Şimdi Ara

SAMSUNG Boracay Serisi Klima Kullanıcı Yorumları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
10
Favori
101.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kutri

İlk yazdigim mesajdaki 2. Linkten aldim.
    Ancak bu modele oldukca ragbet var sanirim, erken almanizda fayda vardir. Tabi bunu dusunuyorsaniz eger.

bende bugün carrefourdan aldım 12.000lik 888tl 12 taksitle.yarın cihaz gelecek,servisi daha aramadım yarın arayacagım.montaj için püf noktaları varsa yazarmısınız.nelere dikkat etmek veya ettirmek gerekir.son olarak boruları duvarın içine onlarmı malıyor bizmi sonradan alıyoruz.
  • Herseyi onlar yapiyor kardes senin yapman gereken hicbirsey yok. Adamlara iyi davranirsan zaten en iyi sekilde montaj yapip gidiyorlar.
    Yani suna dikkat et diyebilecegim birsey yok acikcasi.
    Hayirli olsun iyi gunkerde kullanirsin insallah.
  • arkadaşlar istanbulda yaşıyorum evim 3. kat ara kat müstakil bina bizim zaten balkon içinde odamız var 20-25 m2 arasında tam ölçülerini bilmiyorum galiba 12.000lik yeter. fazla bütçem yok inverter asla düşünmüyorum ona vereceğim parayı amorti edene kadar bir 10 sene geçer çünkü. amacım yazın soğutmak hafif serin havalarda da ısıtmak bahar aylarında. kombim var klimayı açmam. öyle diyorum ama 3 odaya 200 küsür fatura geliyor doğalgazda.. sadete gelirsek 700-800 tl bütçem var taksitle alacağım. mümkünse uzun vade yapan bir yer olsa çok makbule geçer. aklımda gree ve samsung var vestele arçeliğe hiç bulaşmak istemiyorum. samsungunda servisçiliğini yaptım açıkcası pek güvenim kalmadı telpada çalışmıştım anakartları filan çok kalitesiz. bu markadan biraz soğudum. birde baymak demirdöküm filan var ama onların kalitesi de bence arçelikten farksız. galiba samsungu alacağım kullanan arkadaşlar yol gösterirse çok memnun kalırım taa geçen seneden klima araştırıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: mtelektro

arkadaşlar istanbulda yaşıyorum evim 3. kat ara kat müstakil bina bizim zaten balkon içinde odamız var 20-25 m2 arasında tam ölçülerini bilmiyorum galiba 12.000lik yeter. fazla bütçem yok inverter asla düşünmüyorum ona vereceğim parayı amorti edene kadar bir 10 sene geçer çünkü. amacım yazın soğutmak hafif serin havalarda da ısıtmak bahar aylarında. kombim var klimayı açmam. öyle diyorum ama 3 odaya 200 küsür fatura geliyor doğalgazda.. sadete gelirsek 700-800 tl bütçem var taksitle alacağım. mümkünse uzun vade yapan bir yer olsa çok makbule geçer. aklımda gree ve samsung var vestele arçeliğe hiç bulaşmak istemiyorum. samsungunda servisçiliğini yaptım açıkcası pek güvenim kalmadı telpada çalışmıştım anakartları filan çok kalitesiz. bu markadan biraz soğudum. birde baymak demirdöküm filan var ama onların kalitesi de bence arçelikten farksız. galiba samsungu alacağım kullanan arkadaşlar yol gösterirse çok memnun kalırım taa geçen seneden klima araştırıyorum..

salı günü eğer normal fiyatından giderse %5 indirimle 12 taksitle 850 tlye carrefourdan alabilirsin.kötü yazan kimse görmedim samsung klima hakkında çünkü kimse birşey bilmiyor.

• Cunku kimse bilmiyor :))
    Ama en azindan samsung yani. Boru degil o kadar magazasi var nerdeyse her avm de bir tane var. Servis agi genis teknik destek var. Samsung musteri hatti var. Var oglu var. Gree de iyi diyorlar ama kullanmadim bilmiyorum. Koctasa gittigimde tipi cok hosuma gitmemisti ama sonradan ona da isindim. Ikisi arasinda kaldim. Bu fiyat araliginda en iyi iki marka bunlar olsa gerek. Samsung ve gree. Gree hakkindaki butun fikirlerimi bu forumdaki mesajlari okuyarak edindim. Ama neticede samsung aldim. Mutluyum ve huzurluyum. Tavsiye eder miyim? Evet ederim. 740liraya, A sinifi uyku modu olan borulari bakir olan, markasi dunya devi olan bi cihaz aldim. Daha ne olsun.
  • cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. açıkcası samsumg bu fiyata böyle bir ürün satıyor. düşünmemek elde değil. hem iyi yönden hem kötü yönden aklıma birşeyler gelmiyor değil hani hızlıalda şimdi al eylülde öde seçeneği gördüm bonusa özel ama 940a filan geliyor. peşin 750ye kadar düşen yerler var. eğer carrefourda 12 taksite 850ye bulabilirsem almaya çalışırım. ne olur yani iç üniteye 2 tane display koyup dereceyi anlık göstermezler anlamıyorum. o kadar zor birşey mi. gree bile yapmış!

@kutri bu arada o fiyata nereden aldınız ? acaba 9000lik mi alsam ama ufak gelir galiba 20m2nin üstünde odam var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtelektro -- 23 Mayıs 2011; 19:06:34 >
  • 20de bende var 9000lik cok yuklenir 12000lik al rahat rahat calissin dediler.hesaplamalarla 9400 yapiyor zaten.
  • mtelektro, ben internetten aldim. Buroteknik diye bir site. Hic duymamistim. En ucuz orda idi. Aradim tel ile. Ko ustum baya, musteri hizletleri cok iyi geldi bana hatta gelip burdan alabilirsiniz dediler. Bayagi konustuk. Sonra almaya karar verdim. 706 lira idi cihaz 33 lira da kargo 740 liraya mal oldu.
    Bence bu fiyat samsung aklinizi karistirmasin. 750-850 lira bir klima icin az para degil ki. 400-500 liralara klimalar var birsuru. Az para vermiyoruz. 800civarlarinda olmasi da samsung icin normal bene.
    Ha bide buroteknik bir tane de kupa bardak yolladi. Uzerinde logolari var. :) sirkete goturdum artik cayimi kahvemi o bardakta icecegim. :)
  • @ kutri tekrardan hayırlı olsun inş. o kupada sıcak sıcak çaylar içersin içtiğin bir bardak su olmaz yanlış anlaşılmasın sakın da

yani kliman başını ağrıtmasın. ben büreteknike baktım aman Allahım o ne fiyattır geçtim 750 lirayı 9000lik bile 800den başlıyor. galiba en mantıklısı hızlıaldan almak ama o da 940a geliyor işte... carrefoura bakmak lazım arkadaşın dediği gibi. birde kumanda resmi bulamadım acaba buraya koyabilir misiniz? birde montjalı halini çekseniz aramıza başka arkadaşları çekebiliriz hani şık bir klima
  • Su anda montaj yapiliyor bikac saat sonra resimleri paylasirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevetoglu53

Su anda montaj yapiliyor bikac saat sonra resimleri paylasirim.

vay hayırlı olsun arkadaşım hadi bakalım bekliyoruz
  • Ben de aks cekip eklemeye calisirim.
  •  SAMSUNG Boracay Serisi Klima Kullanıcı Yorumları

SAMSUNG Boracay Serisi Klima Kullanıcı Yorumları

servis bostancı servisiydi gayet güler yüzlü insanlardı hiçbir sorun yaşamadım montaj veya başka bir konuyla ilgili.pazar aldım pazartesi teslim edildi salı montaj edildi.şimdi birde elektrikçiyle yarım saatlik işim var onun dışında herşey tamam.tavsiye ederim arkadaşlar.

bu arada kutudan 4 metre üzeri bakır boru çıkıyor.ayaklara dikkat edin aldığınız yere almadan sorun dış ünite ayaklarını veriyorlarmı diye yoksa servis takar 40 tl alır.bazı satan yerler ayakları katmıyormuş hesaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 24 Mayıs 2011; 13:35:53 >

• evinize pek yakışmış güle güle iyi günlerde kullanın arkadaşım
    dış ünite de gayet sağlam ve şık duruyor ama samsungun sitesinden kullanım kılavuzunu indirmiştim az önce taa 2008de eklenmiş kuamndası farklıydı ama böyle biraz daha kullanışlı olmuş. o yüzden kuamndayı merak etmiştim. birde kumandanın LCDsi aydınaltmalı olsa çok güzel olacak alarkoya bakarken dikökatimi çekmişti light tuşu vardı malum gece nasıl kullanacağız değil mi ? eski kumanda tipi solda ince ekran vardı boydan boya tuşlarda sağdaydı. time on time of haneleri ayrıydı ekran olarak o çok hoşuma gitmişti ama dizaynı standart hale getirmişler anlaşılan. birde ben alırsam hızlıaldan alacağım şimdi al eylülde öde seçeneği var ama 12x78=939 + 2.47 tl de kargo alıyorlar. aynı günde teslimat gerçekleşiyor. peşinde çok indirim var 790 tlye filan geliyor 150 lira fark gerçekten çok düşündürücü..

bu arada kurulum işlemi kaç saat sürdü vakumlama test filan nasıl geçti ? klima bahsedildiği gibi çok sessiz mi ? araştırdığıma göre good sleep modu dehşet birşey 8 saatlik programlama yapmışlar ilk saat sıcaklık 2 derece yükseliyor sonraki 6 saat dalgalı periyodik bir şekilde inip çıkıyor son yani 8. saaat de 3 derece birden yükselip uyanmayı teşvik ediyor kullanım kılavuzunda öyleydi. hatta sıcak ve soğuk modları farklı onda sıcaklık düşüyor sonra yükseliyor falan filan.. samsung yine konuşturmuş anlaşılan. galiba 3 aşama filtresi var biri standart filtre ikisi deo ve iyonzier tarzı birşey

Edit: gördüğüm kadarıyla elektrik tesisatı çekilmemiş :) biraz rahat bırakayım rahatça test edip öyle yazarsınız aceleye gerek yok saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtelektro -- 24 Mayıs 2011; 15:12:32 >

• Ya ben dış üniteyi hemen klimanın arkasına bir yere koydurdum. Duvarım da ince olduğu için ve izolasyon olmadığı için klima çalışırken iç üniteden ziyade dış ünite sesi geliyor bana. :) Akşamları tabi. Gündüz gürültüsünden ses olmuyor. Şunu merak ediyorum, good sleep modunda dış ünite de duruyor mu yada yavaş mı çalışıyor? Nasıl oluyor acaba? Eğer yavaş çalışıyorsa bu iyi demektir sesi az gelir. Öyle değilse ilerleyen zamanlarda dış ünitenin yerinin çok rahatsız olursam değiştirmem gerekecek.

Kumandada back light yok. Karanlıkta artık cep telefonunuzun ışığı ile aydınlatacaksınız kumandayı.

Bir de şu kullanım kılavunuz nerden indirdiniz? Link verirseniz ben de indirmek istiyorum. Türkçe ise. ingilizcesi çıktı kutunun içinden ama turkçe çıkmadı.

• Tesekkur ederim.acikcasi vakumu unuttum ben.yarim saat cocukla ilgilendim o ara yapmis olabilirler.toplamda 10 dakika 22 derece sogutmada calisti kapi ve pencereler acikti ve inan ikinci veya ucuncu dakikalardan sonra usudum:)ki bugun hava sicakti.kumandanin isigi yok.dereceyide gosterse guzel olacakti.bu arada kagit uzerinde sogutma 3.50 kwh isitma 3.80 kwh.kurulum toplamda iki saat surdu.
  • Elektrigi baglatmam biraz surer bi arkadasim yapacak malum su anda gerek yok klimaya.aksam carrefoura gidecegim.850ye geliyorsa yazarim sana.bu arada hizlial goldun sitesi.garantiyi samsung vermeyebilir onu bi sor bence.genelde yurtdisi urun satip garantiyi kendi veriyor.gecen 40c6000 almistim gorevliyle biraz muhabbet ettim o soyledi.
  • @ tevetoglu53
    o kadar uzun sürdüyse vakumu da yapmışlardır. aslında yeni bağlanan cihaza vakum şiart değil diye duymuştum. carrefoura giderseniz cevabınızı bekliyorum ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim birde bonusa 12 taksiti sorarsanız çok makbule geçer gerçekten. bu forumu bu yüzden çok seviyorum bende elektronik mühendisiyim bir yardımım dokunursa çekinmeden her türlü soru sorabilirsinizx yardımcı olmaya çalışırım. kullanım kılavuzu malesef türkçe değil samsungun tr sitesinde mevcut desteğe girerek oradan indirebilirsiniz 3-4 Mb birşey.

@kutri

arka aydınlatmayı da artık ben yaparım almak kısmet olursa ne renk istersiniz yaparsam sizin kumandaları da ücretsiz yaparım bir yardımlaşma olur herşey para değil. inş. sleep modunda titreşim olmaz da durduk yere sök tak yapmazsınız bende direk cephe balkonu var oraya yan şekilde koyayım diyorum yani iç duvara paralel. yaklaşık 2.5 metre bir boru kullanılır zaten sorun çıkarmaz herhalde.

birde hızlıala telefon açayım en iyisi karşımda temsilci bulabilirsem. ama 100 tl fiyat farkı olacak ama ne yapalım carrefoura göre birşeyler yapacağız. bu arada esenlerde oturuyorum bende bayrampaşa carrefour var yakınımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtelektro -- 24 Mayıs 2011; 16:52:02 >

• Vestel, LG-Beko ve Fujitsu Samsung'un çok önünde bence. Bu 3 markadan birini tercih etmek lazım.
  • @mtelektro, seninle meslektaş sayılırız. Elektronik değil de diğerindenim ben de. Arka aydınlatmayı isterim vallaha çok iyi olur ve makbule geçer.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.