Şimdi Ara

SAMSUNG Boracay Serisi Klima Kullanıcı Yorumları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
10
Favori
101.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nanobyte

Vestel, LG-Beko ve Fujitsu Samsung'un çok önünde bence. Bu 3 markadan birini tercih etmek lazım.

arkadaşım amacın nedir? ne konuda iyiymiş LG beko anlatır mısın ? bize de ki şu şu özellikleri samsungta yok. şu yüzden daha ileride. o zaman eywallah der çekiliriz..

kutri, sevindim meslektaş olmamıza arka aydınlatmayı mutlaka yaparım sence hangi renk daha güzel olur mavi nasıl turkuaz mavisi ya da rgb yapayım istediğin rengi ayarlarsın

bu arada kafam allak bullak hızlıaldan alacağım galiba mayıs sonuna kadar eylüle öteleme kampanyası var birde samsung garantisi altındaymış içim rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtelektro -- 24 Mayıs 2011; 17:43:46 >

• Carrefourdayim simdi urun 899tl %5i plus karta yatiyor urun 850ye geliyor.bonus kartada 12 taksit yapilabiliyor.bence hizlial yerine buradan alabilirsin dostum.
    not:sadece sali gunu %5plus para veriyor.yani bugun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 24 Mayıs 2011; 17:53:46 >
  • Vesteller bekolar cinden ic aksami aliyor diye forumda bosuna millet anlatiyor galiba,tuh yanlis yaptik samsung almakla:)
  • eyvallah dostum sağolasın aslında hızlıalı tercih etmemedeki sebep eylüle öteliyor ekstreyi o yüzden. biraz düşünüp ona göre haftaya alırım artık çok sağol ilgilendiğin için bu kıyağını unutmayacağım arçeliğe hiç girme bence.. yaram derin artık evime sokmam velhasıl. 6 senelik dolabın ön kağaı değişti 4 sene dayanmadan bu sene tekrar çürüdü 7 yıllık fırının 2. senesinde üst kapak değişti, yaklaşık 3-4 yıllıkken de boyaları kazındı lanet birşey oldu.. eskinki arçelik yok artık ilk çıkan otomatik çamaşır makinası var 92 model hala taş gibi yaptır 50-100 liraya kullan 1 kere kayış değişti 2 kere tanbur düştü birinciye takıldı ikinciye ( 3 ay önce) amartisörler değişti. ama ablam 99da evlendi 3 sene 2008e kadar anca dayandı makine gitti bosch aldı kafası rahat

• Hangisi kolay olacaksa onu yap bence.
    Bence lg-beko fena degil ama
    Diger iki marka hikaye abi. Vestel ve fujitsu bence hikaye.

Bence cok fazla da bekleme sonra stok kalmaz felan sikinti olmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok ben samsungtan yanayım. makine gayet şık ve sağlam acaba hocam kumandanın lcdsini tam çekerek koyabilir misin nasıl merak ettim. birde dün itibariyle lcd backlight konusu açılınca kanım kayndaı philips dect telefonun turuncu olan aydınlatmasını geçen sene yolda bulduğum e250 tuş takımının üzerinde bulunan beyaz ledlerle değiştirdim dehşet oldu keşke eski halini çekseydim ama yeni halini eklerim bir fikir olur en azından
  • Eve gidince simdi unutmazsam resim cekip koyacagim kumandanin ekranini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutri

Eve gidince simdi unutmazsam resim cekip koyacagim kumandanin ekranini.

dostum sen geçen senenin modelini almışsın acaba fark varmı aralarında..
  • bekliyorum arkadaşlar birde @tevetoglu53 nasıl cihazdan memnun musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtelektro

bekliyorum arkadaşlar birde @tevetoglu53 nasıl cihazdan memnun musun

evet on numara cihaz ses denen birşey yok cihazda ama açmadığımdan olabilir:)henüz elektriği bağlamadım.bir hafta falan durur böyle.ama tipi çok hoşuma gidiyor valla ara sıra kafayı kaldırıp bakıyorum iyi yapmışım iyi diyorum kendi kendime:)
    bu arada işteyim o yüzden resim koyamıyorum.
  • Yo ben de bu senenin modelini aldim. Aslinda gecen yilin modelini almak istedim ama ondan kalmamis. :)
    Nerden o kaniya vardin? Gecen yilki modeli aldigimin? Ben mi yazdim acaba biyerde?

Kumandanin resmini ekledim. Bu arada cep tel ile cektigim icin cok iyi cekemedim kusura bakmayin.

SAMSUNG Boracay Serisi Klima Kullanıcı Yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutri -- 25 Mayıs 2011; 20:37:04 >
  • Bu arada ben de bugun biraz calistirdim cihaz gayet iyi. Hatta mukemmel diyecegim abartti diyecekler oyuzden yazmiyorum :))

Sessiz modunu denedim. Gayet iyi. Hatta benim dis unite hemen arkasinda oldugu icin onun sesi geliyordu, belli bir sure sonra dis uniteyi de kapatti resmen sessiz bi sekilde calisti. :) tabi icerisi isininca tekrardan dis unite calisti. Tam randimali deneyebilmis degilim yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutri -- 25 Mayıs 2011; 20:45:42 >
  • Forum sayfalarinin birinde eski modelin kodunu yazmissin simdi bulamadim yanlis olmus galiba.09twland yaziyordu.benim dis unitede camin altinda bakalim sesi nasil olacak.cumartesi elektrigide cekiliyor sadece kumandanin tutacagini duvara cakmak kaliyor:)
  • Ha evet, dogrudur. O modeli ariyodum isin basinda. Boyle bi model oldugunu bilmiyordum henuz. Sonra ondan Hicbiryerde kalmadigini ogrendim bunu bulum. Baktim 1e1 ayni. Aldim ben de. :)
    Ben kumanda tutacagini monte etmedim duvara. Etmeyi de dusunmuyorum.
  • Benim evde kumanda dukkani var.dvd,tv,hdtank,receiver,klavye ve mouseda katilinca mecbur kaliyorum,takmazsam kesin kaybolur:)
    Cocuk dis cikariyor atesi 39lara cikiyor bazen klimayla odayi sogutup odaya getirsm veya uyku modunda kalsa zararlimidir acaba.
  • Bunu bir doktora sorsaniz daha iyi olur bence. Ama doktorun diyecegi de az cok belli. Klima carpar diyecek. :)
    Good sleep modunu okumustum nette bir yerde. Klima carpmasini onluyormus. Belki ise yarayabilir.
  • Gecti atesi gerek kalmadi allaha sukur.
    mtelektro vazgecti galiba sedi cikmiyor hic.
    pesin parayla sanal reyonumda 780e kadar dusmus 12000ligi alnir ordanda aslinda.garanti sansungunsa.
  • arkadaşlar bende gree ve samsung arasında kaldım. Samsung 1322tl gree 1399tl. (24000btu)
    samsung hakkında iki sorum olacak.
    1- hangi ülkede üretiliyor
    2- kendimi üretiyor yoksa bi firmaya ürettirip marka mı basıyor.
    serin günler:P
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdmavili

arkadaşlar bende gree ve samsung arasında kaldım. Samsung 1322tl gree 1399tl. (24000btu)
    samsung hakkında iki sorum olacak.
    1- hangi ülkede üretiliyor
    2- kendimi üretiyor yoksa bi firmaya ürettirip marka mı basıyor.
    serin günler:P

BEN ŞAHSEN SAMSUNG DERİM ARKADAŞIM.NEDENİNİ KLİMA TAVSİYESİ VE GREE... KONU BAŞLIKLI SAYFALARI OKUYARAK ANLAYABİLİRSİN.OKURKEN SAMSUNG HAKKINDA EKSİ PUAN GETİREN CÜMLELER OLUP OLMADIGINA DİKKAT ET:)
    1-TAYVANDA ÜRETİMİ YAPILIYOR.
    2-SERVİSLE MUHABBETİMİZDE SAMSUNGUN ÜRÜNLERİNİ KENDİ ÜRETTİĞİ YOLUNDAYDIKİ EMİN DEĞİLİM ÇÜNKÜ ÜNİTELERİN İÇ AKSAMINI GÖRMEDİM.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.