|
Samsung, Apple ile tekrar dalga geçti: 'iPhone'lar katlanmıyor'
-
-
Samsung önce üst seviye cihazlara aynı ayda (doğru yazdım aynı bir ay içinde ye razıyım) yazılım versin. Bu dalga geçme işinide (şarj aletlerinde) olduğu gibi gene tükürdüğünü yalamasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutismail -- 26 Ağustos 2025; 15:4:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tam ekran izleyin, reklam sonunda çevrenizekileri şaşırtın. İPhone için max eğlence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bir zamanlar döt şeklini alan esnek iponlar vardı .samsung hala o teknolojiye ulaşamadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 26 Ağustos 2025; 12:52:30 >
_____________________________ -
teknoloji dünyasının mahalle karısı
Bende bazen sana katlanamıyorum Samsung.
-
Fold 5 iki sene kullandım.Garantinin bitmesine 3 hafta kala ekranın katlanma yerinde hava kabarcığı oluştu.
Esasen şaşırdığım şey ben telefonu ikinci bir telefon olarak fold 5 kullanmama rağmen telefonu çok az katlayıp açmama rağmen
böyle bir sorun oluşmuştu.
Fold 5 için 200 bin açıp kapama bence palavra gibi geliyor.Yada bahtsız bedevi çölde kutup ayısına rastlamış.Misalinde ötürü bende bu sorun oluşmuştu.
-
Bir samsung kullanıcısı olarak samsung tükürdüğünü hep yalamıştır. Örnek kulaklık ve şarj aleti.
-
Katlansa ne olur katlanmasa ne olur,
İphoneler bildiğin telefon yani,, hızlı bir şekilde işini görür bırakır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Körler ülkesinde tek gözlü adam kraldır -
Telefonun katlanıp katlanmaması çok umrumda değil, sadece ekranın ortasındaki çizgi bile beni rahatsız ediyor, çok kolay çizilebilmesi de büyük bir eksi. Çok tel maşa duruyor ve güven vermiyor. Bunun yerine belki yapay zekadan vurabilirlerdi.
-
Bu ''dalga'' meselesini argo tabiriyle düşündüğümüz zaman (hafif bi' gülümseme açısından) sanki bi' yerlere koyabiliyoruz gibi gibi...
_____________________________ -
Hakkıdır yapsın. Samsung el atmasa bugün bu seviyede olmayacaktı katlanabilir telefonlar. Tasarım olarak katlama izi dışında çok güzel bir seviyedeler. İncelik sorunu bile halledildi. Ama Apple ile dalga geçen Samsungla dalga geçen Honor olmasaydı nasılsa rakip yok diyip gene bir takoz sürebilirlerdi piyasaya. O yüzden rekabet çok güzel piyasada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Samsung sadık Apple müşterisini ve pazar payını elde edemeyeceğini de Edge modelinin piyasadaki başarısızlığından anlamalı ve Apple ile uğraşmayı kesmeli.
Bir Samsung kullanıcısı olarak Samsung'u rakip olsalar dahi Apple ile farklı bir kulvarda/sahada görüyorum, ikisinin de hitap ettiği müşteri persona'ları ve kitleleri belli ve farklı. Pazarlamalarını yaparken kendilerini - gayet çiğ bir şekilde - Apple ile kıyaslamayı bırakmalılar.
Apple da zaten piyasaya katlanabilir cihaz sürecek, katlanabilir cihazlarla katlanamaz normal cihazları karşılaştırmak bence elma ile armudu kıyaslamak gibi. Apple da böyle bir cihaz sürdüğünde, "alt sektöre" adım attığında o zaman katlanır cihazları incelik, işlemci performansı, batarya ömrü vb kriterlerde kıyaslanır.
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
Zoruna gitmedi değil :))
o kadar cahiller ki o eksik halleri ile daha kendilerini üstün görüyorlar :D
-
aynen kanka, ama apple seni rekabette 100 e katlıyor
allah akıl fikir versin sana
Al birini vur ötekine.
Aynen canım benimde senin için temennim bu yönde 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Samsung önce üst seviye cihazlara aynı ayda (doğru yazdım aynı bir ay içinde ye razıyım) yazılım versin. Bu dalga geçme işinide (şarj aletlerinde) olduğu gibi gene tükürdüğünü yalamasın.
|
|
teknoloji dünyasının mahalle karısı
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı