Yaklaşık 1,5 yıldır Akseaus ile dönüşümlü olarak güncellediğimiz bu liste için artık yeni kayıt yapılmayacaktır. Bu kararı almamızdaki en önemli sebeplerden birisi, artık listenin amacına ulaştığını düşünmemiz.
Bugüne kadar göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Signore ile birlikte forum katılımcılarının kullandığı televizyonların marka ve modellerini listelememizin yararlı bir çalışma olacağını düşündük. Böylelikle herhangi bir marka/modelin kullanıcıları veya bu marka/modeli satın almak isteyen arkadaşlar diğer kullanıcıları bu listeden tesbit edebilecek ve pm/mesaj aracılığıyla bilgi alışverişinde bulunma imkanına sahip olacaktır. Ayrıca bu veritabanı istatistiki bilgi edinilmesine de imkan verecektir.
Benzer uygulamayı yapan münferit topikler var. Örneğin Pioneer, Panasonic ve Samsung topikleri. Buranın farkı ise bütün marka/modelleri kapsayacak genel bir liste içerecek olması. Oldukça büyük bir veritabanı olacağını tahmin ediyoruz. İlk mesajda bütün markalar için başlıklar açılacak, her marka başlığının altında model isimleri ve yanlarında da kullanıcı isimleri yer alacak. Ayrıca kullanıcı adetlerine de yer vereceğiz.
Bunun sağlanabilmesi için sizlerden ricamız, kullandığınız Plazma / LCD / Arka Projeksiyon marka modelini bu topikte tam ve doğru olarak belirtmenizdir. Ben ve signore bu bilgiler ışığında listeyi güncel tutmaya çalışacağız. Zaman içerisinde kocaman ve yararlı bir listemiz olacak diye umuyoruz.
Lütfen kullanıcısı olduğunuz marka/modelleri PM ile bildirmeyin. Onun yerine bu topiğe mesaj yazın. Çünkü eklemeleri ben ve signore dönüşümlü olarak yapıyoruz. Birimize atılan PM'den diğerinin haberi olmaz. Ayrıca çok PM alıyoruz. Arada atlayabiliriz. Oysa buraya yazarsanız böyle bir sorun olmaz.
Yardımlarınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
Saygılarımızla.
Not1: Markalar alfabetik sırada sıralanacaktır. Ve şimdilik sadece Plazma / LCD / Arka Projeksiyon televizyonlar. Diğer cihazları kapsam dışı tutalım.
Not2: Yakınlarınıza, arkadaşlarınıza ve tanıdıklarınıza sizin aldırdığınız veya almalarına aracı olduğunuz marka/modelleri lütfen bildirmeyiniz. Sadece şahsınızın kullanımında olan paneller kayıt edilecektir.
KAYITLI HDTV İSTATİSTİKLERİ (30 Kasım 2009 İtibariyle)
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Öncelikle Akseaus'a böyle bir listenin oluşturulmasında göstereceği katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum.
Siftah benden
Lcd Tv : Vestel 37701 Millenium Wireless Lcd Tv (ben HTPC ve Xbox360 ile kullanıyorum) Plazma Tv : Seg 42" Plazma Tv, hoparlörlü model :) (salonda Tv izlenirse diye duruyor, kullanılıyor demeye dilim varmıyor)
ikincide bensen olsun . vestel 84 ekran Onyx Flat 100hz crt tv .
CREA 32 LCD Lg home cinema ve Acer 5720G ile birlikte kullanıyorum. ayrıca philips kaydedici ve Dg de bağlı. bağlanacak başka birşey varsa onu da bağlamayı düşünüyorum
Toshiba 32AV 500 Lcd
D smart Goldmaster DTV - 19800 CIM Philips HTS 3610 DVD Home Theatre System Pentium 4 3.0 GHz bağlı.
Saygılarımla
HITACHI 42PD9700 PLAZMA
Panasonic 42PV60, Toshiba 37C3000 ve Samsung 40M87BD
Sık sık yeni model bildirileceği için güncellemeleri günlük olarak yapmak daha iyi olacaktır. 1.mesajın son değiştirilme tarihine baktığınız zaman güncelleme zamanı hakkında da bilgi edinebilirsiniz.
LG 42pc51 saygılar...
Toshiba 37C3035 LCD
Bu güzel girişimin, ilerde bilgi alışverişinde de faydalı olacağını düşünüyorum.
Philips 42PFL5322 LCD TV
Samsung 46N87BD, Toshiba hd dvd hd-30,Phillps divix 5160
Sony 40S3000 lcd tv.
ahaaaa! bu arada optoma projeksiyonum da var,söylemeyi unuttum
projectorler sayılıyomu ?
Sony 40 V3000
1. SAMSUNG 46F86BD (Salon) 2. LG 37LB1R (Yatak odası) Buradan herkese selam ederim