Şimdi Ara

Samsung, Android işletim sistemli amiral gemisi Galaxy S II'yi resmi olarak tanıttı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
2
Favori
27.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: re-storm

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: -Karakartal-

tasarım iphone a benziyor arkadaşım üçgen yapacak halleri yok telefonu, dokunmatik ekran telefonun ortasına kamera koyacak halide yok, bundan sonraki tasarımlar aşşa yukarı belli. bırakın iphone u yahu, at gözlüğü takmış herkez, youtube da izle bakalım bi karşılaştırmaları, sondan kaçıncı ayfon??

iphone 5 bunu kaça katlayacak acaba hem donanım hem yazılım açısından ?

çünkü iphone 4 bile donanım olarak nerdeyse bu telefona eşit yazılım konusuna girmeye gerek bile duymuyorum ios gibi oturmuş bir işletim sistemiyle gelişmekte olan android karşılaştırılmaz

Iphone 4 donanım olarak neredeyse eşit mi? Bu akşam çok güldüm hayır olsun

Tabi canim 1ghz cift cekidekle 1ghz tek cekirdek arasinda ,1024mb ramla 512 arasinda super amoled plus ekranla retina arasinda ,8mp led flasli 1080p video kaydi yapanla 5mp flasli 720p kaydi yapan kamerayla,16 ve 32gb dahili hafiza ve 32gb micro sd kart destegiyle sadece.kendi hafizasi olan arasinda ,gorilla glass olanla sadece ciziklere karsi ekrani olan telefon arasinda,8.49mm incelikle dunyanin en ince telefonuyla 9.3mm arasinda,116 gr ile.137 gr arasinda,nfc cipi olan tel ve olmayan arasinda,hdmi cikisi olan ve olmayan arasinda,1650 mah ve.1420 mah pil arasinda ve en sonunda anteni ceken ve cekmeyen bir tel arasinda hic bir fark yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tasarimini hiç beğenmedim

• Custom rom yoksa bu cihaz alınmaz gibi geliyor insana. Biz Galaxy S'te bu rom olayları ile bir sürü gelişme ve özellik kazandık.

Bu özellikleri içermedikten sonra özellikle Galaxy S sahibi olan birinin bu cihazı alması için çok neden yok.

Grafik olayında da Galaxy S'i zorlayan oyun bile yapamadılar doğru dürüst. Çünkü DHD gibi cihazlar SGS'nin yarısı kadar 3d performansı ancak veriyorlar. Bu durum elbet değişir ama SGS2 açıkçası benim için SGS'den geçilecek bir cihaz değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miller57
    Fotoğraf çekim tuşu da varmıymış? Benim için çok önemlide.

Kesinlikle harika ötesi bir telefon. Neredeyse kusursuz bir cihaz. Ne yapar yapar SGS mi satıp alırım bunu. Yoksa geceleri rahat uyuyamam

Allah aşkına bu telefonun neresi Ayfon'a benziyor? Biri bana anlatsın. Evet Galaxy S, Iphone 3GS'yi fena halde andırıyordu. Ancak Galaxy S II resimlerde gördüğümüz kadarıyla hiçbir Ayfon modeline uzaktan, yakından benzemiyor. Ne yani uçak şeklinde telefonmu yapsaydı Samsung?
    Eminim siz ona da Boing 747 çakması bu derdiniz Valla gülüyorum size katula katula...

Neymiş efendim neden 1.2 ghz değilmiş. Allah aşkına bunu dillendiren arkadaşlara sormak istiyorum SGS'nin 1ghz lik hızını düşük bulan varmı da SGS II neden 1.2 ghz değil diyorsunuz. Bence 1 ghz hız fazlaydı bile...

Galaxy S telefonlarımızda kusursuza yakın telefonlardı. Ama bir iki eksikliği Ayfoncuların diline dolanmıştı. Şimdi onların halini merak ediyorum. Eminim ki Galaxy S II telefonu da eleştirecek birşeyler bulurlar.

Hayir yok malasef bende galaxy s kullanicisiyim ve teli satmak istiyorum bunu gordukten sonra artik samsungda yilda 1 telefon cikarma.politikasini uyguluyor.ust segmentde,soylentilere gore tel mayis ayinda piyasaya giricek bununlada haziranda oiyasaya giricek olan iphone 5 rakib olucak hatirlatiyim onceki galaxy s mart ayinda tanitildi ve haziran ayinda galaxy s ile birlikte piyasaya cikti simdi dusunuyorumda acaba galaxy s ilk ciktiginda led flasi olmadigi icin 1 ay sonra samsung flaslisini yapib oyle cikarir diyen apple fan boylari ne dusunuyorlardir

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr
    Custom rom yoksa bu cihaz alınmaz gibi geliyor insana. Biz Galaxy S'te bu rom olayları ile bir sürü gelişme ve özellik kazandık.

Bu özellikleri içermedikten sonra özellikle Galaxy S sahibi olan birinin bu cihazı alması için çok neden yok.

Grafik olayında da Galaxy S'i zorlayan oyun bile yapamadılar doğru dürüst. Çünkü DHD gibi cihazlar SGS'nin yarısı kadar 3d performansı ancak veriyorlar. Bu durum elbet değişir ama SGS2 açıkçası benim için SGS'den geçilecek bir cihaz değil.

Amma fps testlerinde dhd azda olsa onde dhd-58-60fps galaxy s -55-56fps
  • Galaxy S - Galaxy S II karşılaştırma videoları çıktğında daha iyi bilgi sahibi olabileceğiz diye düşünüyorum.

Ben telefonun özelliklerini ve duruşunu beğendim. Malzeme kalitesi biraz daha iyi gibi gözüküyor.
    Telefonun inceliğine bayıldım. Iphone 4 hele Iphone 3GS kütük gibi kalıyor bunun yanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

hdmi çıkışı var mı yok mu arkadaslar?

Olması bekleniyor..

Büyük bir ihtimal Micro USB to HDMI şeklinde olacaktır..

Hatta Samsung bunun kablolarını bile üretmişti geçen aylarda..;)

Samsung, Android işletim sistemli amiral gemisi Galaxy S II'yi resmi olarak tanıttı
  • quote:

..............................çünkü iphone 4 bile donanım olarak nerdeyse bu telefona eşit.............................

Gece gece beni o kadar güldürdünki karnıma ağrılar girdi.
    Bu artık Fanboy'luk bile değil. Bilim adamlarının sizleri bir incelemesi lazım.

Bir de bazı arkadaşlar hala iphone çakması yakıştırması yapıyorlar. Telefon Iphone'a benziyor diyorlar. Buna sadece gülüyor ve düştükleri duruma üzülüyorum.
    Bana bir tane benzer nokta gösterirmisiniz? Tutup rengi siyah demeyecekseniz, yada önünde ekran var demeyecekseniz tabi.

Samsung, Android işletim sistemli amiral gemisi Galaxy S II'yi resmi olarak tanıttı

• güzel telefon.

iphone'un işi zor bununla
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

..............................çünkü iphone 4 bile donanım olarak nerdeyse bu telefona eşit.............................

Gece gece beni o kadar güldürdünki karnıma ağrılar girdi.
    Bu artık Fanboy'luk bile değil. Bilim adamlarının sizleri bir incelemesi lazım.

Bir de bazı arkadaşlar hala iphone çakması yakıştırması yapıyorlar. Telefon Iphone'a benziyor diyorlar. Buna sadece gülüyor ve düştükleri duruma üzülüyorum.
    Bana bir tane benzer nokta gösterirmisiniz? Tutup rengi siyah demeyecekseniz, yada önünde ekran var demeyecekseniz tabi.

Hayir hayir onlar diyil cunki galaxy s 3gs benziyordu cunki kamera flassiziydi bunlarda ise flasli ve onde de kameralari var bir de her ikisinde pil var

• quote:

Orijinalden alıntı: Takao

quote:

Orijinalden alıntı: HCT

quote:

Orijinalden alıntı: williamwallace88

samsung galaxy s2 için encrypted hardware yapılmış (biraz araştırdım ne demek istediğini, sanırım motorola veya sony ericson da böyle yapıyormuş, custom rom yüklemek neredeyse imkansız oluyormuş)

böyle bir durumda galaxy s2 türkiye'de elde patlar. almaya değer bir telefondu. umutları tekrar bada'ya saklıyoruz

custom rom yüklemek derken nedir bu biraz açıklarmısın bilgim yokta

bir de bunu nisan ayı içerisinde sudi arabistanda bulma imkanımız olurmu? olursa fiyatı nasıl olur? yada şu anki galaxy s in sudi arabistan fiyatını söylerseniz, aşağı yukarı o fiyata yakın olacaktır.

bide bunun kontratsız sim kilitsiz halini bulmak mümkünmüdür? arabistanda

android market yok türkiyeye kapalı. türkiyeye gelen androidli telefonlarda turkcell market gibi içinde çok az app olan marketlar var eğer custom rom yüklemessende android market a ulaşamıyorsun. custom rom yüklenemessede telefonun tüm nimetlerinden yararlanmak istiyen biri için tek başına almama sebebi oluyor

Bir şeyi karıştırıyorsunuz. Custom Rom ile marketin bir ilgisi bulunmamaktadır. Türkiye dışındaki herhangi bir Rom'u yüklediğiniz takdirde Market gelir. Market sadece Türkiye Rom'unda yok. Custom Rom ile Stok Rom'ları birbiriyle karıştırmayalım. Custom Rom'lar, Stok Romlar üzerinde oynamalar yaparak, farklı Rom'ların farklı uygulamalarını birbirlerine adapte ederek, temalarının, ikonlarının v.s. değiştirilebildiği Rom'lardır.

• n8'deki gibi tvye bağlayıp oyun oynanıyor mu?(gerçi oynanmasa ne olcak n8den 150 kat daha iyi s2:D)
  • chatin_62

Üstad ayfon 4 - SGS II resimlerini koymakla çok iyi etmişsin...

Yahu göz var nizam var. El insaf arkadaş ya... Neresi benziyor bu iki cihazın?
    Evet Ayfon 3GS, SGS benzerliğini zaten hepimiz biliyor ve kabul ediyoruz. Keşke benzemeseydi Samsung gibi bir teknoloji devi
    keşke kendi özgün modelini yaratsaydı diye hepimiz söyledik.

Eğer bu cihaz Ayfon 4'e benziyor olsaydı eminim ki yine bunu söylerdik.

Ama benzemiyor. Benzemiyor yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

hdmi çıkışı var mı yok mu arkadaslar?

Olması bekleniyor..

Büyük bir ihtimal Micro USB to HDMI şeklinde olacaktır..

Hatta Samsung bunun kablolarını bile üretmişti geçen aylarda..;)

böyle birşey varsa süper kardeş. ,telefonfa minihdmi portu yok zaten ( ben görmedim

• Abi led flash nedir ya?? Xenon flash koy artık. 2000 TL lik telefon var ama xenon flash yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DraGonS

Abi led flash nedir ya?? Xenon flash koy artık. 2000 TL lik telefon var ama xenon flash yok.

Tamam da bütün iyi özellikleri birden bir telefona koyarlar mı sence?

İlla ki bir iki eksiklik bırakıyorlar. Ben hiç herkesi birden memnun eden telefon görmedim daha.
    Sen kendi açından haklısın. Evet keşke xenon flaş olsaydı diye bende derim ama bir de olaya firmaların
    gözünden bakmak lazım.

Açıkçası led flaşa razıyım aslında ben. Malum SGS lerimizde o da yok.
  • wave 2 almayı düşünüyodum ama bunu görünce bayıldım.en iyisi bunun satışa çıkmasını beklerken biraz daha para biriktirmek
  • donanım olarak taş gibi :) Tam sevgilinize alınacak bir hediye
  • video başarısız bence, hele o ingiliz teyze'nin önce gözü o güneşte ekranı seçsin, sonra o bahçe eldivenleriyle o ekrana komut verebilsin, gerisini sonra düşünürüz:D

ama söylemeden de geçemeyeceğim bence telefon elde i na nıl maz ince duruyor. şık da olmuş... şimdilik görünen tek eksiği ekran çözünürlüğünü aynı tutmaları. ha bi de touchwiz tabi :)

samsungu pek sevmesem de güzel olmuş vesselam...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.