Şimdi Ara

SAMSUNG ATIV BOOK 3 NP370R5E-S0ATR NOTEBOOK 749 + % 10 world poan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
16.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemduy

quote:

Orijinalden alıntı: 13ATMACA

Arkadaşlar,

Bu cihazda dvd writer var mı?

Şimdiden teşekkürler

Ben de bu sorunun cevabını arıyorum. Aradım ama bulamadım. Bilen varsa lütfen paylaşsın, ona göre alacağım...

DVD writer yok.Bana göre olmaması çok daha iyi.Tercih meselesi tabi.
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    hocam siz bunudamı aldınız asus k56cb almamışmıydınız ben açıksacı onu almayı düşünüyorum ama aklım karıştı şimdi hangisi daha iyi ?
  • @usta0037
    hayır hocam asus almadık bir başka arkadaşıma lenovo almıştık amd a10 işlemciliydi yanılmıyorsam

@jay jay justified

oyunlarda bir sorun çıakrmaz umarım
    bu arada aynı gün saat 16:00 a kadar ödemesi yapılan ürünler için aynı gün sevkiyat demesine rağmen cumartesi öğlen 11:50 de ödemesini yaptığım ürün hala kargoya verilmedi burdan kliksayı kınıyorum
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    HOCAM MUHTEMELEN H.SONU OLDUĞU İÇİN VERİLMEMİŞTİR, CİHAZ GELİNCE OYUN PERFORMANSINI BİZİMLE PAYLAŞIRSAN COK MEMNUN OLURUM

DAHA ÖNCE ALDIĞIM Z580 İ BEN İADE ETMİŞTİM OYUN PERFORMANSINDAN HİÇ MEMNUN KALMADIM WİFİ SORUNU VE TAKILMA-DONMA OLUYODU SİZİNKİNDE BÖYLE SIKINTILAR VARMI
  • aldığımız lenooda takılmalar oluyordu ama neyden kaynaklı çözemedim genel itibariyle güzel laptoptu bu ürününde dvd sürücü yok peki yeri varmı resimlerden anlaşılmıyor. daha yeni gördük bizim için problem olabilir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

aldığımız lenooda takılmalar oluyordu ama neyden kaynaklı çözemedim genel itibariyle güzel laptoptu bu ürününde dvd sürücü yok peki yeri varmı resimlerden anlaşılmıyor. daha yeni gördük bizim için problem olabilir bu

DVD sürücü gereksiz. Çok lazım olursa ikinci elden harici bir tanesini 30-40 liraya alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

aldığımız lenooda takılmalar oluyordu ama neyden kaynaklı çözemedim genel itibariyle güzel laptoptu bu ürününde dvd sürücü yok peki yeri varmı resimlerden anlaşılmıyor. daha yeni gördük bizim için problem olabilir bu

DVD sürücü gereksiz. Çok lazım olursa ikinci elden harici bir tanesini 30-40 liraya alırsın.

hocam bana görede gereksiz fakat kendme almıyorum bir arkadaşımıza alıyoruz ve arabanın teybi için mp3 çekecek vs. bu tip işler içinde kullanılacak . bu yüzden sıkıntı şimdi pcden anlamayan birine pc yi anlatmak nekadar zor dur bilirsiniz. bu da böyle şimdi ayrıca teknosayı aradık sorduk adamlar dvd sürücüsü var üstünde dediler işin garip tarafı

• Chip para kampanyası geçti, dolayısıyla ürünü alacağım bedel 799 tl olacak. Sizce bu fiyat için ürün uygun mu? Fazla oyun oynayan biri değilim, belki yılda 2-3 hafta fm oynarım, yani oyun canavarı olmasına gerek yok. Günlük kullanım için alacağım. Ama şimdi bu devirde yeni bir laptop alırken işlemcisinin en azından i3 olmasını istiyor insan.. 800 lirayı 2117u'ya vermek ne derece mantıklı olur?

200 lira daha koyup şu seçeneği mi değerlendirsem diye düşünüyorum, en azından ürün daha uzun vadeli olur.

http://www.kliksa.com/urun/hp-pavilion-g6-2277et-c5j76ea-notebook/901835548

• quote:

Chip para kampanyası geçti, dolayısıyla ürünü alacağım bedel 799 tl olacak. Sizce bu fiyat için ürün uygun mu? Fazla oyun oynayan biri değilim, belki yılda 2-3 hafta fm oynarım, yani oyun canavarı olmasına gerek yok. Günlük kullanım için alacağım. Ama şimdi bu devirde yeni bir laptop alırken işlemcisinin en azından i3 olmasını istiyor insan.. 800 lirayı 2117u'ya vermek ne derece mantıklı olur?

200 lira daha koyup şu seçeneği mi değerlendirsem diye düşünüyorum, en azından ürün daha uzun vadeli olur.

Alan arkadaşların çoğu 799 lira üzerinden % 15 chip puanla aldılar.Yani yaklaşık 679 liraya.Bu fiyata bu makinenin rakibi yok bence.Bu fiyatlara satılmışken ( tabi herkesin axcess i yok ) 799 liraya almak ne kadar içinizden gelir bilemem.Ancak makine, 799 liraya da gönül rahatlığıyla alınabilecek değerde.Günlük kullanım için işlemcisi fazlasıyla yeterli.FM oynarken biraz darboğaz yaratabilir tabi, daha iyi ( U serisi olmayan i3, i5 ) işlemcilere göre.

Linkini verdiğiniz makineyi kişisel olarak ben tercih etmem.Hp olduğu için ve yalaşık yarım kilo daha ağır olduğu için.Oyun oynamayan, render vs yapmayan biri olarak i5 işlemci de bana çok bir şey ifade etmiyor açıkçası.Halihazırda İntel 997 işlemcimi 0,77 Ghz hızına sabitlenmiş olarak kullanıyorum zaten.Makineden fan sesi duymamak benim için çok daha öncelikli.

Öncelikleriniz ve kişisel tercihleriniz doğrultusunda karar vermeniz gerekiyor yani.

• quote:

Chip para kampanyası geçti, dolayısıyla ürünü alacağım bedel 799 tl olacak. Sizce bu fiyat için ürün uygun mu? Fazla oyun oynayan biri değilim, belki yılda 2-3 hafta fm oynarım, yani oyun canavarı olmasına gerek yok. Günlük kullanım için alacağım. Ama şimdi bu devirde yeni bir laptop alırken işlemcisinin en azından i3 olmasını istiyor insan.. 800 lirayı 2117u'ya vermek ne derece mantıklı olur?

Parafcard kampanyası varmış Kliksa'da. Yani 699 TL ye alınabilir ki yine fiyat uygun. Laptop 2 gündür elimde. Pek fazla fırsatım olmadı kullanmaya ama günlük işlerde işlemcisi sıkıntı çıkaracağa benzemiyor. Yalnız win8 sl yüklü bilgisayarda. Ben fazla bu windows 8 eziyetine katlanamadım ve win7 yükledim. Win8 de ekran kartı geçişlerinde kesinlikle problem var. Ayrıca bir ton gereksiz uygulama yüklü olduğu için bilgisayar yavaş çalışıyormuş gibi oluyor. Format atıp sade win8 kurma şansımızda yok çünkü ortalıkta sl isosu yok. (Orjinal halde türkçe)

• Evet parafcard kampanyası var şuan ama paraf cardım yok malesef. 799 liraya alındığında ise benzersiz f/p özelliği de tam olarak kalmıyor bana kalırsa. 1000 lira bütçem var ve şimdilik alternatifini arıyorum.
  • hocam cihazin genel görünüşü ve kasa kalitesi nasil birde dvd rw yok diyorlar varmı yokmu hocam bende almayi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

hocam cihazin genel görünüşü ve kasa kalitesi nasil birde dvd rw yok diyorlar varmı yokmu hocam bende almayi düşünüyorum

Genel görünüşü güzel. Yapısı ince. Kasa kalitesi fena değil. DVD-CD sürücü yok. Batarya da cihaza entegre şekilde. Sanırım batarya ömrü kısa sürecek gibi. Şu bir gerçek 699 TL ye en alınabilir cihaz.
  • hocam bunun bataryasi lenovonun z500 ügibimi sökülmüyormu yani ben bu cihaza ssd ve ram upgrade etmeyi düşünüyorum degermi sizce genel düşünce nasil birde kasada aliminyum alişim filan yok galiba kasada parmak izi kaliyormu

birde oyun perfonmansi nasil bakma şansiniz oldumu fatcry yada crysis 3 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usta0037 -- 3 Temmuz 2013; 17:29:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

hocam bunun bataryasi lenovonun z500 ügibimi sökülmüyormu yani ben bu cihaza ssd ve ram upgrade etmeyi düşünüyorum degermi sizce genel düşünce nasil birde kasada aliminyum alişim filan yok galiba kasada parmak izi kaliyormu

birde oyun perfonmansi nasil bakma şansiniz oldumu fatcry yada crysis 3 gibi

Batarya entegre demiştim zaten. Sökülmüyor yani. Kasada parmak izi kalmıyor. Ekranın iç çerçevesi siyah belki o kısımda iz kalabilir. Kasa kalitesi orta demiştim. Tuş kalitesi de orta seviye. Bilgisayar bu fiyata göre her yönüyle olumlu. Ram etkisi çok fazla olmaz diye düşünüyorum. Ama ssd fark yaratır kesin. 1000 lirayı geçmeden güzel bir bilgisayarın olmuş olur. Ben farcy, crysis tarzı oyunlar oynamadığım için performansı onlarda nasıl olur bilemiyorum ama notebookcheck te crysis 3 ü medium ayarlarda rahat oynattığı yazıyor. http://www.youtube.com/watch?v=qN94P39WRn0 burada da birisi full ayarlarda oynuyor. Bana WoT oynatması yeterli :)

• hayır daha iyi değil.

birinde hd8750 var diğerinde hd7310...
    nasıl daha iyi olabilir ki?

işlemciler arasında da fark var tabii ki ama ekran kartı yeterli aradaki fark için.
  • Siparişi verdim. Günlük kullanım için yeterli gelecektir diye düşünüyorum. 1000 lira civarı i5 işlemciye sahip ama kaba ve ağır modeller yerine bunu tercih ettim.

İnşallah pişman olmam...
  • fiyat 1171 tl olmuş
  • Hah 10 gündür 799 lirada duruyor bir türlü karar veremiyordum. 2 saat önce siparişi verdim, hemen 1171 e çekmişler fiyatı. Hafta sonu yine düşer diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.