Şimdi Ara

SAMSUNG ATIV BOOK 3 NP370R5E-S0ATR NOTEBOOK 749 + % 10 world poan (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
16.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: birmezun

taşınırken falanmı oluşuyor bu ölü pixel dedikleri şey?? sebep nedir??

sebebini bilmiyorum. Üretim hatası olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx
    program otomatik bulmaz zaten siz renk değişimlerine falan bakarsınız ayrıca ölü olması için siyah olması gerekir noktanın rengi renkli ise yarı ölü pixeldir.
    ekran görüntüsünü alıp yapmanız birşeyi değiştirmez sonuçta orada bir görüntü var ama panel ölü pixelden dolayı görüntüleyemiyor ama o an orda olan nokta remsi yukarı kaydırdığınızda birşey var gibi gözükmez çünkü çalışan pixele geçmiştir.. dediğim gibi biraz kolonya varsa onunla hafifce silin veya sıu ile umarım bir sıkıntı yoktur.

Sildim çıkmadı. Dediğim gibi küçük mavi bir nokta. Başlat çubuğunun ortasının biraz daha sağında. Yani ekranı kullanmadığımız yerde.Öyle çok dikkatli bakmayınca belli olmuyor.

Aslında iade etmek istemiyorum. Acaba böyle kalsa bir zararı olurmu yoksa zamanla çoğalırmı? Ne yapacağımı bilemedim.

Aşağıda mavi yuvarlağın tam ortasında.

SAMSUNG ATIV BOOK 3 NP370R5E-S0ATR NOTEBOOK 749 + % 10 world poan

• matis01 kullanıcısına yanıt
    hocam kliksanın canlı desteginden degişim talebinde bulundunuzmu ? kilksa benim aldıgım lenovo z585 i koşulsuz degiştirdi müşteri menuniyeti yüksek bi firma sıkıntı çıkaracaklarını sanmam ama ellerinde yoksa bence kulanın ben bu cihazı almadıgıma çok üzülmüştüm bu fiyata hatta imkanım olsa yine alıcaktım ama kartım yoktu bu fiyata bu cihaz bedevadan biraz pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

hocam chip para kampanyası devam ediyormu ? nasıl 674 tlye geldi

world karta %10 chip para veriyor 749tl - 74,90tl= 674tl
    yani 749 tl ödedim %10 chip para kartına yükleniyor... istediğin yerde harca
  • bu arada dün saat 13:00 sıralarında siparişi tamamlayıp ödemeyi de yaptım bankadan da ödeme yapıldığına dair mesaj geldi ama ne kargoya veren var ne de ilgilenen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: musyurt

quote:

hocam onu adı world poan degilmiydi yoksa akbank ile world birleştide haberimmi yok benim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musyurt

quote:

hocam onu adı world poan degilmiydi yoksa akbank ile world birleştide haberimmi yok benim

puan chip hepsi aynı anlayan anladı

• quote:

Orijinalden alıntı: matis01

quote:

program otomatik bulmaz zaten siz renk değişimlerine falan bakarsınız ayrıca ölü olması için siyah olması gerekir noktanın rengi renkli ise yarı ölü pixeldir.
    ekran görüntüsünü alıp yapmanız birşeyi değiştirmez sonuçta orada bir görüntü var ama panel ölü pixelden dolayı görüntüleyemiyor ama o an orda olan nokta remsi yukarı kaydırdığınızda birşey var gibi gözükmez çünkü çalışan pixele geçmiştir.. dediğim gibi biraz kolonya varsa onunla hafifce silin veya sıu ile umarım bir sıkıntı yoktur.

Sildim çıkmadı. Dediğim gibi küçük mavi bir nokta. Başlat çubuğunun ortasının biraz daha sağında. Yani ekranı kullanmadığımız yerde.Öyle çok dikkatli bakmayınca belli olmuyor.

Aslında iade etmek istemiyorum. Acaba böyle kalsa bir zararı olurmu yoksa zamanla çoğalırmı? Ne yapacağımı bilemedim.

Aşağıda mavi yuvarlağın tam ortasında.

hocam resimden hiçbirşey anlamadım. çemberin ortasında dikey olarak beyazımsı gibi bir çizik var gibi duruyor tabi fotodanda olabilir en iyisi telefon açın bildirin böyle böyle diye değişim talep edin

• kargom az önce geldi beyler
    darısı bekleyen diğer arkadaşlarımıza
  • Benimkide geldi.
    Kasa gerçekten kaliteli.Hemen ölü pixel kontrolü yaptım ve herhanbi bir ölü pixel de yok. Bu paraya bu alet gerçekten çok iyi :)

notebook bölümde topic acılsada ordan devam etsek çok güzel olucak
  • @uiKSilveR @ kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun bu arada ikimizede
    yegeni bekliyom bende sonucta bayram hediyesi gelince açacaz bakalım
    nerden nasıl testleri yapıcaz kardeş ?
  • benim de bugün ulaştı ama sorunlu olarak ne yazık ki
    hem kendime hem arkadaşıma almıştım ama gelenlerden birisinin klavyesinin bir tuşu çıkmış olarak geldi. yazdım müşteri hizmetlerine bakalım ne zaman dönecekler.
    aslında kendim de oldukça yerine oturtmak için uğraştım ama bir türlü beceremedim.

• ups ilemi geldi?
  • quote:

ups ilemi geldi?

evet ups ile. sabah 10 gibi kliksadan kuryeye verildi diye mesaj geldi. saat 12.30- 13.00 gibi de teslim edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_daw666

quote:

ups ilemi geldi?

evet ups ile. sabah 10 gibi kliksadan kuryeye verildi diye mesaj geldi. saat 12.30- 13.00 gibi de teslim edildi.

çok kötü olmuş yahu altına falan bak o tuşun kırık bir yeri varmı? kırık yeri yoksa takılabilir ama acilen değişim iste seni oyalamaya çalışırlarsa biraz yaygarayı koparacaksın artık yahu bu bilgisayar demekki açılmış daha önceden değilmi garip bir durum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr_daw666

quote:

ups ilemi geldi?

çok kötü olmuş yahu altına falan bak o tuşun kırık bir yeri varmı? kırık yeri yoksa takılabilir ama acilen değişim iste seni oyalamaya çalışırlarsa biraz yaygarayı koparacaksın artık yahu bu bilgisayar demekki açılmış daha önceden değilmi garip bir durum...

aslında kırık da değil gibi ama beceremedim bir türlü. paketi açtıktan sonra yazdım hemen ama hem cuma gününe hem de saat olarak geç saate kaldığı için sanırım pazartesi cevap gelir artık.

• @mr_daw666
    hocam resimde soldaki parçaı önce laptoptaki yerine yerleştirin daha sonra tuşu üzerine gelecek şekilde getirin ve hafifçe bastırın çıt diye ses gelecektir yerine oturduğunda.. baz laptoplarda bu şekilde bazılarında ise ilk önce tuşa yerleştirip sonra laptopa monte olabiliyor ama 1. anlattığım şek,lde olacaktır kırık falan gözükmüyor biraz el becerisi biraz dikkat ile çözülemeyecek birşey değil
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    dostum cihazı kutusundan çıkardık ama henuz ded pixel testini yapamadım yegen cihazı çok begendi dizaynına falan resimlerdeki gibi bitmiştik zaten gerçeği daha da güzeldi,
    izlenimlerim ve bazı denemelerimizden sonra bazı sorularımda olacak
    1- windowa 8 logosu var biz bunun yerine başka bir işletim sistemi kursak yeniden win 8 e nasıl geçeriz? lisans yok win 8 kurulum cd si yok sanırım teknosaki 1400 lük fiyatta lisans var ama bunda lisans yok sadece win8 bandrolu var.. bu durum ne anlama geliyor tam olarak ve win 8i silip yeniden nasıl kurabiliriz?
    2-kasa resimlerden gördüğümüz business işiydi kutudada renk secenekleri vardı yegen sleek silver modeli zaten çok güzelmiş dedi ordan +1
    3-tuş takımı gayet iyi sayılır +1
    4-ekranı ve dizaynını görünce ultrabook sandı yegen, bende ekrana baktım ultrabooklarda ekrana degince görüntü dağılması oluyor diye okumuştum bizdeki notebokta ekrana değince görüntüde dagılma olmuyor+1
    5-ekranı mat olmasını istiyorduk zaten ordanda +1
    6-usb çıkışlarına baktık usb 2.0larda sorun yok sadece 1.tblik 3.5lük diski tanımada epey zorlandı tanımasını beklemeden çıkardık neden olabilir onuda tam bilmiyorum -belki daha fazla beklmek lazmdı -1
    7-3.0 portunda az önceki 3.5luk diski tanımayan cihaz 6-7 saniyede tanıdı bu süper oldu +1
    8-3.0 portunda bu sefer 3.0lık 1 tblik diski 3 saniyede tanıdı +1
    9- aktarım hızı konusunda harici 2.5luk 3.0 hddden noteboka atılan dosya 34mb leri gördü saniyede bu aktarım hızı normalmi usb 3.0 portan ,3.0 olan porta??bana yavaş geldi...ama normal diyen arkadaşlarda oldu bu konuda kafam karıştı..
    10- ısınma diye bişey yok yaklaşık 2 saat falan bişiler denedik sadece cihazı kapatırken alttaki seri yerinin orda ılıklık oluştu süper bişi bu +1 +1
    11- vga bağlantıyı denemedim bi ara deneriz
    12- içindeki hitachi hddnin hızı sata kaç olduğunu bilmiyoruz cihaz şu anda gittiği içinde hddnin modelini yazmamıştık...
    13- ekran çaprazdan bile görüntüler izlenebiliyor bu da çok iyi +1
    14-oyun henuz deneyemedik ama bi kafeci arkadaş cihazı çok begendi ve özelliklerini görünce fiyatına göre bedava dedi:)) ki kolay kolay bişeye bedava demeyecek kadar bilgili bir arkadaştır kendisi:)
    15-ses gücü çokk yeterli ama bir altec lansing deil ama onuda aramıyorduk yurtta hayli hayli yeterli olur +1
    16- oldukça hafif yurtta dizüstü olarak kullanıldıgında hafif olduğu için ordanda bizden +1 aldı
    17--klavyede ışık varmış tuşlara baktık bulamadık nasıl aktive edicez ??
    18--hdmi girişten lcd tvde görüntü aktardık, süperdi, ama tvdeki görüntü çok daha renk tonu olarak güzeldi.. notbokktaki parlaklığı az da olsa kısmayı bulduk ama renk tonlaması hala soluk gibiydi...led ekran oldugu içinmi soluk?? yoksa driver güncelleştirmelerinden sonra düzelecekmi bu renk solukluğu ??

cihazdan çok memnun kaldık şu led ekranın solukluğunun sebebini bulamadık birde klavye ışığı yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 20 Temmuz 2013; 2:07:34 >

• @birmezun

1) bendede vardı arkadaşımdada vardı o bandrol lisans key göremedim win 8 lerde.. zaten silersem win 8 yüklemem makineye win 7 yüklerim. win 8 için laptpun içinde swupdate diye bir program var bununla driver ve programların yükleme dosyalarını alabiliyorsunuz. ayrıca recovery si var

ayrıca aşağıdaki linki okumanızı öneririm bu konuda bilgiler vermiş artık yeni lisanslar bu şekilde

http://8.enpedi.com/2013/01/biosa-gomulu-windows-lisans-anahtar.html

6) sanırım o olay windowstan kaynaklanıyor
    9) usb 3.0 çok daha hızlıdır fakat dosya boyutuna göre değişir hız parçalı dosyalarda azalır tek dosyada artar
    12) içindeki harddisk samsung st500lm012 hn-m500mbb 5400 rpm sata3 (bizdekinde bu var hdtune programından bakabilirsiniz)
    17) sizden duydum alırken böyle birşeyin varlığını bilmiyorduk öğrenirseniz banada haber edersiniz
    18) fn+f1 kombinasyonuyla settings açılıyor ordan solda ki ekran yazan yere tıklaın sağ tarafta ekran rengi falan çıkıyor belki işinize yarar ayrıca burdan bluetooth falanda kapatılabiliyor

şimdi ben bir sorunla karşılaştımşu intel ile amd ekran kartlarını nasıl geçiş yaptıracağım kafasına göre seçiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 20 Temmuz 2013; 9:58:39 >

• alan arkadaşlar gpu z ile görüntü alıp koyabilirlermi acaba ben gpuz açamıyorum açıldığındada bazen 64 bit bazen 128 bit gösteriyor bazen 320 bit garibime gitti şimdi ekran kartında sorunmu var?
    320bit iken boyut 0 mb oluyor
    128bit iken 1024 mb
    64 bit iken 456mb oluyor
    birde 32 bit oldu bir ara onda ss alamadım yahu garibime gitti

birde bu ekran kartının 1gb ve 2gb olan modelleri var 1gb olan gddr5 - 2 gb olan model ise ddr3
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.