Ben de 52 inçliğini almayı düşünüyorum, memnun kalırmıyım acaba? O kadar çok model marka var ki, insanın kafası karışıyor. Sonuçta 6000 tl verdikten sonra insan memnun olmak istiyor. Birde samsung shopta hemen bunun yanında, 55 inçlik 6 serisi görmüştüm, onu mu bunu mu tercih etmeliyim?
quote:
Orijinalden alıntı: Mixenon
Hayırlı olsun...
TEŞEKKÜR EDERİM...
TV den gayet memnunum...parlaklık renk ve görüş acısından cok tv yi geride bırakır...
yalnız ufak bir problemim var... usb den dvx film izlerken altyazılarda İ yerine Y gösteriyor.
bilgisayarda alt yazı gayet normal ama tv de farklı .. bunu nasıl düzeltebilirim...
.
quote:
Orijinalden alıntı: marmoli
quote:
Orijinalden alıntı: Mixenon
Hayırlı olsun...
TEŞEKKÜR EDERİM...
TV den gayet memnunum...parlaklık renk ve görüş acısından cok tv yi geride bırakır...
yalnız ufak bir problemim var... usb den dvx film izlerken altyazılarda İ yerine Y gösteriyor.
bilgisayarda alt yazı gayet normal ama tv de farklı .. bunu nasıl düzeltebilirim...
Bu problem deneme yanılma yöntemiyle cözüldü... yalnızca alyazı dilini ingilizceden türkce yapmak
yeterliymiş...birde altyazı rengi degişseydi.....
şimdi ise sd yayında ... kanalları istediğim sıraya bir koyabilsem.....
sanırım favori listesi oluşturmam gerekiyor...ama nasıl .......???
46B750 sahibi olarak ben en buyugunu al derim. Yani 55B65X. Ben 52 almadigima pismanim biraz.
quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz196
Ben de 52 inçliğini almayı düşünüyorum, memnun kalırmıyım acaba? O kadar çok model marka var ki, insanın kafası karışıyor. Sonuçta 6000 tl verdikten sonra insan memnun olmak istiyor. Birde samsung shopta hemen bunun yanında, 55 inçlik 6 serisi görmüştüm, onu mu bunu mu tercih etmeliyim?
B65 serisi ile arasındaki tek fark 200 HZ özelliği sanırım, Anadolu elektronik sayfasından baktım. Eğer öyle ise sorulacak asıl soru; 100 HZ fark için verilen ek ücrete değer mi ?
Değmez!!!
Ancak Samy ler 100/200Hz de olsa Motionhandling olarak sorun çıkarır/çıkarabiliyor veya iyi set etmen v.s gerekebiliyor;özellikle Bluring/Juder konusunda!!
++
+1. Fiyat farkını daha büyük ekrana ver. 100-200 Hz olayı çok bir fark yaratmıyor.
Bu televizyonu almayı dusunuyorumda arkadaslar 650 -750 mi bunula ilgili forumda pek bişey yazan yok,Bide teknosada gordum 750 kırmızı rengi pembe gibi gosteriyordu adama sordum ayarındandır dedi.Bu hafta istanbul bileşime gidip ikisinden birini alıcagım sizce hangisini almalıyım simdiden teşekkurler.
samsung 650 ve 750 arasındaki tek fark 750 nin 200 hz olması ,fakat arada çok fiyat oynuyo,,ben 650 derim
750 serisinin görüntü kalitesi kötü değildir ama ben 650 serisini tafsiye ederim sebebine gelince 200 hz olması cok bir artı olduğunu düşünmüyorum ve o fiyat farkının verilmemesi gerektiğini düşünüyorum fiyatı da özelliğide gayat ideal bence...
valla arkadaşım b750 modeli çok güzel ama samsung bu modelinin üretimini durdurmuş bu kadar tercih edilen bir modelinin üretimini durdurmasında bir neden olmalı bu olaydan huylandığım için ve 40b650 modelinin en çok kullanılan model ve neredeyse mükemmel bir tv olduğunu bildiğim için tereddüdsüz 40b650 derim.fiyat konusunda bir tüyo vermek isterim size ama zaten bugun gazetede vardı sizlerde görmüşsünüzdür ist.bilişim 1949 tv ye satıyor bu modeli bence göz önünde bulundurum bu fiyatı... hafta sonu içinmiş...
Arkadaşlar buyurun size LG nin 200 hz 150.000:1 kont. olan en yeni modeli
beyler bende bu hafta içi lcd almayi planliyorum inş
b750 alicaktim kararimi wermistim 650 yi de gördüm ama 200 hz oldugu icin b750 yi tercih ettim ama istanbul bilişimde yokmuş ve bir arkadasin dedigi gibi üretimi durdurulmuş, 650 modeline yöneldim tekrar ama 100 hz ciddi bir farkmis gibi geliyor bana olmusken iyisi olsun modundayim yani,
bu arada istanbul bilisimi aradigimda telefonda konustugum yetkilide LG 42sl8500 modelini önerdi samsungdaki gibi kristal panele sahipmiş bu doğrumudur?