Şimdi Ara

SAMSUNG ATIV BOOK 3 NP370R5E-S0ATR NOTEBOOK 749 + % 10 world poan (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
16.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozdn16

iyi günler
    üniversiteye gidicem ve bütçeme göre bu laptopu buldum fiyatı ekran kartına göre ideal geldi sorum şu leage of legend,world of tanks türü oyunları bu laptopda kasmadan oynayabilirmiyim ve siz tavsiye edermisiniz bu ürünü ?

hocam hala aynı fiyata satılıyorsa hemen al derim kaçırma oynatmaması için bi sorun yok ama sıkıntı yaşayan arkadaşlar oldu formda bakarsan
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Cihazın değişimini yaptılar mı? En son durum nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

1. önerdikleri aşağıdaydı bunu anında red ettim.

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np270e5e-k01tr-np270e5e-notebook-celeron-11ghz-4gb-500gb--int-156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65836

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np270e5e-x02tr-np270e5e-notebook-core-i3-25ghz-4gb-500gb--1gb-156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65830

bana 2. olarak önerdikleri laptop bu model arkadaşlar buda bir alt seri np270 ekran kartı gt710 200. sırada ekran kartı sıralamasında arada 100 ekran kartı var yani dolayısıyla kabul etmedim...

durumu açıkladım ve sonunda şu modeli istedim

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np370r5e-s06tr-np370r5e-notebook-core-i5-26ghz-4gb-500gb-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64483

sonuçta np2370 serisi benim laptopun serisinden işlemcisi i5 ve ekran kartı 2 gb bunu gönderebilirlerse cüzi bir rakama kadar para verebilirim fakat tutup benden fazladan para isterlerse kabul etmiyeceğim...

@TiRaNTx
    hocam i5 li bir model verdiler herhalde hiç sesin soluğun çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: acizcool

hocam hicbir degisiklik yok herifler aramıyor sormiyor.ben aradığımda karsima kimse çıkmıyor not bırakıyorum yine arayan yok para iadesine zorluyorlar.samsung gibi bir.firmadan beklemeyen bir davranis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

quote:

Orijinalden alıntı: acizcool

hocam hicbir degisiklik yok herifler aramıyor sormiyor.ben aradığımda karsima kimse çıkmıyor not bırakıyorum yine arayan yok para iadesine zorluyorlar.samsung gibi bir.firmadan beklemeyen bir davranis.

hocam bende zamanında dell 5110 u degiştirmiştim emin ol bunların bir birinden haberleri yok bana sizin çihazın hangisiyle degiştirilecegi belli degil dediler elimizde bu cihazdan yok dediler 6 saat sonra kipadan müşteri hizmetleri beni aradı cihazınız geldi gelip alabilirsiniz diye armdaya 1 ayda zor giden cihaz nasıl olduda 6 saat de geldi anlayamadım ama olsun 5110 yerine 5520 gelince daha da sessimi çıkarmadım ama çok gevşek bırakma sen yinede ben armadapc ile konuşuyordum sizin samsung belki farklı olabilir

• Bilgisayara toplam 250 TL civarı maliyetle 128GB ssd ve 4GB ram taktım. Bilgisayar uçuyor şu anda tavsiye ederim...
    Windows puanları 5,9 - 7.7 - 6.7 - 6.7 - 7.7 ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman_27

Bilgisayara toplam 250 TL civarı maliyetle 128GB ssd ve 4GB ram taktım. Bilgisayar uçuyor şu anda tavsiye ederim...

selam , bende ram taktırıcam ama içindeki ram hakkında bir bilgim yok ikiside aynı hızda olmalı galiba stabil olması için link verirsen sevinirim birde ssd nin linkini alırsam biraz araştırma ile kendim takabilirim herhalde
    windows 8 puanım şuan
    5,9 5.9 6.9 6.9 5.9
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

quote:

Bilgisayara toplam 250 TL civarı maliyetle 128GB ssd ve 4GB ram taktım. Bilgisayar uçuyor şu anda tavsiye ederim...

selam , bende ram taktırıcam ama içindeki ram hakkında bir bilgim yok ikiside aynı hızda olmalı galiba stabil olması için link verirsen sevinirim birde ssd nin linkini alırsam biraz araştırma ile kendim takabilirim herhalde
    windows 8 puanım şuan
    5,9 5.9 6.9 6.9 5.9

RAM'den önce SSD'ye terfi etmenizi öneririm. Ben önce harddiski SSD ile değiştirdim ve bilgisayariki üç kat hızlandı diyebilirim. Günlük kullanımda (yoğun internet, office vs) ssdsiz herhangi bir i7'li laptop gibi oldu. RAM'i artırınca Ram puanım arttı ama günlük kullanımda birşey değişmedi. Tabi oyunlardaki durumu bilemem. RAM'ihttp://www.electroworld.com.tr/p/kingston-4gb-1600mhz-ddr3-sodimm/ adresinden piyasanın altında bir fiyata adım ama ben aldıktan sonra tükendi sanırım.

• quote:

quote:

quote:

windows 8 puanım şuan
    5,9 5.9 6.9 6.9 5.9

RAM'den önce SSD'ye terfi etmenizi öneririm. Ben önce harddiski SSD ile değiştirdim ve bilgisayariki üç kat hızlandı diyebilirim. Günlük kullanımda (yoğun internet, office vs) ssdsiz herhangi bir i7'li laptop gibi oldu. RAM'i artırınca Ram puanım arttı ama günlük kullanımda birşey değişmedi. Tabi oyunlardaki durumu bilemem. RAM'ihttp://www.electroworld.com.tr/p/kingston-4gb-1600mhz-ddr3-sodimm/ adresinden piyasanın altında bir fiyata adım ama ben aldıktan sonra tükendi sanırım.

SSD'yi dehttp://www.n11.com/120-gb-kingston-kc-300-ssd-P15585270 adresinden çekle daha ucuza almıştım bir ay kadar önce. Ama şu var, anakart SATA 3'ü desteklemesine rağmen harddisk SATA2 portuna takılmış. O yüzden çok hızlı bir disk almanıza gerek yok çünkü maximum hız SATA2 engeline takılıyor ve yarı yarıya düşüyor. ama düşmüş hali bile diğerinden 3-40 kat daha hızlı (tek parça dosyada 3, 4K dosyalarda 40 kat). Yani bana göre en ucuz SSD ile bile benim aldığım sonuçları alabilirsiniz, belki daha bilgili arkadaşlar farklı yorum yapabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman_27 -- 25 Ekim 2013; 21:13:31 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

windows 8 puanım şuan
    5,9 5.9 6.9 6.9 5.9

SSD'yi dehttp://www.n11.com/120-gb-kingston-kc-300-ssd-P15585270 adresinden çekle daha ucuza almıştım bir ay kadar önce. Ama şu var, anakart SATA 3'ü desteklemesine rağmen harddisk SATA2 portuna takılmış. O yüzden çok hızlı bir disk almanıza gerek yok çünkü maximum hız SATA2 engeline takılıyor ve yarı yarıya düşüyor. ama düşmüş hali bile diğerinden 3-10 kat daha hızlı. Yani bana göre en ucuz SSD ile bile benim aldığım sonuçları alabilirsiniz, belki daha bilgili arkadaşlar farklı yorum yapabilirler.

Teşekkürler hocam şimdilik gb alan benim için daha önemli ssd lerin yüksek kapasitelileri çok pahalı şuan ama ram işi kafama yattı en yakın zamanda alıp takıcam inşallah...

• laptopu satan varmı yahu :))
  • arkadaşlar win8 ve win7 driverlarını bu linkte bulamıyorum
    http://www.samsung.com/tr/support/model/NP370R5E-S0ATR-downloads
    alternatif link verebilecek olan var mı?
  • Beyler bu laptop a yeni işlemci takabilirmiyim? Şuan çok yavaş kaldi

• Ssd takman yeterli olacaktir. Ayrica işlemci değişimi yapamazsın, yapmana da gerek yok. Ssd disk ile bilgisayarini rahatlikla 3-4 kati hizina cikarabilirsin. Birde rami 8 e çıkardınmı uçar bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Norm- -- 28 Ocak 2016; 17:45:06 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.