Şimdi Ara

Samsung B750 İncelemesi, Yorumlar, Tartışmalar !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
11.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada arkadaşlar dualses'li filimleri çözdüm gibi elimdeki dual sesli transformers filmi ingilizce başlıyordu bende ''mkvmerge GUI '' adlı programla türkçe sesi öne aldım filimde hiçbir kayıp olmadan sorun çözüldü artık filim açılırken ingilizce değil türkçe başlıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bama -- 20 Mayıs 2009; 13:40:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bama

Bu arada arkadaşlar dualses'li filimleri çözdüm gibi elimdeki dual sesli transformers filmi ingilizce başlıyordu bende ''mkvmerge GUI '' adlı programla türkçe sesi öne aldım filimde hiçbir kayıp olmadan sorun çözüldü artık filim açılırken ingilizce değil türkçe başlıyor .

Onu bende yaptım da, önemli olan tv nin media playerında sesi seçmek türkçe-ingilizce diye. Firmaya mail attım böyle bir özellik varmı bulamadım, yoksa yeni firmware eklenmesini bekliyoruz diye ama cevap gelmedi...
  • quote:

pc ile lcd arasın da bir ucu DVI diğer ucu HDM aparat la 10 metrelik iki ucu HDM kabloyla bağlantı yaptım
    görüntü var ses yok acaba nerde yanlışlık yapıyorum kabloyu aldığım yerde lcd ve pc arası bağlantı için şu kablolar var VGA TO VGA, DVI TO VGA,birde DVI DAN ÇIKIŞ HDM-HDM

Teşekkürler

Bazı bilgisayarların (anakartların) kendine özel DVI-HDMI adaptörü var ve sesi DVI'dan verebiliyor. Sendeki bundan değilse DVI çıkışında ses sinyali olmaz. PC'de HDMI çıkışı varsa direk HDMI-HDMI olarak bağlaman lazım. Yoksa ancak analog stereo ses olarak TV'ye bağlayabilirsin. Bunun için HDMI2 girişinin yanında ses giriş jakı var.
  • Direk hdmiden görüntü ve ses almak istiyorsan hdmi 1.3 olması lazım diye biliyorum ben...

@Mixenon hocam bişeyler sorduk ama cevabını alamadık..
  • DVI sadece görüntü çıkışıdır..ses taşımıyor
    bağlantınızı HDMI - HDMI yaptığınızda ses ve görüntü birlikte tek kablo ile taşınır..HDMI 1.0 yada 1.3 fark etmez..
    DVI çıkışından görüntü taşırken ses almak istediğinizde sesi ayrı bir kablo ile panele göndermeniz gerekir.

kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

Direk hdmiden görüntü ve ses almak istiyorsan hdmi 1.3 olması lazım diye biliyorum ben...

Ne sormuştun, pc bağlayıp resim istemişsin heralde fark etmedim. Akşam eklerim yanlız benim laptop ta vga çıkışı var sadece vga dan bağlarım ancak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

quote:

Direk hdmiden görüntü ve ses almak istiyorsan hdmi 1.3 olması lazım diye biliyorum ben...

Ne sormuştun, pc bağlayıp resim istemişsin heralde fark etmedim. Akşam eklerim yanlız benim laptop ta vga çıkışı var sadece vga dan bağlarım ancak...

Resimden ziyade Pc bağladığındaki görüntü seni tatmin ettimi, bi bilgisayar monitoru gibi görüntü verdimi hocam bunu daha çok merak ediyorum..
  • @Mixenon ;

'' HD yayın testiyle devam edicem... ''

Hocam yavaştan başlada ağzımızın suyu aksın bi Peçeteler hazır
  • b750 veya b650 kullanan arkadaşlar tv,eniyi hangi ayarlarda oluyor arkaışık,modlar,200hz ve diğer özeliklerinden dlna,lan,gibiçözdüğünüz sorunları paylaşırsanız memnun olurum filimleri hangi ayarlarda daha iyi izleriz herkese teşekkürler
  • Arkadaşlar benim 46B750'nin kutusundan kullanıcı kılavuzu yüklü olan USB memory stick çıkmadı. Samsung bunu sitesine de koymamış. Çok büyük değilse bir yerlere upload edebilir misiniz? Eğer mümkün değilse içeriğini CD/DVD'ye kaydedip bana iletebilir misiniz. Masrafları tarafımdan karşılanmak üzere tabii.
  • arkadaşlar size bir tavsiye filim izleyeceğiniz zaman hddyi,flaş belleği tv,deki hdd usb kısmına devamlı takıp çıkarma yapmayın ben 50cm uzunluğunda bir tarafı erkek bir tarafı dişi usb kablo taktım devamlı orda takılı belleği, hddyi ona takıyorum bozulursa 4liralık kablo onu değiştiririm dıye düşündüm artık karar sizin benim daha önce pcnin usbsi tak çıkar bozulmuştu b750de bulduğunuz en iyi ayarları paylaşırsanız ben renk doğal,arka ışık 5 parlaklık 45 ,kontrast 89, 200hz kişisel renk 45, tru surronddan bir şey anlayamadım açıkken ses daha kötü tru,200,100 hz olayları hikaye gibi geldi yada biz kullanamıyoruz teşekkürler
  • Mixenon
    tv hayırlı olsun, güle güle kullan...

Benim almayı düşündüğüm LCD LE-46A756 'ydı. Fakat fiyatı düşmedi bir türlü, şimdi bulması zor zaten. Samsung bayisi, A756 'nın yerine B750 nin geçtiğini söyledi...
    TV şekline de önem veriyorum, a756 da güzeldi, b750 de hoşuma gidiyor. çerçeveyi daha inceltmeleri güzel olmuş, bir de alt kısmı da diğer yerlerle eşit yapsalarmış, b7000 lerdeki gibi daha bir iyi olurmuş. Öyle çerçevenin alt kısmı oval olanları falan sevmiyorum ben.

Tv ile şu ana kadarki tecrübelerine göre b750 doğru bir tercih olmuş mu?

Kardeş ,altta mavi bir ışık var, onu kapatabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaltek -- 1 Haziran 2009; 19:32:04 >
  • Ben 46B750 alırken tam altında 46B650 de vardı. Bazı görüntülerde 650'nin 750'ye göre hafif titreme/çarpıntı hissi verdiğini gördüm. B750 daha hoşuma gitti. Ama belki yanyana görmesem B650'yi alırdım. Aradaki 400-500 TL civarındaki farka değer mi emin değilim. Bence her ikisi de alınabilir. Ben çok memnunum. Param olsa 52 ya da 55 inç alırdım o ayrı mesele.

Alttaki ışığı kapatmak mümkün. Menüden ayarlanabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kavanoz

Ben 46B750 alırken tam altında 46B650 de vardı. Bazı görüntülerde 650'nin 750'ye göre hafif titreme/çarpıntı hissi verdiğini gördüm. B750 daha hoşuma gitti. Ama belki yanyana görmesem B650'yi alırdım. Aradaki 400-500 TL civarındaki farka değer mi emin değilim. Bence her ikisi de alınabilir. Ben çok memnunum. Param olsa 52 ya da 55 inç alırdım o ayrı mesele.

Alttaki ışığı kapatmak mümkün. Menüden ayarlanabiliyor.

Ben aslında 46B653 almıştım, ama bana önce söylemediler stokta yokmuş gelmesi 10gün ü bulacak dediler, bende stokta hangi model var dedim, B750 varmış 450 lira fark verip onu aldım...
  • kavanoz
    şimdi oldu işte, gereksiz bir ayrıntı belki ama, kaba geldi ışık işte, napim...Şimdi alabilirim

46b750 3000 e yaklaşması lazım önce...bir kısmını peşin ödeyip, kalanını 5 taksite bağladım mı alabilirim belki.
  • quote:

Pcyi bağladığın zamanki aldığın görüntü nasıl hocam.? Normal pc monitoru gibi görüntü kusursuzmu bu benim için çok önemli...

Birde hocam şöle pc yi bağlayıp masaüstünden falan resimler koysan ne güzel olur..

Bizim tv gelmedi daha sinir krizlerine girdim burda.

Hiç biyerde 32b65* yok anasını satıyım ya.. Ayın 21 inde gelicekmiş benim tv parasınıda ödedik haybeye.. :(

Kardeş ben bugün 47 B750'ye ACER ASPIRE 6530G notebookumu bağladım HDMI ile, tv otomatikman tanıdı 3-4 saniye içinde direkt pc'nin ekranı olarak atadı kendini ve muhteşem netliktebir görüntü ortaya çıktı. full HD çözünürlüğündeyken çok net okunuyor yazılar. notebooktan KMP ile 720P filmleri muhteşem oynattı ve en ilginci de tv'ye notebook bağlıyken aynı zamanda optik çıkıştan PHILIPS HTS3568/12 EV SİNEMA SİSTEMİ'ni bağladım ve DTS cedecli filmin sesini çok net (ve tarif edemeyeceğim kadar süper) alabildik. Ama LCD'ye sadece harici HDD bağlayarak bu ses sistemini deneme fırsatım olmadı çünkü harici HDD'm gelmedi :((

• Televizyon DTS filmin sesini çözemeyecek. Onları bilgisayardan izlemeye devam edeceksin, ya da AC3'e çevireceksin. Network bağlantın varsa DLNA ile bilgisayarındaki dosyaları HDD'ye kopyalamadan LCD'den oynatabilirsin.
  • selam arkadaşlar dün samsung 40B750 aldım turksat uydunet wireless modem kullanıyorum. modemi kablo ile tvye bagladım fakat otomatik taramada arattığımda modeme bağlanmıyor.
    Sonra manuel olarak ıp adresi, alt ağ maskesini ve varsayılan ag gecidini girdim Sonra tekrar tarattırdım oldu ama bu seferde etki alanı pingi hatası veriyor.
    Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
    versiyon güncellemesi demişsiniz ama zaten tv nin son sürümü yüklü şuan.
    kablosuz bağlanmak için WIS09ABGN wireless lan adaptörü varmış bunu nerden bulabilirim?
    Teknosa,mediamarkt ve diğerlerini aradım ellerinde yokmuş.
  • selam arkadaşlar filimleri media playda arka planda afişli olarak nasıl gösteririz deneyen bilgisi olan varmı teşekkürler
  • quote:

selam arkadaşlar filimleri media playda arka planda afişli olarak nasıl gösteririz deneyen bilgisi olan varmı teşekkürler

Öyle bir şey olacağını sanmıyorum ama zaten filmden bir sahneyi gösteriyor, pc deki gibi....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.