka basıyor eski bir marka söyledi o üretiyormuş galiba. benim kafam karıştı dedim o zaman. birde dedi o zaman mcquay var merikın malı iyi dedim onun fiyatı ne 1090 lira filan dedi düz klimalarda en iyisi bu dedi bende yok kalsın dedim. adamla bayağı konuştuk airfeli övdü biraz, sonra green serisini tavsiye etti o fiyatları iyidir diye. bende konuştum dedim ben uğrarım çıktım geldim. dün de beko bayisine gittim active power serisinden 7545d modelinde anlaştık 880 tl 10 ay taksit. 12 500 btu soğutma 13500 ısıtma. iç ünitede dijital gösterge var, plasma ion filtresivar standart seri gibi tipsiz değil gösterge sağda ve kapağı malzeme kalitesi dizaynı hoşuma gitti birde 3er yıl garanti veriyor. ama r22 gaz.. aklımda bu model var @tevetoglu53
@mtelektro, karr verdin gibi. Simdiden hayirli olsun diyelim. R22 gazi olmasi kotu. 2013 de yasaklanacak felan dediler ama tam bilmiyirum. Bence almisken r410 olanlardan al. Yine beko al ama r410 olsun bence. A sinifi mi bu baktigin? Gerci cok yogun bir sekilde kullanmayacaksan A olmus B olmus cok onemli degil. Tekrar hayirli be hayirlisi olur ins.
@kutri çok teşekkür ederim tabiki a sınıfı 1100-1200 watt filan harcıyor işte saatlik. samsung da hoşuma gitti ama inanın mallar aynı bence çinde tek bir firma var bastırıp markayı kasayı değiştirip gönderiyor :) çünkü fiyatlar ve özellikler aynı. ha crdi motor ha cdi :) aynı olay elektronik ürünlerde de var inanır mısınız bilmem ama bir tanıdık çinde hoparlör üreten firmaya kendi markasını söyledi adamlar bastı gönderdiler diyor ki katalog var model model seçip bastırıyorsun markayı diye ne günlere kaldık..
gaz olayına gelince bloomberg marka mal üreitoyrmuş beko ihraç ettiği için r410 basmış CE standartı için gaz olayı fark yaratmıyor sadece çevreci gaz oluyor. inş. hayırlısı olur hocam ya
Merhaba,
Kutri bey aldığınız klimadan memnunmusunuz? Bir de sanırım büroteknik internet sitesinden almışınız, bir sorun yaşadınız mı? Bende aynı siteden almayı düşünüyorum ancak daha önce hiç bu siteden alışverişim olmadı. Teşekkürler...
Klimadan memnunum bir sikinti yok. Kullaniyorum. Daha once klimam olmadigi icin kiyaslama gibi birsey yapamadim. Ama iyi bence. Bizim sirkette vestel 12bin btu var. Ona gore iyi. Cok iyi hatta. O siteden ben de ilk defa alisveris yaptim. Guvenilir site. Ayni 749 liraya elektro worl de de var. Katalogda gordum. Ama aradim sordum stoklari yok henuz.
Dogru elektroworldde var 749a.amcamlara oradan 12000lik almayi dusunuyorum 849a ama kartal subesinin reyonlarinda yoktu samsunglar.henuz gelmemis olabilir.
sanırım elektroworl un hiçbir şubesine samsunglar gelmedi... ben de viaporttakine sordum yok dedi. Diğer mağazalarımızda da görünmüyor dedi.
Cevap için teşekkürler.. Bende almaya karar verdim.
Hayirli olsun bakalim simdiden.
Samsung borcay dusunuyorum , 30 m2 odaya 18btu alsam yeter mi , yoksa fiyat farkı az 24 btu mu alayım ,
Fiyat farki az ise, 24000 alin kafaniz rahat etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: unpop
Samsung borcay dusunuyorum , 30 m2 odaya 18btu alsam yeter mi , yoksa fiyat farkı az 24 btu mu alayım ,
Bende klima konusunu yeni araştırıyorum. Metrekare için 500btu ölçütten söz ediliyor. Ama asıl konu 24000 seviyesine çıkınca elektrik tüketimleri de artıyor ve bazı modeller A sınıfı olmaktan bile çıkıyor. Buna da dikkat edilmeli. Çünkü gereksiz güçlü bir makine, size fazladan elektrik faturası olarak dönebilir.
Elektroworldde stok var artik Ama fiyat 999:) Bu arada 30 metrekareye 18000lik yeter 24000 35 uzerine alinabilir.bolge katsayilariyla hesap etmekte fayda var.fakorleride goz onunde bulundurmak lazim.elektrik kaynaklari kisi sayisi isik tv gibi .
iyi günler.bende klima almayı düşünüyorum.antalyada hem ısıtma hem soğutma için 35-40metrakare arası ara kat camlar tahta salon için.kiracı olduğumdan bütçede kısıtlı olduğundan çokta kaliteli birşey istemiyorum ama işte görsün.geçen kış kömür sobası yaktık onlada uğraşması zor.
bu samsung klima fiyat olarak gözüme çarptı.24lük alıcam.elektrik sarfiyatı ısıtma soğutma performansı ses durumu nasıl?
Ben bu klima olayından pek anlamıyorum,ama kendimce yaptığım inverter araştırmalarımda fiyat olarak japon malı inverterler la ucuz malı inverter klimaların ortasında veya aşağısında kalıyor, ion filterisi olması,servisinin yaygın olması gibi artıları var,market klimalarının ilçe düzeyinde servisleri sayı olarak yetersiz,
bende bugün 788 lira 8 taksitle samsung boracay 9000 lik klimayı almış bulunmaktayım. pazartesi getirecekler salı montaj var. Dİkkat etmem gereken neler arkadaşlar ??
quote:
Orijinalden alıntı: jemox
bende bugün 788 lira 8 taksitle samsung boracay 9000 lik klimayı almış bulunmaktayım. pazartesi getirecekler salı montaj var. Dİkkat etmem gereken neler arkadaşlar ??
Ben de bundan almak üzereyim; bundan sonra alan arkadaşlar aldıkları yeri belirtebilirler mi?
Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: pillout
quote:
Orijinalden alıntı: jemox
Ben de bundan almak üzereyim; bundan sonra alan arkadaşlar aldıkları yeri belirtebilirler mi?
Saygılar.
Hepsiburadaya bi bak bence 100tl hediye ceki ve maximuma 50tl puan kampanyasiyla 150 tl ucuza 12 taksitle alabilirsin kampanya bitmemisse.
quote:
Orijinalden alıntı: tevetoglu53 Hepsiburadaya bi bak bence 100tl hediye ceki ve maximuma 50tl puan kampanyasiyla 150 tl ucuza 12 taksitle alabilirsin kampanya bitmemisse.
Öneri için teşekkür ederim. Az önce Hepsiburada'dan satın aldım. Sanırım 100TL hediye çeki uygulaması bitmiş, izine rastlayamadım ama 50TL puandan yararlanmış oldum.
Hafta için sanırım montajı gerçekleştirmiş olurum. Bütün deneyimlerimi aktaracağım.